Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 918
  • 688
  •   2
Отговори
# 240
Добро утро момичета.
Днес със моя мъж правим 1 година от сватбата и ми е едно такова хубавко Praynig
Хубав ден засега ви желая:-)
Честито, още много години да се радвате на любовта си!

# 241
  bouquet Момичета започваме да се ориентираме при кого ще си поръчваме тортите за рд и бебешки партита, тези с малките обувчици, са прееекрасни просто. Браво Никол!

Лелеее верно много интересна статия, тая с 14те деца не я разбирам  Embarassed
И е малко сресираща тази 6год. майка, но другите истории са тооолкова сладурски. Различните близначета са ми любимки  Heart Eyes

Ина, добре дошла и честита годишнина, тази година да се обичате повече от предишната, а следващата още повече и така до завинаги   bouquet

# 242
  • Пловдив
Добро утро мамчета  preggo preggo preggo

Ди, честит празник и от мен на патерици. Аз след всички писаници обаче неразбрах как така твоя мъж все пак е бил с теб на рождения ден, нали щеше да е във Варна? Както и да е, това са си ваши работи, но да му праснеш едно кроше от мен на ум за лошо изкарания рожден ден.

Йо, незнам как да те успокоя и теб душичке, и аз изпадам в такива състояния, но го карам по философски, гледам да медитирам и да се отпускам и така търся отговор на въпросите си, нали ходя на йога  Rolling Eyes . Момичетата вече са изказали доста добри препоръки за твоя случай.
И все пак миличка, остави тези гадости за по-късно във времето, сега си мисли за красивата рокля, приказния сватбен ден и малката принцеса в теб. Все повече и повече сама се убеждавам,че  единствено си вредим сами на себе си отдавайки се на негативните емоции.  
Остави свекърва си да мисли ,че има някаква дума относно възпитание и прочие, пък ти си се смей вътрешно на глупостта й. А за мъжа ти, той просто е мъж и не ги разбира нещата както ние жените, стига си се самонаказвала  #Cussing out

Добре дошли на новите мамчета и лека и спорна работа на върналлите се на бойното поле.

# 243
Добро утро бъдещи мамчета, пожелавам хубава и лека седмица на работещите ..

Никол ... ти професионално ли се занимаваш или лично... и ако си от София, търсиш ли си нова приятелка Simple Smile

Лейди - хормоните говорят, всичко ще се нареди, само не си хаби нервите за глупости.
Йоанка - какво стана, успокои ли се вече Simple Smile

Ина - честита годишнина - много още такива приятни моменти да имате...

Да ви питам вие как сте с яденето - аз освен прословутите банички и разни такива все соленки неща... друго не ми се яде... вчера изядох сам самичка половин кг сирене...  #Crazy

# 244
ЕХАААА какви са тия красоти  Heart Eyes момичета ще ме накарате да се пренеса в сладкарница да живея ей  Hug

# 245
Аз днес казах на шефовете си новината  pregnant приеха го добре и се зарадваха за мен. Казаха, че ако имам нужда от нещо или ми е некомфортно да казвам и че когато реша да излизам в болничен да ги предупредя по-рано, за да си намерят човек. Шефката се зарадва и почнахме да си говорим за бебета  Grinning  Направо ми падна камък от гърдите.  Mr. Green

# 246
Никол,страшни торти!!!   chef
Валя,ти как си днес?Още ли имаш кървене?  Rolling Eyes

Момичета,някоя от вас ходила ли е при д-р Атанасова от Марковс за фетална морфология?
Аз днес ще се опитам да отида при личната ми лекарка да и кажа ,че вече трети ден пия Уринал-още на втория ден се чувствах по-добре,спряха болките ниско долу,а днес и не ми се пишка през 5 минути,но все пак да видим дали не трябва да пусна изследване за бактерии в урината...  newsm78
Хубава и усмихната седмица ви пожелавам!  Simple Smile

# 247
Nikol298 очарована съм от това, което създаваш. Невероятни красоти  smile3501 smile3501

Явно хормоните играят лоша игра с повечето от нас. Вчера се нервирах на ММ, че се целува различно. Луда работа...

# 248
А добре съм вече... даже си мисля, че тъй като се бръснах преди това, може да съм се порязала... или може да е от спирането на хормоналните таблетки... ма друго си е да си се паникьосам Simple Smile

# 249
Отивам при личния лекар да ми сменя направлението. Стискайте палци, да няма проблем, че пътувам до там 3 часа средно, а той малко мрънкало си пада.

