"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 124
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
дайте гласчето си за Ча Blushда видите как ще се променят процентите http://www.askdizisifan.com/2013/09/hakan-kurtas-m-cagatay-ulusoy-mu.html оставям ви,че работата ме зове Hug Hug Hug

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 09:17 от Zhana Georgieva

# 106
Добро утро  Hug

Стели,Жани,Ирче  Hug

Дени
,добре дошла  Hug

Все нещо ще измислите,нали сте Чатайки  Wink И аз мисля,че като видео-послание е добре-ние пак може да го туйтваме и ретуйтваме,та повече хора да го вдят Simple Smile

# 107
 bye

Много ми хареса фотосесията на Хазал, повече от прекрасна е.

# 108
И аз мисля,че като видео-послание е добре-ние пак може да го туйтваме и ретуйтваме,та повече хора да го вдят Simple Smile

Точна така! Peace А  може да го пратим и като DM нали имаше и такава опция. Simple Smile

# 109
Бройте ме и мене за честитката  Mr. Green

# 110
Здравейте Hug
Да се запиша в новата темичка Heart Eyes Сиси  bouquet

Малко остана до началото Party

Успешна нова седмица!  Hug

# 111
Оо Систърче,че си ми хубаво-виолетова   Laughing  Hug

# 112
  • София
Привет на всички  Hug Hug Hug
Неси мерси за превода  на интервюто с Хазал, много е хубаво   bouquet
Новата фотосесия на Хазал е страхотна, направо нямам думи  Simple Smile
Аз също съм За видео с пожелания за рождения ден на Чаги  Peace

Успешна седмица на всички  Hug

# 113
С преводача основното се разбира.

http://www.televizyondizisi.com/index.php/yeni-sezonun-iddiali-uclusu/154042/20/

http://www.televizyondizisi.com/index.php/yeni-sezonun-iddiali-u … tih-ask-medcezir/

Снимки от сета на Любов и не само.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.177587379081267.107374 … 414985&type=1

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:25 от Neidjal

# 114
Стели, Zhana Georgieva,   bouquet  bouquet

Хазалчето пак е с телефона в ръка Laughing

Добре, значи търсим някой, който да се заема с правенето на клипа.

И аз мисля,че като видео-послание е добре-ние пак може да го туйтваме и ретуйтваме,та повече хора да го вдят Simple Smile

Точна така! Peace А  може да го пратим и като DM нали имаше и такава опция. Simple Smile
За да изпратиш ДМ на Чаги, то той трябва да те следва.

Скрит текст:
още повече, че аз ще съм в Турция по това време
Скрит текст:
тук вече ме удари по болното място Sad приятно изкарване!

Мира на пияното..

# 115
Мира сигурно ще ни и пее  Peace

# 116
Трите сериала с високи очаквания през новия сезон.

Няма да се подведем, ако кажем, че през този сезон в света на серилите се очаква голяма война за рейтинг. Със скоростта на мълния се очаква денят, в който ще се излъчат както и старите сериали, които чупиха рекорди по отношение на рейтинга, така и всички хубави продукции през този сезон. Всъщност всички са с високи очаквания, но из между тях има три сериала, чието място е различно. Трите сериала, които наистина този сезон ще хванат ''коренче'' и за които съм сигурен, че ще се споменават често: ''Прилив и отлив'', ''Фатих'', ''Любов''.

''ПРИЛИВ И ОТЛИВ''

Наистина ме учуди. За първи път ''Червените химикали'' на Ай Япъм - Едже Йоренч и Мелек Генчолу се разбраха със Стар Тв. Мисля, че това решение е много справедливо, защото този сезон Канал Д е пълен с много различни проекти от миналото. Да оставим малко и Стар Тв да блесне. Накратко сериалът(продукция на Ай Япъм), чиито сценаристи са едни най-добрите, събра  известни и преуспели артисти като Серенай Саръкая и Чаатай Улусой в главните роли и попадна в дневния ред във виртуалния свят. Сериала, който привлича вниманието и с второстепенни роли като Хазар Ергючлю, Джан Гюрзап, Баръш Фалай и който е римейк на известния сериал на Уорнър Брос - ''Ориндж Каунти''', зае първо място в страната ни с трейлърите си. Историята е пълна с интриги и е вълнуваща. Вярвам, че Танер Олмез и Хазар Ергючлу ще бъдат убедителни и ще покажат успешно представяне. Големи са очакванията на сериала, който събра млада аудитория. Когато американски сериал се адаптира в Турция, най-важното е без да се променя стила на сериала, да се адаптира с прецизност. Също така под голяма въпросителна е в кой ред ще попадне ''Прилив и отлив'' в петък, който е разнообразен със сериалите ''Kaçak'', ''Tatar Ramazan'', ''Karagül''. Пожелавам много късмет на сериала, който още от сега ''украсява'' заглавията във вестниците с излезналите за него новини и чиято история е за хората, които търсят любов в свят, в който властват богатствата и парите, история за стария живот на Яман(Чаатай Улусой) и изживяванията му.

''Любов''

В Турция не се попада много често на такава продукция. Събирайки привлекателни и известни артисти, ''Любов'' е сред сериалите, срещани един път на 2-3 години, които са от типа на ''Koyu Kırmızı''/''Ярко червено'' и са с историята за една страстна любов и трудностите. Завръщането на Хазал Кая на екрана привлече вниманието на феновете й, първоначално казаха, че Хакан Курташ и Хазал не си подхождат, но са сгрешили. Доминантността на Хазал и чистотата и яснотата на Хакан са се смесили, според мен се е появи различна картина/гледка. Малко се колебая за Аслъ Тандоан, малко са преувеличили по отношение на хубавата й героиня, надявам се, че с времето актьороската й игра ще оправи този въпрос. ''Любов''(продукция на Голд Филм), чиито актьорски състав е засилен с участието на артисти-ветерани като Небахат Чехре, Еркан Джан и Каан Урганджъолу, ще разкаже за любовта и парите, бедността. Очаквам с любопитство представянето, което сериала, чиито сюжет е за любовният триъгълник между Азра(Х.Кая), Шебнем (А.Тандоан) и Керем(Х.Курташ) и за интригите наоколо, ще покаже срещу ''Великолепният Век'' и ''Мръсната седмица''. Ако хване ''коренче'', сигурна съм, че ще бъде новият ''Забранен плод''.

# 117
Здравейте Hug Hug Hug

Сиси, newsm51

Близне Hug, стискам палци.

Неска, Hug newsm51 newsm51 newsm51

Хазал е уникална. Heart Eyes Просто може да изуми човек, как се вписва във всеки образ, не само на екрана, но извън него. А относно характера, нямам какво още да добавя, тя е стъпила здраво на земята и няма никакви признаци да се подхлъзне и да падне.

Сернейката май не само по интервютата, а май и на сета се проявила. Joy Joy Joy

А за рождения ден много добра идея е, но аз  тази година смятам да се включа в партито направо/ е ако има такова/, а не да го пропускам както досега. Тъкмо и подаръка ще си го поднеса. Mr. Green

# 118
От рождения ден на Гонджа Вуслатери:

# 119
Неси,   bouquet
Благодаря!

За РД на Ча и аз съм за видео поздрав  Hug, ако мнението ми е от значение  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт