Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 915
  • 688
  •   1
Отговори
# 210
ЙоТо успокой се, пусни си хубава музичка и си мисли за бебчето. не се натоварвай, сега ще споделя и аз (не съм го казвала пред никой ей така сама си го изживях защото знаех, че е от хормоните и бременността), но аз в началото на бременността също бях така. Все нещо ме дразнеше, свекито, свекъра, мъжа ми... приятели, абе всичко и всички. Мислим си, че нещата не са ок, а то не е така. Просто хормоните те перът яко според мен за това изживяваш като "апокалипсис" всичко случващо се. Аз бях така, след някоя друга седмица няма да е вече така.
Наслади се на подготовката за предстоящото си тържество, избърши си очичките и не мъчи бебчо Simple Smile
После ще се смееш на какви неща си се дразнела Hug

# 211
ЙоТо , успокой се. И двамата сте изнервени. В теб и хормоните бушуват. Не предприемай крайни действия. След сватбата всичко ще се уталожи. В крайна сметка, който не се е женил, той не знае, че накрая ти идва да зарежеш всичко - толкова нерви и приготовления за един ден. После всички отминава и се нарежда. Родителите бързо забравят обещания и закани. Всичко тръгва по старому.

# 212
Ди, мила! Честит рожден ден! От сърце ти желая да си жива и здрава, много ОБИЧАНА, ценена, разбирана и щастлива! Желая ти едно прекрасно и здраво бебче, което да те направи най-щастливата майка на света Simple Smile   bouquet А за свекървата - в друго настроение бих ти казала да не й обръщаш внимание, но сега ще ти кажа..... "Убий я"  Mr. Green И нея, и мъжът ти! Защото мамините ни златни, ако използват зъбите си не да мелят само пред нас, може и нещата да са точни и ясни!
Валче, това с джантите се случи и с една от съквартирантките ми в студентството  Joy Две седмици преди РД-то й мрънка, че няма пари за подарък и после взе назаем за джанти  Joy Беше голяма драма! Тя рева, не си говориха две седмици, а той даже не разбираше какво толкова е направил  smile3532 Ох, сега видях за зацапването... надявам се да е минало и повече да не се повтори!!!  Hug И много благодаря за вниманието...   bouquet
Съни, а мен ме беше забравил за миналия свети Валентин... ти поне ракия си имала да удавиш мъката  Joy Друго беше в началото... то не бяха цветя, подаръци, смс-и, стихове... егати разликата е сега  Crazy Но поне не мога да се оплача за празници - винаги казвам какво искам и ми го взима  Mr. Green
pipiole, ЗАВИЖДАМ ТИ НАЙ-БЛАГОРОДНО за цветята Simple Smile
Цвети, а аз каквото и да било да кажа, че искам мъж ми да направи... напук никога няма да го стори  Naughty Не мога да му разбера логиката и действията, но той не прави нещо, ако му кажа...
Злати, егати хормоните, егати чудото...  Rolling Eyes Не знам дали наистина ме вбесяват или причината са тези зли хормони, ама не се търпи... нямам настроение и желание дори да му говоря, а и сватбения танц не сме подготвили още... а аз и за него нямам желание... булка, на която все й се реве... никога не съм си представяла така сватбата си...
abra_cadabra... ей това е парадокс! Да чакам сватбата да мине, не защото съм щастлива и нямам търпение, а защото просто не я искам  #2gunfire

# 213
ЙоТо  само спокойно. То вярно че хормоните са много но и свекарва ти си я бива Simple Smile
Не позволявай на никой и нищо да ти развалят настроението,сега  ти трябва спокойствие.
А Свекарвите лесно се оправят, покажи и дяволчето в теб  Rolling Eyes

# 214
ЙоТо миличка не се натъжавай толкова! Да ти кажа мъжете са доста "притеснителни" натури понякога Grinning Сега му предстои сватба, после и бебе ще му дойде на главата. Вярвай ми доста се е спекъл, дори и да не ти го показва Mr. Green Предстои ти хубаво събитие, а след това и появата на прекрасно детенце- усмихни се широко и дерзай! Сигурна съм, че в момента си обидена и ти си знаеш какво ти е в душата, но не драматизирай. Гушкай бъдещия Татко, или ако искаш му се накрещи едно хубаво. Ще си прекрасна и щастлива булка и да не ти пука за родата, а само за малкото човече, което расте в теб  bouquet

