Евтините неща, от които сме доволни - 20

• 81 806
  • 732
  •   1
Отговори
# 540
calopsita мисля, че в ДМ го видях скоро. Аз също го ползвам и съм много доволна от него.

Така и така се включих, използвам случая да споделя за гела за измиване на лице на Боди Д - от 3 години го ползвам и съм много доволна. Кожата на лицето ми става страшно мека, не изсушава и не на последно място: много е икономичен- с една опаковка карам месеци.

Може ли снимка?

Andjy, аз го нямам, просто се опитах да помогна с инфо Wink

deriel , за гела за лице ли питаш или за балсамчето [просто опаковката е нова, с полупрозрачна капачка (поне други от балсамите им бяха с такава)] .

За гелчето питам, намерих някакви в нета ... но не се ориентирам  newsm78

И аз съм много доволна от балсама и маската на Balea с кокос и тиаре. А шампоана с кокос ползвал ли е някой? Доволни ли сте, косата лигава ли е след него?

Мда, балсама. Любим ми е!
Шампоана .... ммм, не е точно за хвалене, поне на мен не ми допадна .... косата не става лигава, нито скърцаща - нещо средно, но ми омазнява бързо корените. Може би ще е добре за по суха коса Rolling Eyes

# 541
Артемида за този говоря:

Скрит текст:

# 542
Доволна ли си? Този е за суха и чувствителна кожа, моят е другия от серията - с дюля. За втори път си го купувам и съм доволна!

# 543
Ами на първо четене съм доволна, но все пак само веднъж съм го сложила  Crazy
Кожата ми е суха и постоянно носа и челото ми се белят, и зимата, и лятото.. Дано да ми помогне  Heart Eyes
Този с дюлята хидратира ли добре?

# 544
  • Варна
Охх малко спам ама,завиждам ви с тези сухи кожи CrazyМоята е смесена с много разширени пори и всякакви "екстри" съпътсващи този тип кожа...Не я понасям  Tired
В този ред на мисли,някой да има на идея хубав(суперизтъргващ) пилинг и някакво "чудо",което поне малко да свива порите?От известно време се "набълбучвам" със всякакви скрабове ooooh!То не беше Билка,7 в 1 на Регал,онзи гел на Лидъл и още има,но не мога да се сетя.Е няма и няма,егати и порестата и груба кожа дето я имам ooooh!
Да не е само мрънкане-похвалвам и аз всеобщият любимец-наистина мирише мн приятно/сладко и подхранва кожата на ръцете PeaceВзех си и от силиконовите моливи на Импала за опушен грим №04 и №11.Също съм доволна,меко нанасяне и голяма трайност.

# 545
За разширени пори - розова вода.

Другото от което усетих ефект, не влиза в категорията на тази тема...

Сега ползвам дневен и нощен за по 10лв за 50мл... не са от най-евтините на пазара, но съм доволна повече отколкото от Билка.
Ползвам ги в комбинация с измиващ гел и тоник от същата серия за мазна кожа.

# 546
  • Варна
Дай ги и плюс това е късно,няма да досаждаме на никой  Mr. Green

# 547
Simple Smile
Дообре...

Имах тестери на la roche posay effaclar k - определено има ефект.
Редувах ги с normaderm на vichy - остават на 2ро място Wink

В момента съм на Орифлейм Optimals зелената серия за мазна кожа.

Преди това Билка - тц. Оставяше ми филм върху кожата.
Преди това .... нямам спомен Simple Smile

# 548
И аз съм с порички...затова често слагам ФДТ. На Биотен добре хидратира и матира кожата. Доволна съм, за цената си е идеален! А за този крем на Дева, за ръце и нокти...взех си го, ама защо лепне като го нанасям? Като почне да попива вече не, но в началото ми лепне...Козметика за свиване на порите не се сещам...единствено микродермаабразио, няколко процедури, биха оказали някакво влияние, но си трябва ежемесечно посещение при козметик. Аз не съм ходила отдавна, от година някъде, откакто попаднах в едно мазе, представено като супер козметично студио...използвах ваучер. И сега имам резерви. Ползвам маски за лице на Хималая и Ейвън.

П.П. На Ла Рош съм ползвала Ефаклар М-матиращ крем, наситина страхотен, толкова колкото и цената му! На Виши също съм ползвала - Нормадерм,също не беше лош, добре ми матираше кожата, но са си сравнително по-скъпи. От скоро реших да тествам по-ниския клас козметика. Имам сполучливи находки!

