Малки сладки лъжкини - Pretty Little Liars - Тема 5

• 50 191
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
 Ох гледахте ли ?  Crazy

Скрит текст:
Всичко много ми се обърква вече...Според мен Езра не е лош герой.. За Г-жа Д. от самото начало ми беше подозрителна, сега още повече...
Много гадно, така със Спенсър, иначе аз все пак мисля, че тя не е удряла Алисън..Според мен тя не си спомня, а "А" се възползва от това и се опитва да я натопи, или пък тя е видяла някого, но не помни кого и затова си мисли, че е тя...Имаше такъв случай с халюцинации с Емили, ако помните... А това с бележката ми звучи като такава написана от ядосана майка..демек Г-жа Д.
Интересно ми е коя ще е булката в кръв..  Crazy
Доколкото видях роклята в епизода....на тази снимка ми излежда като на роклята на Спенсър  ..дано не е тя обляна в кръв ..

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 15:27 от Съни .. ♡ Monroe ..

# 601
Ще гледам довечера. Защо пък се обърках, че този ще е последен епизод.. ooooh! Хубаво, че ще има още епизодчета.  Wink

# 602
Отивам да гледам  Blush

# 603
Момичета, къде гледате епизода, който излезе днес?  newsm78

# 604
# 605
Благодаря!   bouquet Цял ден се мъча да вляза да си го изтегля и чак сега успях...явно в мен е бил проблема. Дано епизода е по-интересен от последните няколко, че вече ми става тъпо да тъпчат на едно място.

# 606
Не е в теб проблема, и аз не мога да вляза в официалния сайт..  Peace При доста хора го има този проблем, има тема в Клюкарника, там има различни линкове, през които да се влиза  Peace

За епизода- хареса ми  Peace Имаше напрежение около Спенсър.. г-жа ДиЛорентис много особена ми се вида.. не разбрах беше ли в стаята при Спенсър и тя халюцинираше... Според мен тя крои нещо, но не вярвам тя да е А.. всъщност не ми се вярва да е някой от възрастните..  Thinking
Ако е станало нещо м/у Спенсър и Алисън и г-жа Ди е видяла, според мен би казала нещо още, когато издирваха Алисън... логично е ако детето ти се скара с някого и след това изчезне, да отидеш и да разпиташ този човек..  newsm78
Хана много ми харесва този сезон.. и преди я харесвах, но сега като е  интелигентна hahaha ми допада още повече  Peace

# 607
Ох гледахте ли ?  Crazy

Скрит текст:
Всичко много ми се обърква вече...Според мен Езра не е лош герой.. За Г-жа Д. от самото начало ми беше подозрителна, сега още повече...
Много гадно, така със Спенсър, иначе аз все пак мисля, че тя не е удряла Алисън..Според мен тя не си спомня, а "А" се възползва от това и се опитва да я натопи, или пък тя е видяла някого, но не помни кого и затова си мисли, че е тя...Имаше такъв случай с халюцинации с Емили, ако помните... А това с бележката ми звучи като такава написана от ядосана майка..демек Г-жа Д.
Доколкото видях роклята в епизода....на тази снимка ми излежда като на роклята на Спенсър   ..дано не е тя обляна в кръв ..
Същата е роклята  Cry
Ето го промото на 23Е
http://showsinfo.tv/2014/03/05/pretty-little-liars-s04e23-unbrid … 0%BE%D0%BC%D0%BE/

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 17:02 от XXX_

# 608
Ох гледахте ли ?  Crazy

Скрит текст:
Доколкото видях роклята в епизода....на тази снимка ми излежда като на роклята на Спенсър   ..дано не е тя обляна в кръв ..
Същата е роклята  Cry
Ето го промото на 23Е
http://showsinfo.tv/2014/03/05/pretty-little-liars-s04e23-unbrid … 0%BE%D0%BC%D0%BE/

Май някой я наръгва  #Crazy ... Дано нищо й няма.. Да идва вече срядааа...

# 609
Надявам се да е халюцинация или кошмар...  Shocked Praynig

# 610
Интересна серия беше.  Heart Eyes
Ахх, тази г-жа Д... още от началото ми беше съмнителна и мислих, че не харесва момичетата, но чак да е "А".. не се бях замисляла в това. Но има логика. И въпреки всичко не мисля, че е "А". За какво й е да прави всичките тези злини на момичетата?! Хубаво, нека ги сплаши, но "А" извърши наистина много гадни неща, че даже имаше и опити за убийства, както и убийства.
Езра явно не е лошият психопат, който искаха да го изкарат. Изглежда, че цялото следене е било заради книгата му. Уловил е доста неща и ето, че може да помогне за разкритието на "А". Досетил се е, че може би едно от момичетата е ''убило'' Алисън, а сега и това за майката на Али.
Много се надявам това за Али и Спенсър да е халюцинация или Спенс да обърква спомените- както беше при Емили. Сега в главата й е пълна каша, така че може и това да не се е случило наистина.
Но нали в същата нощ Алисън и Сиси са били еднакво облечени?! Така че е напълно възможно Спенсър да е ударила Сиси, а да си мисли, че е била Али. Не е случайно, че не ни показаха лицето на Алисън.
А когато г-жа Ди беше зад Спенсър много се стреснах.. беше толкова зловещo. Според мен тя наистина беше там, защото след като Вероника дойде при Спенс се видя сянка.

Лелее, какво ще става в следващия епизод?!  #Crazy Спенсър май я наръгаха.  Sad
Охх, нямам търпение. Heart Eyes

# 611
Спойлери:
Скрит текст:
Езра открива, че Рен е в отбор "А".
Рен прострелва Езра в главата и той оцелява, но си губи паметта и не помни какво е открил за Рен.
Мая е жива.
Сестрата близначка на Сиси 'Кортни' е главният "А" и Черната вдовица.
Мона е завела Алисън в хотел след като Грънуолд я е извадила от земята.
Джесика (г-жа Ди) е заровила Алисън жива, защото Али е била в безсъзнание.
Всъщност има 3 червени палта: Сиси Дрейк, Кортни Дрейк и Алисън.
Сиси ще се опита да убие Мона.
В хижата, когато имаше пожар, Алисън е спасила само Хана, а останалите са спасени от Сиси.
Когато в първи епизод от четвъртия сезон, телефонът на Ашли беше намерен в ковчега на Уилдън, "А" е казал на Джесика да го сложи там.
В 5-ти сезон, лъжкините ще видят Червеното палто до станд за замръзнало кисело мляко и ще я последват, но след това ще я изгубят и ще намерят сладоледи с лика на "А".
В 5-ти сезон Пейдж и Емили ще скъсат.
Езра е "Плажни шорти", но не е "А".
Детектив Уилдън е убил майката на Тоби.

# 612
# 613
Скрит текст:
Потресена съм !!  Shocked Shocked Shocked  #Crazy #Crazy #Crazy .... Но всъщност това за Сиси и близначка ни беше една от теориите ...

# 614
Скрит текст:
А госпожа Ди защо е заровила дъщеря си???  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт