Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 818
  • 732
  •   1
Отговори
# 45
  • Varna
Привет и от мен в новата тема!   bouquet

Да ви похваля това кремче против акне и комедони:
http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_GD/04/

Откъде си го взимаш кремчето
Виждала съм го в някои аптеки, в по-големите магазини за козметика.... най-общо казано потърсете на места, където знаете, че има по-голямо разнообразие от български козметични продукти.
Ако има някой от Русе мога да кажа и по-конкретно.  Peace

# 46
  • Бургас
Дано да го намеря някъде, от сайта си харесах и ББ кремчето. Fluffy^^ случайно да си го ползвала ?

# 47
Момичета коя мицеларна вода да си взема?На лореал,евелин или лирене?

# 48
  • София

Напоследък много хвалят тази на Жайя:

# 49
Привет и от мен в новата тема!   bouquet

Да ви похваля това кремче против акне и комедони:
http://bodid.net/index_bg.php#/bg/Series/Bile_GD/04/

Откъде си го взимаш кремчето
Това кремче съм го виждала на аптеката в Кауфланд в нашия град. Така, че ако има аптека в най-близкия ви Кауфланд, може там да го потърсите.

# 50

Напоследък много хвалят тази на Жайя:

От Лили ли се купува?

# 51
Препоръчайте ми нещо за меки,чупещи и цепещи се нокти. Пробвах 3в1 заздравителя  на Пърфект,но нямаше ефект.Сега четох за калциев гел,бил добър.Вие какво ще ми предложите.

# 52
Препоръчайте ми нещо за меки,чупещи и цепещи се нокти. Пробвах 3в1 заздравителя  на Пърфект,но нямаше ефект.Сега четох за калциев гел,бил добър.Вие какво ще ми предложите.

С намазване на ноктите с йод и с прием на хранителни добавки за коса и нокти пробвала ли си?

# 53

Пробвала съм:
Икаров масло, перфект( почти всякакви) флормар( калциев гел), заздравител от маникюристката, йод, лимон, зехтин и всякакви домашни бъркочи - нищо.
Единствено Мавала( но не е за тази тема- ок.25лв).

В крайна сметка понякога едно скъпо и качествено нещо излиза по евтино

# 54
понеже писа Мавала, ако такава цена не те плаши:
http://micro-cell.eu/nail-repair.aspx

# 55

Пробвала съм:
Икаров масло, перфект( почти всякакви) флормар( калциев гел), заздравител от маникюристката, йод, лимон, зехтин и всякакви домашни бъркочи - нищо.
Единствено Мавала( но не е за тази тема- ок.25лв).

В крайна сметка понякога едно скъпо и качествено нещо излиза по евтино

Аз пък благодарение точно на маслото на Икаров имам маникюр. От дете си гризях ноктите и бяха в ужасно състояние само това ме оправи. От тогава близо 10г ми се е чупил нокът 3 пъти. Пробвай но трябва постоянство  Peace

# 56
  • София
At Night, пробвала ли си в топъл зехтин? Действа много добре.
Но след като си опитала доста продукти и няма резултат, най-добре е да комбинираш с хранителни добавки и външно с някакъв продукт.
Упсех!

# 57
понеже писа Мавала, ако такава цена не те плаши:
http://micro-cell.eu/nail-repair.aspx

сега го ползвам. Добър е Peace

# 58
При мен Мавала нямаше добър ефект - наистина втвърдява ноктите, но продължават да се цепят и да се чупят.... Ползвала съм маслото на Икаров, но наистина трябва постоянство. Май пак ще си сложа гел...

# 59
Хранителни добавки за коса и нокти не съм вземала,но може и да почна.Благодаря за идеята. Peace
С йод не мазах няколко пъти,нямаше ефект пак ще опитам да видим накрая какво ще излезе.Целите ми пръсти ставах в йод и дълго време не можех да го измия.Чудя се вече какво да ползвам.Мислех за топлия зехтин,но не съм сигурна че ще има ефект.А маслото за нокти на Икаров единствено масла ли съдържа или има и химия?
Ползвала съм предимно заздравители на различни марки,но ефект така и не видях и реших да попитам вас.
Благодаря за предложенията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт