Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 934
  • 732
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
rajnaa в Бургас имаше в Лили (което все още го ремонтират) и някъде на центъра май беше казвала ? Ще ми припомниш ли  Praynig
На Фердинандова в една козметика, след кафе Кристъл Палас, на витрината на магазина има щендер на Ziaja (там има два козметични магазина - втория нагоре по улицата). В подлеза на Операта има едно магазинче, но там има 2 продукта и половина на марката.
В Лили не съм влизала, изключително рядко ходя в Галерия.
Благодаря ти   bouquet

# 196
Маслото от макадамия на Икаров  е хубаво.

И на мен много ми харесва,ползвам си го.  Heart Eyes

# 197
  • София
Тогава занапред само от него ще купувам.   newsm10

# 198
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Преди стана дума за Felce Azzurra...ето и моите неща:
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/felce-azzurra.html

# 199
  • Sofia
чудесна, особено за парите си  Heart Eyes

# 200
  • вече Пловдив
чудесна, особено за парите си  Heart Eyes
Колко струва?

# 201
  • на последния етаж
Момичета, търся си шампоан за небоядисана, но изтощена от слънцето, бременности и кърмене коса. Какво ще ми препоръчате?

# 202
  • Sofia
Четката струваше 5 и нещо  Peace

# 203
  • При децата ми
Здравейте момичета!
Препоръчайте ми добър лакочистител? Досега ползвах един купен от "Лили" (розов) преди много време, но вече свърши, а в нашия град няма "Лили".

# 204
  • Варна
Здравейте момичета!
Препоръчайте ми добър лакочистител? Досега ползвах един купен от "Лили" (розов) преди много време, но вече свърши, а в нашия град няма "Лили".

Само не си купувай на Виктория Бюти /купен от ДМ/. Не съм особено доволна. Имала съм и лакочистители под левче и са почиствали по-лесно лака.

# 205
Много съм доволна от средния изрусител на Syoss, нюанс 10-0. Много добре изрусява косата без ярко жълти или рижави оттенъци (или поне на моята коса става така), но пак цветът е в топлата гама - златисто рус. На мен много ми отива, но който търси студени цветове може да пробва по-силните изрусители на гамата (11-0 или 12-0) или да пробва след изрусяването да сложи матиращ балсам или друга боя. При мен няма нужда от боя. Изрусителят изобщо не ми изтощи косата, без амоняк е и мирише приятно, може прецизно да се нанася и само на корените. Много съм доволна, още повече че косата ми сега е в перфектно състояние все едно изобщо не съм я третирала. По-малко изтощава косата и от боя! Реалната му цена е около 7-8 лв, но аз го купих от Пикадили за 5 и нещо. Гледах, че все още има бройки на промоция там и от по-силните изрусители. Интересно, че на етикета пише цена 6 и нещо, но на касовата бележка ми го бяха хванали към 5.60 лв. Много е икономичен освен това. Обикновено по косата ми вървят поне 2 бои и половина до 3, а от тази 1 кутия и половина стигна за цялата коса.  Simple Smile Много съм доволна като цяло.  Simple Smile На моята коса изруси точно толкова колкото пише - около 4 нюанса (естествената коса имам предвид).

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 13:43 от HAPPY_QUEEN

# 206
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте момичета!

Безацетоновите на Есенс  Peace

# 207
  • София
Здравейте момичета!

Оказа се, че Лидълския лакочистител без ацетон е много добър. Даже е с помпа. 200 ml., за 2.99лв

# 208
Отскоро ползвам тази кална маска на Хималая - Neem Mask, и съм много доволна. Идеално изпъва кожата на лицето.
Само не знам какво означава Нийм (Neem). Не е кал или глина, със сигурност. Освен да е някакво растение...

Скрит текст:

# 209
  • София
krem-karamel, ето малко информация за растението Нийм:

Почитаното индийско дърво нийм има невероятни качества и се използва широко в аюрведа и в хомеопатичните лекарства. Нийм е известен като народно лекарство, което лекува проблемите на кожата и косата. Има антибактериални, антигъбични и антивирусни свойства.

Общи условия

Активация на акаунт