# 549
  • Варна
Пак не по темата
Скрит текст:
Мерси момичета HugА Ла Рош-а и Виши да не оставят много суха кожата,че мойта е смесена.Аз ще видя и за мостри от някоя аптека де Peace
Артемида к'ви порички,мойте са си цели кратери  Mr. Green
Кремчето на Дева е малко по-гъстичко просто,не е само хидратантно Peace

# 550
Охх малко спам ама,завиждам ви с тези сухи кожи CrazyМоята е смесена с много разширени пори и всякакви "екстри" съпътсващи този тип кожа...Не я понасям  Tired
В този ред на мисли,някой да има на идея хубав(суперизтъргващ) пилинг и някакво "чудо",което поне малко да свива порите?От известно време се "набълбучвам" със всякакви скрабове ooooh!То не беше Билка,7 в 1 на Регал,онзи гел на Лидъл и още има,но не мога да се сетя.Е няма и няма,егати и порестата и груба кожа дето я имам ooooh!
Да не е само мрънкане-похвалвам и аз всеобщият любимец-наистина мирише мн приятно/сладко и подхранва кожата на ръцете PeaceВзех си и от силиконовите моливи на Импала за опушен грим №04 и №11.Също съм доволна,меко нанасяне и голяма трайност.

Аз имам идея за този проблем, надявам се да я опиташ и да ти хареса! Не е евтин готов продукт, но пък се приготвя с малко и евтини материали.
Става въпрос за домашна пилинг маска, която открих преди около половин година и си правя когато се сетя и започна да се дразня от кожата си...
Имам може би смесена кожа на лицето, която е с белези от поразчоплени пъпчици и следователно изглежда доста зле, а и на моменти носът ми започва да се бели, а нищо не ми помага както това.
Маската е много лесна, но малко трудно се нанася, поне първият път при мен беше по-сложно, но успешно.
Трябват ти около две супени лъжици прясно мляко (ако желаеш по-скоро стягащ ефект замени го с прясно изцеден лимонов сок) и супена лъжица желатин (г-д половин пакетче).
Загряваш течността на слаб огън, колкото да се разтопи желатина в нея, след което сваляш и бъркаш докато започне да се охлажда. След като започне да стяга малко и температурата е подходяща за допир с кожата на лицето започваш да мацаш (или с четка или с лъжица май така е най-удобно).
Важно, както при всяка пилинг маска, е да се получи равномерен слой и да се пазят вежди, устни и меката част на очите (при тази конкретна маска особено!).
Когато поизсъхне започва великото сваляне. Ако си я поставила добре се маха на едри парчета, но ми се е случвало и да се къса на малки досадни лепкави парченца, но като изключим досадата ефектът е страхотен! Ако остане нещо спокойно измиваш с топла вода (не много топла, все пак затваряме порите, а не ги разтваряме) и после хубаво обливаш със студена вода.
Хидратиращ крем след това е препоръчителен. Аз понякога след маската си мацам лицето просто с мед и стоя така докато не ми омръзне, а после измивам с вода и понякога пропускам крема.

Извинявам се за ужасно дългият пост, но за пръв път съм толкова ентусиазирана да споделя нещо, затова и съм тооолкова подробна.
Много ще се радвам ако някоя от вас пробва тази маска и после сподели впечатления!  Simple Smile

# 551
  • Варна
derengel Ще пробвам задължително и ще споделя Peace..само да не оплескам забъркването или махането.
Поста ти предполагам,ще е полезен и на други момичета с подобен тип кожи  Hug

# 552
И моята е по-скоро смесена... Ако през деня се матира, то през нощта трябва да се подхранва и хидратира. Та така... балансирам Simple Smile
Сега с тази грижа отива към нормална... та за зимата може и да разредя с кремове за нормална.

# 553
На Дева крем за лице и тяло с невен за 2.99лв. намазах си цялото тяло , кожата ми е много суха и опъната ,чак се лющи. много добре се чувства в момента.

# 554
  • Варна
Искам да похваля душ геловете на Velnea.
https://www.google.bg/search?q=velnea&es_sm=93&tbm=isch& … .html%3B394%3B640

Общи условия

Активация на акаунт