"Прилив и отлив" - новият сериал на Чаатай Улусой......AFK FOREVER - тема 189.5

• 53 133
  • 729
  •   1
Отговори
# 135
Ами например ..защо да не  поканят Ча  при Слави Трифонов...

Ооо неееее, Слави не става за тези работи. Нито оставя хората да говорят, ами само си бръщолеви неговите изтъркани с годините простотии, нито има подход.  ooooh!

# 136
  • в подножието на планината
Ами например ..защо да не  поканят Ча  при Слави Трифонов...

Ооо неееее, Слави не става за тези работи. Нито оставя хората да говорят, ами само си бръщолеви неговите изтъркани с годините простотии, нито има подход.  ooooh!

+ 1  newsm10

# 137
  • Банкя
Просто си мислех , че ние може да сме в публиката и да го видим , пипнем...ха ха или автограф .
Нещо такова ми се иска

# 138
 wavey wavey wavey wavey wavey мераба момичета Wink Hug

Medcezir ( Toygar Işıklı - Korkuyorum )  Blush Blush Blush

# 139
Жани, много хубава песен на Тойгар, любимец ми е, песните му галят.
Промо трейлъра на поредния сезон на ВВ с участието на нашата Вахиде.

http://vbox7.com/play:6301931238

# 140
Наде Hugи аз много харесвам неговата музика Hug Hug Hug

# 141
Жана,  Hug, както винаги невероятен Тойгар. Няма негова мелодия, която да не докосва сърцето Hug

# 142
  • Пловдив
Добро утро! Приятен и спокоен вторник!

Ради, с две думи - мятай Ча на рамо и право в БГ! Той може да се дърпа в началото, ама после ще му хареса! Mr. Green Laughing Mr. Green
Приятно прекарване в Истанбул  и да си починеш! Hug

Много хубава музиката на Тойгар, с нетърпение чакам да чуя какво е сътворил! Hug

# 143
"Най-силно крещят натрупаните мълчания."

Добро утро! Стели   bouquet

Аз предпочитам,ако някъде ги съберат на интервю да е в Турция,там по-биха се отпуснали.Мисля,че най-добре при онзи мъж-извинете,ако бъркам-Беяз шоу ли беше,нещо подобно.

Но не вярвам да стане,каквото било-било.

Сега сигурно с новите си партньори ще ходят по предавания,в което няма лошо де.

Ех,тогава да я нямаше тази абла ми се струва,че всичко щеше да е малко по-различно-може би.  Simple Smile

# 144
"Най-силно крещят натрупаните мълчания."

Добро утро! Стели   bouquet

Аз предпочитам,ако някъде ги съберат на интервю да е в Турция,там по-биха се отпуснали.Мисля,че най-добре при онзи мъж-извинете,ако бъркам-Беяз шоу ли беше,нещо подобно.

Но не вярвам да стане,каквото било-било.

Сега сигурно с новите си партньори ще ходят по предавания,в което няма лошо де.

Ех,тогава да я нямаше тази абла ми се струва,че всичко щеше да е малко по-различно-може би.  Simple Smile

Скрит текст:

Добро утро, Hug Hug Hug

Рони, той Баяз беше дал промо, че Хазал Септември ще участва в неговото шоу  Peace
Тази седмица във фейса пишеше, че Кенан И и май даже Бабата ще участват  Thinking

Тепърва ще се появяват по предавания, защото както се видя конкуренцията ще е убийствена, такива сериали и то доста на брой не е имало от няколко години.
Хубав и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 145
  • София
.....

......

Какво се беше залепил за тази абла като гербова марка  ooooh!

И за мен няма шанс да ги съберат за интервю в ТР. Евентуално за някоя друга страна, където се излъчва АФК.

Сега ще промотират новите си сериали, с новите си партньори.

# 146
Ради, ние ще пратим видеото по теб тогава. Mr. Green А в замяна ни донеси целувки от Ча в кутия. Mr. Green Как ще ги събереш - не знам. Аз искам Ча целувки. Whistling

# 147
Ради,не те знам какво ще правиш  Laughing Едната искала автографи,другата целувки,а третата направо да откраднеш Ча  Joy

# 148
Лельо Ради, моляяя те доведи ни Ча. Или поне ме вземи със себе си и ме забрави при него. Praynig

Лельо Вани, аз не съм забравила, че ти обеща да ме водиш на ски. Ама може и на басейн да ме заведеш в къщата.   Whistling

Взела съм си вече бермудите и съм готова. Flutter

# 149
Стели,   bouquet

В Туитър наш' Ча е последвал Филиз и Фарук Ташлъджа и не е драсна и редче Sad

За да изпратиш ДМ на Чаги, то той трябва да те следва.

Неси, ама нали можеше така да се прати ДМ...

Тази година приготвяме много специална изненада за Чаатай! До този ден никой не е направил такава изненада! Това, което трябва да направите; да постнете съобщение на Чаатай с това, което чувствате и мислите...Ако не искате съобщението ви да не бъде видяно, казвайки ни ''не искам да ми виждат съобщението'', аз ще ви последвам и и може да пратите съобщението си чрез ДМ.
Краен срок: 10 септември
FanUlusoyClub

п.п: Мисля, че може и на английски, но трябва да се пита. Ако някой ще пише, да спомене и форума.

Аз имах предвид ДМ до Чаги. Иначе може да пратиш туит на този акаунт, за да те последва и така да пратиш ДМ с пожеланието.

Общи условия

Активация на акаунт