# 215
ЙоТо какво не искаш сватбата си ли? Не можах да те разбера. Опитай се да се успокоиш мила, виждам, че не съм само аз с мнение, че 'злите хормони" както ти ги нарече си играят мнооооооого голяма роля  bouquet

# 216
Мъже... с моя даже не сме говорили още за сватба. Той е в БГ армия и януари заминава на мисия за 6 месеца в Афганистан, дори не се замисля, че ако нямаме брак, когато родя него ще го няма и детето ще носи моите имена... ама мъжка му работа, все искат побутване.
Аз в началото на бременността имах огромна нужда от ласки, внимание, нежност, а него хич го няма по тези неща, примирих се, ама и той се примири с някои неща hahaha

# 217
Светле, BlackFire , Злати   Hug  ... честно да ви кажа - нищо не искам! Не искам да го виждам, не искам да чувам за никой от семейството му, не искам да мисля за сватба... искам да се навра в някоя дупка и да не излизам 10 дена поне!!! Главата ще ми пръсне... Както и да е... ще мине! Злати, моят не беше такова дърво... и знам, че може! Той е страхотен, когато поиска... най-добрият! Ама защо сега не иска...  Sad

# 218
ЙоТо, мисля че те разбирам много добре, защото съм била в подобно положение. Не бива да се оправдаваме с хормоните, защото ситуацията си е изнервяща и без да беше бременна. Имали сме много по-ужасни истории със свекърите от твоите, но не е тук мястото да ги разказвам. И винаги мъжът ми (макар и неофициален, нямаме брак) ме е защитавал. Според мен е много важно мъжът да защитава жена си, защото родителите му започват да се месят по-малко, поне при нас е така, макар че живеем в една къща, ние сме на втория етаж. Съвет не мога да ти дам, може би ако ти е тежко  поговори с мъжа си как се чувстваш. И се опитай да не обръщаш внимание на роднините, защото със сигурност ще ти се налага да  ги виждаш често. Hug

# 219
здравейте мами , nbirthday на ди  , благодаря за отговора на цветенцето много добра информация ми даде  а за зацапването не тревожи и аз съм така на хормонални хапове на мен ни обясниха да не се тревожа недей да мислиш най лошото лека мами

# 220
Йо един съвет от мен, рано или късно се изнесете сами. Две поколения под един покрив не могат да живеят. Бъди сигурна, че ако продължите да живеете в тях скандалите с мъжа ти ще зачестят и ще си развалите взаимоотношенията. Не искам да звуча крайно, но това е моето мнение. Да не говорим, че тази жена от сега ти казва как да си гледаш детето, ако мислиш, че когато момиченцето се роди нещата ще се променят, лъжеш се. Знам, че ще е трудно да се изнесете, но мисля, че ще е за добро.
На мен и моята свекърва 250км разстояние са ни малко и в един град не бих живяла с нея, като знам, че ще се мъкне постоянно в нас и ще ми шета из къщата, да не говорим аз да живея в нейната. Моят мъж е на моя страна, защото познава майка си и знае, че тя не е права, но въпреки това не се кара с нея, защото както той така и аз знаем, че тя няма да се промени. На 50 годишен човек нрава не можеш да го промениш или да му обясниш, че не е прав.
Съпруга ти те обича просто не знае как да постъпи. Никой не избира какъв да бъде родителят му. Само помни, че никога не трябва да го караш да заема нечия страна. 100% ще избере твоята, но все пак ще го боли, че трябва да се скара с майка си. Ти не би искала да се караш със своята нали? И не казвай, че не желаеш тази сватба, защото това е мъжа, с когото искаш да отгледаш дъщеричката си. Нали знаеш, каква клетва ще дадеш "и в добро и в зло" е това е злото и ще го преодолеете заедно. За това сте двама да се подкрепяте и уважавате, а не да се отказвате при първия препъни камък.  Hug Отиди целуни го и му кажи, че го обичаш просто си объркана и забрави за случилото си. Сега не му е времето да го мислиш  Wink

# 221
Такаааа..

Първо за Ди - честит рожден ден, да бъдеш много щастлива, здрава и приказна бременност с сладурско бебче накрая!

