Пазаруване от Aliexpress.com 8

• 70 338
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Никид,радвам се,че с телефончето всичко е ок,защото ми е притеснено като поръчвам на други хора,а не за мен си.

Телефона на синчето,още не е влязъл в пълна експлоатация. Но така на първи виждания става.Като за него Grinning какъвто ми е парлапанин. Тъча хваща някой път от вторият път....батерията падна първия ден много бързо. Надявам се сега,след моето зареждане снощи,да държи поне ден,два Simple Smile Като се върне синчето и го пооексплоатира по-усилено,ще дам пак отзиви.

Скрит текст:
Китайката ме хвална за английския,хахаха..Българите,много добре сме го говорели....пфффф,ако знае,че пръв приятел ми е Гугъла  Crazy Иначе,чета и разбирам като ми говорят,но не пиша.

# 421
  • Ямбол
Murka пристигат само платна,навити и добре опаковани.Тук се правят рамки,на мен вуйчо ми е дърводелец и съм ги дала да ги прави.То всъщност не са необходими рамки,а нещо като кръстосана скара  в/у която да се опънат.При наличие на летви и сам човек лесно би направил,но са мн.хубави,който се колебае да напада.

# 422
Хм,какво да правя сега? - поръчах,платих,но продавача ми праща снимка,че има от даденото нещо,но вдруг цвят,аз отказвам и той ще ми върне парите,но пише след 24 часа Please submit an application after 24 hours! A refund reason: repeat purchase ! Готов ли е този апликейшън,аз ли си го пиша,къде го изпращам на продавача или на Али-то newsm78 Общо взето какво да правя Thinking Диспут ли да отворя?

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 17:34 от sparkling eyes

# 423
  • Ямбол
sparkling eyes какви са тези апликации,няма сега как да ти върне парите,а и те се връщат за 7-10 дни.5 дни след направена поръчка,ще се появи бутон CANCEL ORDER ,ще чакаш той да приеме отказа и след това да ти се върнат парите.

# 424
Здравейте, дами. Може ли да ми помогнете ... търся яке на Moncler, но не мога да открия. Ще се радван на съдействие Simple Smile

# 425
# 426
sparkling eyes какви са тези апликации,няма сега как да ти върне парите,а и те се връщат за 7-10 дни.5 дни след направена поръчка,ще се появи бутон CANCEL ORDER ,ще чакаш той да приеме отказа и след това да ти се върнат парите.

Ок,значи чакам 5 дни и канселирам.Дано приеме,че ако не приеме горя с 90лв ли Crazy

# 427
# 428

От моя скромен опит мога да кажа,че на китайските дрехи естествения косъм от снимките няма общо с това,което е действително.Винаги са проскубани,по-тънки като обем и в повечето случаи примесени със синтетичен косъм.На снимките винаги пуха изглежда лъскав и обемен,модела може да е привидно същия,но на живо якето ще е по-смотано.Аз съм си взимала реплика на Монклер-на обявата изглеждаше убийствено,а като го видях каква грозотия е веднага го засилих към продавалник на половин цена.За елека вече разказах в друг пост,какъв е смотан и той.От снимките които ти е пратил,ясно личи че косъма е долнопробен,но ти си знаеш....

# 429

Аз пък яке не видях на тези снимки-само пух и някакъв пакет.

Аз вчера правих поръчка,днес,след като ми е одобрено или прието плащането,не знам как се води,вече имам активен кансел ордер.

# 430
Момиета, хванах китаеца на къс пас  Laughing Уцелих го онлайн и докато му пиша, веднага ми върна че е готова поръчката и утре я пуска, даже и тракинг номер ми даде. Ама защо трябваше да го мъча и подсещам не ми стана ясно  Grinning Да видим какво ще получа сега  Thinking

# 431
Е как ще я пусне утре, пък ти дава тракинг?!? Той се получава като пуснеш пакета...

# 432
Е как ще я пусне утре, пък ти дава тракинг?!? Той се получава като пуснеш пакета...

Каза ми, чего е пуснал, но сега било вечер в Китай и пощальона щял да я прати утре. А и получих мейл от али, че поръчката е шипната  newsm78

# 433
Чакай сега, това е като да вярваш на цитатите във Фейса, само щото пише, че са на велики личности...
Продавачът отбелязва шипването в Али и вкарва тракинга, след което Али праща писмо, а не е Али да ръководи процедурата.
За да има тракинг, пратката трябва да е пусната в пощата, т.е. е изпратена. Въпросът в случая е дали тракингът е реален или те ментарджосва с нечий чужд.
Иначе е напълно възможно да има система за разпечатване на етикетите през компютър, т.е. етикетите да са поръчани и да им е даден от пощенската система тракинг, а още да не са физически изпратени, т.е. да ги е налепил, но пакетите да са си още при търговеца. Нямам представа дали пък случайно не е така, но параноичната ми подозрителност подсказва, че може да те врътка за тракинга.

# 434
  • Варна
Здравейте, дами. Може ли да ми помогнете ... търся яке на Moncler, но не мога да открия. Ще се радван на съдействие Simple Smile
Заповядай, стига да те устройват като цена
http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=mon&catId=0&a … SB_20130906091635

Последна редакция: пт, 06 сеп 2013, 20:32 от ellia

Общи условия

Активация на акаунт