Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 42

• 45 764
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Разговорът за БЗ не е за форума Wink Моя много близка приятелка работеше там дълги години, та им знам историите.
Относно Клиник и ЕЛ: поискай да ти направят картон на Клиник. Определят ти кожата, предлагат ти продукти, а и записват в този картон какво си купуваш, за да не се чудиш като влезеш друг път. Имат няколко пъти в годината 30% намаления, а и почти всеки месец имат различни предложения. И карта издават, но не съм сигурна дали беше след покупка. При натрупване на определена сума, имаш процентова отстъпка.
Не им познавам собствениците, нито даден служител конкретно. Хваля ги, защото съм останала доволна от обслужването Simple Smile

# 691
  • в 1001-та нощ
мерси Simple Smile ще се възползвам  Blush

# 692
  • София
Един грим и от мен  Simple Smile

Опитах се да заснема видеоурок за него, но се получи с ужасно качество и направо ме досрамя да го кача. Ще пробвам отново тези дни и дано стане по-добре.

# 693
Графиньо, amazing!!!

# 694
Графиня дьо Адри́, много красив грим, снимка и око си ни показала!  Heart Eyes

# 695
  • в 1001-та нощ
Адри  Blush много красиво е станало  Blush

Аз да споделя, че гримовете на Адри и Веси на живо са много по-красиви и въздействащи, триизмерни, това усещане - не съм хванала на никоя снимка до сега  Blush

Аз днес си пробвах идеята - на зеленото - да сложа тютюнево и ползвах два цвята от нейкид, ей, велики са тези палитри  Blush

Лично аз съм много доволна, но апаратът не беше с мен да снимам сутринта и го направих преди малко - няколко часа по-късно  Blush

Средната снимка е без слънце - може би така се вижда разликата от светлината, ярките снимки са с по-реалния цвят, поне на моя монитор  Blush

Поколебах се - дали само в края на горния клепач - да не сложа мааалко молив (вдъхнових се от видеата на Лиса, които densi предложи  Blush), обаче нямаше време и не се задълбочих, друг път  Blush

на долните мигли - няма нищо - реших да си спестя драмата днес  Blush

# 696
Прекрасни гримове виждам на последните страници  Heart Eyes

Да споделя относно спиралката за долните мигли на Клиник - наистина е много добра, особено при хора, на които обикновената спирала им се рони или размазва, когато я нанасят на тях. Аз не я ползвам всеки ден, защото долните ми мигли са доста дълги и ако съм с по-лек грим, става леко драматичен ефект, но иначе съм страшно доволна от нея.

А що се отнася до картата Priviledge на бутиците на ЕЛ и Клиник, на мен ми направиха такава при първата ми покупка от там и до колкото разбрах е с натрупване - след определена сума, се получава процент отстъпка, но имайте предвид, че ако пазарувате от намаленията им, тези продукти не се вписват за натрупване и така малко се обезсмисля (за мен лично), тъй като редовните им цени са ужасно завишени и може да се поръчат продуктите от интернет много по-изгодно. А колкото до отношението на консултантките, според мен е много индивидуално - аз съм имала както много положителен опит там, така и напълно противоположният. Винаги ми отказват мостри на продуктите, които са ми интересни, дори при покупна на няколко неща едновременно  Naughty В БЗ са ми давали повече мостри, дори без покупка. Явно е въпрос на личен опит и на това колко си им симпатичен Peace

# 697
Аз да споделя, че гримовете на Адри и Веси на живо са много по-красиви и въздействащи, триизмерни, това усещане - не съм хванала на никоя снимка до сега  Blush

Това е една от основните причини да не се захвана и аз с блог  Rolling Eyes Понякога, като си купя нещо ново, без да искам премятам в главата каква хубава статия би излезнала от едно сравнение между няколко продукта, които имам. Но после, като се сетя, че трябва да снимам и всякакво желание ми се изпарява моменталически  Tired

# 698
Понеже обещах че ще сложа снимки за да имат възможност критиците да се изявят  (няма само Алена да я мъчат). Ето да заповядат който има желание, нито съм сръдлива нито ми пука за обидните коментари.
Много ще се радвам и ако Адри даде някой неин положителен съвет.
Ясно ми е че почти нищо от тези снимки не се вижда, ама какво да правя с фотошоп не ми се занимава а от фото и светлина хич не разбирам.
Скрит текст:

# 699
  • в 1001-та нощ
еееее  Crossing Arms искам и аз да се изкаж, пък  Blush

не знам дали по харесване са подредени снимките, но първите две идеи ме развълнуваха, блика друга фантазия от тях, замечтах се  Blush

и сега чакам инфо за "материалната страна" на мероприятието (с какво са правени  Blush

Веси  Heart Eyes аз има две основни спирачки за блог (без значение тематиката):

1. нямам никакво време, давам си сметка, че е нещо между другото и човек се посвещава
2. формата на комуникациия във форума - повече ми допада

Безкрайно уважавам труда на тези, които се занимават и ми харесва, че на едно място всичко е синтезирано. И при мен снимките са на едно място, но не отбелязвам винаги какви продукти съм ползвала и това във времето се забравя Simple Smile

Да не говорим, че и оценката ми във времето се променя  Blush

# 700
Много хубави цветове, особено на последната снимка.  А най-много ми хареса цвета на косата  Heart Eyes
г-жа Стихийно бедствие, ще е удобно ли да те помоля да споделиш боята и номера и?  Blush

# 701
г-жа Стихийно бедствие,на третата и последните две снимки много ми харесваш,аз не съм човека,който да критикува,за това казвам кое ми харесва.Много си нежна на тях  bouquet  bouquet

# 702
Ау във втората серия от новия сезон на "Столичани в повече", още неизлъчена по БТВ, Славея Лютова се гримира с Нейкид и я държи в ефир няколко минути. Каква реклама! Whistling Много се модернизираха нещо българските сериали. Laughing

# 703
г-жа Стихийно бедствие, много ми харесват всички, но ме впечатли доста последният тюркоазен грим, както и как си съчетала златистия проблясващ грим със същата блуза:)

# 704
  • София
Ау във втората серия от новия сезон на "Столичани в повече", още неизлъчена по БТВ, Славея Лютова се гримира с Нейкид и я държи в ефир няколко минути. Каква реклама! Whistling Много се модернизираха нещо българските сериали. Laughing
Ехеййй, това искам да го видя обезателно! Laughing Joy Peace

Г-жата  (Стихийно бедствие) е направо в стихията си! Браво за метериала и положеният труд!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт