"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 125
  • 729
  •   1
Отговори
# 120
Ради  Hug

Ще споделиш ли за сета за какво става дума,че ми стана интересно  Mr. Green

Охо,хвали се ти,хвали се,сега всички Чатайки ще ти завидят,то и аз де  Joy

Неси Hug

# 121
Ради  Hug

Ще споделиш ли за сета за какво става дума,че ми стана интересно  Mr. Green

Охо,хвали се ти,хвали се,сега всички Чатайки ще ти завидят,то и аз де  Joy

Неси Hug

Вани,  Hugнямам много време сега. А нещо се по - глезвала, то нещо друго да се е очаквало. Но иначе, ставала супер лативи не съм чувала, но и лошо - нищо, вписвала се и екипа бил ок - с малки изцепки.
Ох, ти пък най - много ми завидя, точно ти Joy Joy Joy

# 122
Мерси за отговора  Hug

Е,аз така малко,чистосърдечно  Joy Честно да ти кажа по-бих ти завидяла да си на парти на Хазал,не че знам езика,но би ми било интересно да се запозная с нея  Peace  Laughing

# 123
Скрит текст:
Трите сериала с високи очаквания през новия сезон.

Няма да се подведем, ако кажем, че през този сезон в света на серилите се очаква голяма война за рейтинг. Със скоростта на мълния се очаква денят, в който ще се излъчат както и старите сериали, които чупиха рекорди по отношение на рейтинга, така и всички хубави продукции през този сезон. Всъщност всички са с високи очаквания, но из между тях има три сериала, чието място е различно. Трите сериала, които наистина този сезон ще хванат ''коренче'' и за които съм сигурен, че ще се споменават често: ''Прилив и отлив'', ''Фатих'', ''Любов''.

''ПРИЛИВ И ОТЛИВ''

Наистина ме учуди. За първи път ''Червените химикали'' на Ай Япъм - Едже Йоренч и Мелек Генчолу се разбраха със Стар Тв. Мисля, че това решение е много справедливо, защото този сезон Канал Д е пълен с много различни проекти от миналото. Да оставим малко и Стар Тв да блесне. Накратко сериалът(продукция на Ай Япъм), чиито сценаристи са едни най-добрите, събра  известни и преуспели артисти като Серенай Саръкая и Чаатай Улусой в главните роли и попадна в дневния ред във виртуалния свят. Сериала, който привлича вниманието и с второстепенни роли като Хазар Ергючлю, Джан Гюрзап, Баръш Фалай и който е римейк на известния сериал на Уорнър Брос - ''Ориндж Каунти''', зае първо място в страната ни с трейлърите си. Историята е пълна с интриги и е вълнуваща. Вярвам, че Танер Олмез и Хазар Ергючлу ще бъдат убедителни и ще покажат успешно представяне. Големи са очакванията на сериала, който събра млада аудитория. Когато американски сериал се адаптира в Турция, най-важното е без да се променя стила на сериала, да се адаптира с прецизност. Също така под голяма въпросителна е в кой ред ще попадне ''Прилив и отлив'' в петък, който е разнообразен със сериалите ''Kaçak'', ''Tatar Ramazan'', ''Karagül''. Пожелавам много късмет на сериала, който още от сега ''украсява'' заглавията във вестниците с излезналите за него новини и чиято история е за хората, които търсят любов в свят, в който властват богатствата и парите, история за стария живот на Яман(Чаатай Улусой) и изживяванията му.

''Любов''

В Турция не се попада много често на такава продукция. Събирайки привлекателни и известни артисти, ''Любов'' е сред сериалите, срещани един път на 2-3 години, които са от типа на ''Koyu Kırmızı''/''Ярко червено'' и са с историята за една страстна любов и трудностите. Завръщането на Хазал Кая на екрана привлече вниманието на феновете й, първоначално казаха, че Хакан Курташ и Хазал не си подхождат, но са сгрешили. Доминантността на Хазал и чистотата и яснотата на Хакан са се смесили, според мен се е появи различна картина/гледка. Малко се колебая за Аслъ Тандоан, малко са преувеличили по отношение на хубавата й героиня, надявам се, че с времето актьороската й игра ще оправи този въпрос. ''Любов''(продукция на Голд Филм), чиито актьорски състав е засилен с участието на артисти-ветерани като Небахат Чехре, Еркан Джан и Каан Урганджъолу, ще разкаже за любовта и парите, бедността. Очаквам с любопитство представянето, което сериала, чиито сюжет е за любовният триъгълник между Азра(Х.Кая), Шебнем (А.Тандоан) и Керем(Х.Курташ) и за интригите наоколо, ще покаже срещу ''Великолепният Век'' и ''Мръсната седмица''. Ако хване ''коренче'', сигурна съм, че ще бъде новият ''Забранен плод''.
smile3525

# 124
Ради, Hug да ни донесеш автографчета от Ча  Whistling

# 125

Сис, то това автографче за кого по-напред  Joy

# 126
Ради Hug

Само с автографи ли ще се задоволим, а?! smile3506 Joy

# 127

Сис, то това автографче за кого по-напред  Joy
семейството сме с предимство  Mr. Green

# 128
Ради Hug

Неси,ми като начало е нещо пак  Joy после ще идем да се снимаме с него и така ,а пък после ще го отвлечем ,ама ся няа да издавам мой Едже и сие да ни четът  Mr. Green

# 129
Ради Hug

Ради, Hug да ни донесеш автографчета от Ча  Whistling

Неси,да не искате Ради да ви го пренесе скришом тук в Б-я  Joy

# 130
Ради Hug

Ради, Hug да ни донесеш автографчета от Ча  Whistling

Неси,да не искате Ради да ви го пренесе скришом тук в Б-я  Joy
why not?! Wink  hahaha

Неси,ми като начало е нещо пак  Joy после ще идем да се снимаме с него и така ,а пък после ще го отвлечем ,ама ся няа да издавам мой Едже и сие да ни четът  Mr. Green
ха, така да бъде Laughing

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 21:43 от nesi_

# 131

Poster of #MEDCEZIR at the Ataturk Airport!

# 132
  • Стара Загора
Привет дами  Hug

Неси, благодаря   bouquet

Съгласна съм и аз за видео за РД на Ча  bouquet, каквото кажете присъединявам се към вас  Peace

# 133
  • Банкя
Ами например ..защо да не  поканят Ча  при Слави Трифонов...

# 134
За да изпратиш ДМ на Чаги, то той трябва да те следва.

Неси, ама нали можеше така да се прати ДМ...

Тази година приготвяме много специална изненада за Чаатай! До този ден никой не е направил такава изненада! Това, което трябва да направите; да постнете съобщение на Чаатай с това, което чувствате и мислите...Ако не искате съобщението ви да не бъде видяно, казвайки ни ''не искам да ми виждат съобщението'', аз ще ви последвам и и може да пратите съобщението си чрез ДМ.
Краен срок: 10 септември
FanUlusoyClub

п.п: Мисля, че може и на английски, но трябва да се пита. Ако някой ще пише, да спомене и форума.

Общи условия

Активация на акаунт