И ако всичко най-накрая е наред и аз другата седмица съм на работа. 

# 250
  • Пловдив
Валя, хубаво е че всичко е ок.

Тайни, ще ти го смени,къде ще ходи тоя лекар, не се шашкай предварително.

Момичета, вие как сте с хапването.Аз нещо немога да се спра.

# 251
Благодаря ви момичета за хубавите думи Simple Smile   bouquet

Tiny тази тортичка с обувчиците ми е втората торта с фондан правеня някога за прощапулника на малката и беше тренировка за първия и рожденин ден Simple Smile Не би трябвало да ти откаже, имаш това право за смяна така, че няма какво да ти мрънка бъди по твърда  Naughty
Valya_P хоби ми е само и съм от Бургас, ама историята познава носене на торти до другия край на България така че ....  Mr. Green
Вчера бяхме на гости и бях купила едно руло да занеса и ми се скараха, че не очаквали такова нещо от мен - демек да им занеса купено сладко хахахах

Определено и на мен ми се хапват повече тестени неща, но гледам да ги ограничавам и да наблегна на плодовете, макар и да не ми се ядат толкова Simple Smile

За яденето и при мен се усети увеличаване на апетита след като спря да ми прилошава и да повръщам, ама гледам да не се тъпча и може би малко съм се вманиачила, ама се качвам всеки ден на кантара да се проконтролирам, че нали съм си поставила за цел този път да кача малко по малко килограми  Embarassed До скоро ходих на зумба и дано спирането на движението не се окаже зле, макар че планирам доста движение от тук нататък  Simple Smile

# 252
забравих да ви се похваля качила съм само 1,9кг за 3 месеца вчера се теглих  newsm44

Другото което искам да питам(макар че много бързам напред във времето  Laughing) мамите с по 1 или 2 бебчета да споделят мнение за въпросната бебешка кържа, или люспите който са по скалпа на бебчето. От какво се появява виждала съм че не всички бебета я имат, как се маха ? и т.н? newsm78

# 253
Здравейте дами,два дена бях на селото на мъжа и доста хапване падна и сега съм със запек ужас,тая сутрин пробвах с топла вода както някой беше коментирал преди,ама си сложих една лъжичка мед, за по-полезно.За кантар не ми се и мисли,а корема ми е като на по-напреднала бременност ,не знам от хапването ли е ама в едната част корема ми стои така запълнен и не е мек на пипане,абе ще ме разберете Simple Smile
 Perunika много съжалявам за случилото ти се.При такива проблеми,всичко останало бледнее.

# 254
Как сте мааммииииии Laughing  bouquet

Лейди мойта госпожица я преносих и се роди цялата люпеща и с огромен маникюр Laughingнищо особено не сме правили мажехме се с крем и всичко отмина.

Цвети,Никол уникалнииииии торти  bouquet

Валя дано всичко е наред Hug

Перу  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Йо и преди ти бях казвала,че тепърва ще се ядосваш за неща,които са свързани с вас,бебето и няма да си съгласна.Не им се връзвай всички възрастни са така(повечето де)и момичетата добре са ти казали не слагай мъжът ти между чука и наковалнята въпреки че си права Peaceтова само ще ви развали отношенията,щом той е съгласен с теб и твойте желания или си им казваш прави куме в очи,или наистиха той е прав да ти каже те нека си говорят каквото искат,а вие си правите каквото вие решите Peaceтепърва ви предстоят много хубави моменти,ти си напрегната със сигурност и той стой си на дупето и ще видиш ,че след време ще се смееш за какво си се ядосвала  bouquet

Ние се върнахме от почивка беше много готино размазах се само дето навръщане го закъсах от пътя,снощи ходихме до спешното,важното че всичко беше наред ,но приключихме с пътуванията.Наредиха ми да вдигам краката и да гледам телевизия и така,одеве ходих и за изследванията всичко е наред разминах се и с болницата Grinning

Само да уточня за Даун (за София) единствено в майчин дом правят изследванията ,но не е задължително да се ходи до там,в центъра който посещавате може да ви изпратят кръвта,за да не се разкарвате поне при мен е така Peace

Общи условия

Активация на акаунт