Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 882
  • 732
  •   1
Отговори
# 465
Ох, нещо ми се бъгна нета, компа, бг мама, та първо мислех, че не съм публикувала съобщението, после се оказа, че 2 пъти съм го публикувала, пф...!
Та, усещането е мазно, такова е и от кортикостероидния крем, който ползвам, но това не ме притеснява. Някой беше писал, че Дм-ския вазелин попива бързо, но аз все още не съм го пробвала. Крема за очи не попива изобщо и стои мазно.
Ако ми върши работа вазелина, не виждам смисъл да давам по 20-30 лв за био/органик млека, още повече че повечето от тях също съдържат консерванти или етерични масла, някои които подозирам, че също ми причиняват проблеми. На този белия вазелин поне пише, че е чист вазелин без аромати и др. добавки, иначе имам от по-мазния с маслата, но има парфюм и затова мисля да не го пробвам за очите. Иначе за суха кожа на ръце и крака е екстра.

Вазелина не образува комедони или пъпки, напротив - помага за заздравяването на белезите от акне. Не случайно на много хора пъпките им минават от синята Нивеа (но тя също има разни добавки дето избягвам в момента), но пак зависи какви са точно пъпките - на каква основа, моите явно са алергични, защото от продукти с вазелин минават.

BeeJuis , можеш като мен да оставиш само многоточие и после модератор ще изчисти постовете - многоточия, че празен пост не дава да има.

# 466
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Доволна от крема за ръце и нокти Дева Био Витал (около 2-3лв.) :
http://beautifullsin.blogspot.com/2013/09/bio-vital.html

# 467
HAPPY_QUEEN вазелина има най-малка попиваемост в кожата от всичко друго което се сетиш. Синята нивея докато се намажа и кожата ми става алено червена и на обриви , аламинут, от визажа им също , само от софта не и може би някое друго мляко в фактор. Общо взето от нивея бягам като дявол от тамян.

# 468

редовната му цена е към 3.50  Peace

дублира аромата на този от евтината им серия, но с какаовото масло, не с бадема, но да ме извиняват, какаовият без да е био и т. н. върши повече работа и е 1.50 лв.

правих ревю и май пусках линк, но когато правих ревюто не бях пробвала био-версията, за това няма коментар за нея /а фолиото му се сваля кошмарно  Laughing /

# 469

редовната му цена е към 3.50  Peace

дублира аромата на този от евтината им серия, но с какаовото масло, не с бадема, но да ме извиняват, какаовият без да е био и т. н. върши повече работа и е 1.50 лв.

правих ревю и май пусках линк, но когато правих ревюто не бях пробвала био-версията, за това няма коментар за нея /а фолиото му се сваля кошмарно  Laughing /

Цената я оправих.На мен пък какаовата версия не ми хареса на аромат...  Mr. Green

# 470
Като  сме на тема крем за ръце - търся си такъв с глицерин, приемам всякакви предложения? Работя с пари и си мия ръцете много често през деня. Ползвала съм един с червена опаковка, кръгла кутия, но си търся нещо по-евтино?    bouquet

# 471
Като  сме на тема крем за ръце - търся си такъв с глицерин, приемам всякакви предложения? Работя с пари и си мия ръцете много често през деня. Ползвала съм един с червена опаковка, кръгла кутия, но си търся нещо по-евтино?    bouquet

На Глисолид сигурно си ползвала. Аз харесвам един в голяма розова тубичка на Орифлейм, крема за ръце с мавруд на Билка, също и, не е крем, глицеринов лосион за ръце, пак на Билка, в едно шише с помпичка - пише Bilka bio upgrape Glycerin Hand Balsam Regenerating. Освен тези трите (постоянно си мажа ръцете с нещо, защото много често си ги мия, имам и глицеринов крем за ръце с невен на Лавена, но скоро не съм го ползвала, мисля, че пак беше сносен. Не помня колко точно струваше, но беше много евтин.

# 472
Цената я оправих.На мен пък какаовата версия не ми хареса на аромат...  Mr. Green

наистина ли? за мен са 1:1 или почти 1:1  като аромат   Joy

# 473

наистина ли? за мен са 1:1 или почти 1:1  като аромат   Joy

Без майтап.Аз тоя с какао обърнах света да го намеря и накрая не ми хареса  Mr. Green
Все пак разни вкусове имаме... Аз предпочитам водоустойчивите моливи на Импала, пък ти ги даде на децата значи...
  Joy

# 474
виноват, за мен силикона  smile3508

# 475
Искам да помоля за съвет за крем за лице на поносима цена; на 30 години съм с доста лунички и ми се иска да е с озаряващ и избелващ ефект, за по свежо излъчване, понеже пигментацията оптически състарява кожата. Досега бях с един крем на Кокона, но доста ми мазнее, а и луничките грам не избледняха newsm78

# 476

кукумицинка   bouquet

# 477
Аз използвам това тоалетно мляко на дева. Действа много успокояващо на кожата и съм сравнително доволна. Аз не се гримирам много и не знам как ще се справи с повече макиаж. Цената му върви между 1.60-2лв

+1
До скоро го ползвах и аз. Ползвала съм този и другият с алое. Останах много доволна!   newsm10

# 478
  • БУРГАС
http://www.solvexcp.com/bg/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA% … D-40-%D0%BC%D0%BB Това е ББ крема,малко е гъст като консистенция,но се разнася добре,има много деликатни светло отразяващи частички,но никаква покривност ,сравнено с ББ крема на Гарние. Ще си го ползвам като цяло.

# 479
Искам да помоля за съвет за крем за лице на поносима цена; на 30 години съм с доста лунички и ми се иска да е с озаряващ и избелващ ефект, за по свежо излъчване, понеже пигментацията оптически състарява кожата. Досега бях с един крем на Кокона, но доста ми мазнее, а и луничките грам не избледняха newsm78
Добри отзиви във форума има за този крем на Bioten.

И да похваля едно-две нещица:
Масло за нокти на Икаров - купих го инцидентно, поради липса на алтернатива (не харесвам маслата на фирмата), но останах приятно изненадана. За цената си от 2.46лв е много приличен продукт.
Лак за нокти Golden rose - Selective - добра покривност, хубави цветове и изненадваща издръжливост. Пет дни след нанасяне е все още перфектен ( при редовно миене на съдове, чистене и т.н.). Цена 2.30лв за 16мл.
Nature Of Agiva Lifting serum Roses from Bulgaria - беше хвален нееднократно във форума. Кожата ми е смесена, след лятото и леко дехидратирана - това серумче  на цена от 5.40лв се справи страхотно - попива бързо, има приятен аромат на рози и оставя кожата видимо освежена и по-гладка. Определено бих го купила отново.
Пробиотична ултра почистваща маска за лице "Yogurt of Bulgaria" - отново "форумска" покупка - след употребата й чувството за чистота, свежест и мекота на кожата е осезателно. Благодаря на съфорумките, които споделиха за нея. Цена 5.80лв за 150мл.

Общи условия

Активация на акаунт