Йо - никъде и да не си посмяла да се изнасяш, аз бих се поцупила ден-два (щото нямал много време до 7-ми  Grinning) Пак казвам, не че е виновно момчето, пък майка му е ..опитал се е да бъде дипломатичен, ама и аз бих реагирала като теб. Кефи се, че ще си живеете с него, а не с родата. То като сте се харесали кой ти е мислел за родата, че и тях да проверяваш... Laughing

Злати, мерси за обяснението за седмиците - станах една идея по-горда, като ми стана ясно, че вече съм в 4-ти месец   Heart Eyes

Вале, утре питай док задължително, може и нищо да не е, ама да не го мислиш.

Перу,  Hug вярвай, че най-хубавото предстои.

# 222
Йо един съвет от мен, рано или късно се изнесете сами. Две поколения под един покрив не могат да живеят. Бъди сигурна, че ако продължите да живеете в тях скандалите с мъжа ти ще зачестят и ще си развалите взаимоотношенията. Не искам да звуча крайно, но това е моето мнение. Да не говорим, че тази жена от сега ти казва как да си гледаш детето, ако мислиш, че когато момиченцето се роди нещата ще се променят, лъжеш се. Знам, че ще е трудно да се изнесете, но мисля, че ще е за добро.
На мен и моята свекърва 250км разстояние са ни малко и в един град не бих живяла с нея, като знам, че ще се мъкне постоянно в нас и ще ми шета из къщата, да не говорим аз да живея в нейната. Моят мъж е на моя страна, защото познава майка си и знае, че тя не е права, но въпреки това не се кара с нея, защото както той така и аз знаем, че тя няма да се промени. На 50 годишен човек нрава не можеш да го промениш или да му обясниш, че не е прав.
Съпруга ти те обича просто не знае как да постъпи. Никой не избира какъв да бъде родителят му. Само помни, че никога не трябва да го караш да заема нечия страна. 100% ще избере твоята, но все пак ще го боли, че трябва да се скара с майка си. Ти не би искала да се караш със своята нали? И не казвай, че не желаеш тази сватба, защото това е мъжа, с когото искаш да отгледаш дъщеричката си. Нали знаеш, каква клетва ще дадеш "и в добро и в зло" е това е злото и ще го преодолеете заедно. За това сте двама да се подкрепяте и уважавате, а не да се отказвате при първия препъни камък.  Hug Отиди целуни го и му кажи, че го обичаш просто си объркана и забрави за случилото си. Сега не му е времето да го мислиш  Wink

Peace Изцяло съм съгласна!

Йо,аз юни месец се омъжих,бебето май е станало в първата брачна нощ!  Mr. Green Имахме страхотна сватба-точно за каквато съм си мечтала,но нервите в дните преди нея не искам да си ги спомням ! ooooh! Това са нормални емоции-не приемай нещата толкова навътре-и майките са развълнувани и преекспонират нещата,раздават команди,дават съвети,които не си им искал... Поплачи си да ти олекне,а после иди да нагушкаш мъжа си!

Ди  newsm59 ,бъди щастлива!
Перу  Hug

# 223
Ди- честит рожден ден, дано денят ти е бил по-хубав от това което си си представяла изобщо!
Йо май всички които сме минали под венчилото сме изпитали такива емоции, но след сватбата ще видиш, че всичко ще се нареди, а за родата му просто не им обръщай внимание  Wink

Забелязала съм, че събота и неделя не сте така активни, а аз тогава имам най-много време да вися във форума.
Моля ви някой да ми прати потребителското име и паролата за албумчето- много искам да ви видя коремчетата, а скоро ще кача и моето само да се покаже, че е срамежливо още  Laughing

# 224
Здравейте мартенски мамчета,пише ви една февруарска мама с термин 18.02.
Чета ви от известно време и сте ми интереснички.
Тъй като не работя и си седя в къщи съм доста време свободна,и ще се радвам ако ме приемете във вашата темичка:-)
Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт