Мартенски бебок се крие – той ли, тя ли – ще го видим вече ние

• 21 555
  • 688
  •   1
Отговори
# 75
# 76
А за цвета на кожата и косата - ЦЯЛАТА ми рода са тъмни, майка ми е същинско негърче !!! Само прабаба ми - Малчика беше с бяла кожа и многоооооо руса коса. Тя е словенка, та аз съм единствена в родата, която е взела русата коса и бялата кожа! А толкова обичам тъмни хора  Praynig В родата на мъжо ми всички са много черни, а баба му е чехкиня и е бяла, руса, та той единствен от цялата им рода е светъл и рус  Joy Двамата бледолики се събраха и си направиха едно каспарче!  Joy Наистина ми е много интересно бебо какво ще е, признавам си, че тайно се моля да прилича на нас или на моята рода !  Praynig Praynig Praynig

# 77
Има ли някоя мама, която може да ми каже дали резултати ми са добре, че лекарката ми чак във вторник ще я видя , а до тогава няма да ме свърта ....   Cry

# 78
Йо май ти пита за месеца влязла си в 4  Peace

# 79
Мерси, Маги  Hug

# 80
dungeon до колкото знам трябва да се избягва горещата баня, сауната и парната баня по време на бременността, но питай и някой друг за по-сигурно.

За очите реално няма значение какви са очите на родителите, защото очите на бебето се формират от очите на бабите и дядовците. В гимназията бях профил биология и химия с по 3-4 часа на ден биология и това го помня много добре. ЙоТо няма да е манджа с грозде  Joy

viliito333 не знам за какви резултати говориш, но предполагам само лекарката би успяла  Simple Smile

# 81
Вили, аз не разбирам от резултати, но винаги каквото съм си правила търся инфо в интернет, там има винаги информация кое е ОК като показатели. Ако тука няма кой да ги разчете, опитай с нета.

# 82
И аз се питах в кой месец съм,щом съм 13 седмица-в една таблица видях ,че 13 седмица е към 3 месец,а четвърти започва от 14-та... newsm78
valiito,не виждам да си написала-за какви изследвания става въпрос?  Thinking

# 83
sunny:*kiss Така без лентичка ми е трудно да се ориентирам, но ако си 13 седмица и един ден вече си влязла в 4 месец

# 84
Аз се ориентирам по този сайт http://www.baby2see.com/development/index.html

# 85
Аз съдя по това,което ми каза доки на прегледа бях 11 седмица и два дни мисля и той ме смята вече за 12 та така и за месеца когато го питах имали и един ден се причислявам към горната група  Whistling

# 86
Момичета днес немога да се позная шетах,готвих абе чудо,явно вече лошите симптоми бягат от мен и почва щастливата бременност Дано всички вече сме така  Simple Smile  Благодаря за паролката

# 87
Вчера ММ имаше РД и след работа готвех, предния ден торта правих, на гостите шетах и днес усещам болки в корема! Може вече да имаш сила, но пак не се преуморявай  Wink

# 88
sunny:*kiss Така без лентичка ми е трудно да се ориентирам, но ако си 13 седмица и един ден вече си влязла в 4 месец

Значи съм се заблудила от графиката на първа страница!  Peace

# 89
  • София
За очите сега се разрових и май това, което съм учила по биология (а и това за мутациите), е остаряла информация. Намерих една статия на английски:
http://www.hudsonalpha.org/education/outreach/basics/eye-color

На когото му е интересно, може да прочете. Пише, че има поне 8 гена, които оказват влияние върху цвета на очите. И още много неща.

Креми86, и аз ще ти дам подобен съвет - пази се и не се преуморявай!

Общи условия

Активация на акаунт