Пазаруване от Aliexpress.com 8

• 70 313
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм супер доволна, но плочки не съм чистила. Само ТВ и един стар кухненски шкаф във лятната кухня, който от бежов стана чисто бял, направо все едно е купен току що  Grinning

Заинтригува ме  Grinning Може ли линк ?

# 46
Имам притеснение относно една поръчка! До сега като съм правила поръчки не ми е изписвало за поръчката това: status : The supplier is processing your order / extend processing time / cancel order какво ще рече това, а иначе парите ми ги дръпнаха вчера, а самата поръчка е пусната на 27-ми август!  Rolling Eyes
Благодаря ви предварително за помоща!   bouquet

# 47
Аз съм супер доволна, но плочки не съм чистила. Само ТВ и един стар кухненски шкаф във лятната кухня, който от бежов стана чисто бял, направо все едно е купен току що  Grinning

Заинтригува ме  Grinning Може ли линк ?

Ето ги магическите гъби

# 48
  • Пловдив
Здравейте момичета !Може ли малко помощ двоумя се дали са читави тези телефони на този продавач
http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Original-4-3-zte-v9 … S/1207406453.html
Моля ви помагайте !!! Praynig Praynig Praynig
Благодаря !

# 49
Alexander2 това значи, че още не е шипнал поръчката ти. Под артикула, който си поръчала можеш да видиш колко време дава като период.

skrita FUstA   bouquet

# 50
Да се похваля, че си получих магическите гъби, дойдоха за около 15 дена.
Много съм доволна, наистина са вълшебни, само дето 'свършват' толкова бързо ...  Laughing
Като видях как бързо се захабяват сега вече не ми е чудно защо продават по 50 бр....
И да ви питам: какво е общото между гъбите Сано и тези от Алиекспрес? Защото пуснах няколко за продажба и ме питаха  newsm78
Купих си гъба Сано от кварталния магазин,изтърках всички фуги на пода в кухнята и от нея не беше останало нищо(всичко светна само с малко вода),но е много нерентабилно,защото гъбата е 1,20лв-1бр....ако тези в алито са същите, тогава си заслужава....

Ами там е работата, че не знам дали са същите като Сано.  Crazy Не съм пробвала гъбите Сано, но сигурно ще са еднакви.
Дано някой, който е имал и двете гъби да каже.   bouquet

# 51
Alexander2 това значи, че още не е шипнал поръчката ти. Под артикула, който си поръчала можеш да видиш колко време дава като период.

skrita FUstA   bouquet

smile3525 Много ти благодаря! Но се притесних, защото и друг път са ми бавили пратки, но не е пишело такъв текст! Сега съм спокоен! Хубава вечер и отново благодаря!  Grinning

# 52
  • при палмите и алигаторите,FL
Сега заръчах още един пакет да има за чистене на Пикасовите творения  Mr. Green

А цветът на латекса пада ли, че и аз имам "картини" за чистене?

, остава малко по гъбката, но е пренебрежимо малко  според мен  Peace

# 53
Тук ми мирише на много измама Stuck Out Tongue
http://www.aliexpress.com/store/sale-items/115071.html

# 54
  • на морето
Помолих продавача да ми намали от цената на предпоследната стъпка преди плащане.Това вчера и до сега нямам нито отговор,нито пък е променена цената.Значи ли това,че не е съгласен и да си продължа с плащането.или да изчакам още  newsm78
И пак да питам:тази чанта,но в бежов цвят от кой продавач ще ми  препоръчате да я взема?
http://www.aliexpress.com/item/2013-Free-Shipping-New-fashion-HX … le/746539901.html

# 55
Здравейте.Някой поръчвал ли е дрехи по свои размери или само по таблицата?  http://www.aliexpress.com/item/2013-Fashion-Gold-Lace-Short-Zuha … e/1112611382.html  Харесах си тази рокля,но съм по-висока от размера за 2-ка, иначе всичко друго е точно.

# 56
  • у нас
на 28 авг. платих телефон и Processing Time:6 Days, а в поръчката ми се умеличава времето This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 6days 8hours 12minutes 22seconds .  newsm78 как мислите имам ли повод за притеснение, от същия ден имам и още поръчки които са шипнати ...

и аз имам една поръчка от 27-ми, на която пишеше, че времето на шипване е 4 дни, но от онзи ден ми е увеличена на 6 дни  Thinking Имам чувството, че времето не тече и стои едно и също.

Помолих продавача да ми намали от цената на предпоследната стъпка преди плащане.Това вчера и до сега нямам нито отговор,нито пък е променена цената.Значи ли това,че не е съгласен и да си продължа с плащането.или да изчакам още  newsm78

изчакай още, би следвало да ти отговори дали е съгласен или не. Но пък ако офертата има някакво намаление и изтича времето вече си прецени дали да я платиш сега или да искаш още намаление.

Вчера получих тези златни маски. Дойдоха за 10 дни. Бях помолила китайката да ми направи намаление, а тя изписала сумата на дискаунт, вместо % и сумата беше се калкулирала реалната цена +  намалението. Ама след два дни обяснения се оправихме. Коректна излезе  Peace

Последна редакция: сб, 31 авг 2013, 22:57 от Sinara

# 57
  • на село
Нямам представа как изглежда захващането на мъжкия Peace

# 58
Времето ми за шипване намаля доста, а от китаеца никакво намерение да ми шипне телефона явно. Откакто си писахме да се разберем не съм го виждала на линия. Въпросът ми е ако времето намалее много, какво да правя? Да удължавам срока за изпращане, или да го оставя да се канселира? И ако се канселира поръчката до колко време ще ми се върнат парите в картата? Явно попаднах на заспал китаец и ще се пукна от яд, понеже и купоните ми изгоряха вече.

И аз имах същите терзания като теб. Тъкмо се чудех дали да удължа времето за изпращане и китайчето,точен като швейцарски часовник Laughing,ми я шипна точно на датата.

# 59
Благодарности за темичката   bouquet  bouquet  bouquet

Днес пуснах първата си поръчка от сайта  Simple Smile много импулсивна  Flutter просто отворих линка даден по-напред в темата http://www.aliexpress.com/item/2013-New-Womens-European-Fashion- … s/1054585169.html
дано всичко е наред и скоро се похваля, че е пристигнала безпроблемно  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт