Отговори
# 255
  • Пловдив
Клеопатра, бибероните също се подменят. Щом пише 6 седмици, значи на толкова трябва да си купуваш други. Като тези, които ползваш за момента, също се изваряват от време на време.

# 256
  • София
Здравейте момичета, не се разболях! Да, всичко свързано пряко с бебка ме успокоява и мен. Не съм знаела, че има такива хубави неща в Джъмбо, ще трябва да го прегледаме и ние. Добре че е таткото, че с тези цени на по-важните неща сама щях да съм в голяма дупка. Аз купувам само по-дребните и сравнително евтините, а той ще вземе количката и креватчето, което вече си е съвсем друго нещо. 

# 257
  • UK
Привееееет Hug

днес и ние малко пообиколихме бебешките магазини с мама, моят мъж нали го няма та  с нея  Crazy Ау наслуша ми се ухото какво да  не  е и какво да е  Joy

Ама, имах неблагоразумието ooooh! да си обуя едни балеринки и как ми се измориха краката Crazy сега  ми идва, да  си  ги вържа за тавана Mr. Green

Но все още няма да купувам! Гледам само и сондорам мнения, кой какво е купил
Heart Eyes

# 258
Хм, аз не знаех, че се сменят, защото те нали са от 0-6м. после от 6-9 ли и така и мислех, че си изкарват до толкова.  Embarassed Е, колко залъгалки ще ни трябват тогава, може би 4.  newsm78

# 259
и моята залъгалка е на Nuk http://www.zabebo.bg/products/kauchukova-zalagalka-disney-1-br-0-6-m-nuk но никъде не пише нищо такова като на твоята  newsm78 странно .То е ясно че трябва да се сменят,но през 6 седмици не е ли много кратък период за смяна на биберон  newsm12 smile3506 newsm78

# 260
и моята залъгалка е на Nuk http://www.zabebo.bg/products/kauchukova-zalagalka-disney-1-br-0-6-m-nuk но никъде не пише нищо такова като на твоята  newsm78 странно .То е ясно че трябва да се сменят,но през 6 седмици не е ли много кратък период за смяна на биберон  newsm12 smile3506 newsm78

Милички, каучука е естествен материал и като всеки такъв поема вещества от околната среда, в случая от устата на бебчето и не само,затова е хубаво да се подменя на оказаният период,стерилизирането му не е напълно достатъчно след известен период за да се отстранят микробчетата.

# 261
моята е силикон,не каучук ,след като публикувах видях че на линка е каучук-извинявам се за грешката

# 262
С баткото ползвах шишета на Chicco с каучукови биберони и наистина трябва дя се сменят често,а и те самите биберони много лесно се износват,то и проличава  Peace

# 263
  • Пловдив
Аз със сигурност ще си купувам на Нук. И с Калоян ги ползвах и четох, че са добре, бях доволна, така че ще си запазя марката отново Simple Smile
Вчера разглеждахме бодитата във Вис Виталис, много скъпи станали, направо се шашнахме с мъжо. В най-скоро време трябва да отворя гардероба и да видя какво имам, какво нямам, та да си направя заветния списък. Че така само с огледи не става, а времето наближаваааааааааа

# 264
Здравейте момичета.
 Съвсем ви изтървах, нещо напоследък не мога да стигна до компютъра.По цял ден сме навън с малката,приберем се това да свърша , онова да свърша и  капвам, заспивам заедно с нея.
 За бибероните- с Нина бях купила една бибка тя така и не я пожела.Повече не съм й предлагала,така и за нас по-лесно после не се чудихме как да я отучваме LaughingСега мисля изобщо да не купувам и съответно да не предлагам.
 За джъмбо дрешките Всички бодита, гащички,блузки които купих от там се деформираха, изкривиха се, развлякоха се не съм доволна.Иначе пише че е памук, но като че ли не е качествен.Имам много майки около себе си които не са доволни от тях.Във Вис Виталис като че ли са по-добри.
А иначе все още пера дрешките на Нина на ръка,около 30-40 градуса водата и с течния перилен препарат на Бочко.Виж от него съм доволна много.
 Вчера една комшийка ме среща и ми вика:"Ау колко си се ояла, леле я се засрами младо момиче на колко години си а толкова си надебеляла, ужас". Shocked
 Аз само попремигах, усмихнах се и нищо не й казах.Тя не разбрала че съм бременна, а решила че съм дебела. LaughingИначе съм качила 5 кг., Вие как сте с килцата???

# 265
Здравейте!  Hug

Минавам само да видя какво се случва тук и отивам да следя ремонта.  Naughty Не може без мен.  Joy Намира ли се някой, който още да пие фолиева киселина? Не знам за това какво се присетих...

# 266
ето нещо полезно за всяка от нас Simple Smile  http://blog.beboran.net/2011/10/15/spisyk-za-novorodenoto/

# 267
Привет, момичета!

За опъването на корема не се притеснявайте - абсолютно нормално е да се разширява. Аз усетих доста сериозна промяна в скоростта на разширяването на обиколката ми от както влязох в шести месец... Сега пък, когато наближава 7ми, положението е направоооо - 99 см, в моя случай. Grinning Страхотна талия - 1 метър.  Flutter Crazy Mr. Green

Днес съм много доволна, защото купихме легълце за нашето бебче. Бяла обикновена кошарка от IKEA, както и хубаво матраче, чаршафчета и одеялце. Simple Smile Пълен комплект. А, спряхме се и на две сгъваеми платнени "кутии", които перфектно пасват под легълцето и ще пазят на сигурно място бебешките дрешки.

След това пък отидох на фризьор и взех, че най-после се подстригах - цели 2 години ми отне да се наканя. Та така - все хубавиня!

Лек и успешен уикенд на всички ви.

# 268
  • София
Дон Бебон, честити придобивки! Аз сега също съм на тема креватчета за да си харесам поне 2-3 модела. Имаш ли възможност да пейстнеш линк към вашето креватче? Смъква ли му се отстрани едната решетчица и има ли колелца? аз освен да е с хубав матрак, ми се искат и тези 2 екстрички!
Иначе последните няколко седмици занемарих пиенето на витамините си, че ми ставаше нещо зле от тях, а в тях имаше и фолиева киселина. Засега не съм зле.
 Laughing Laughing LaughingМименце, тези нескопосани комшийки са големи злета  ooooh!!

# 269
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Да ви кажа, нищо не купихме, но разгледахме доста и харесахме общо взето три колички:
на Mutsy - Evo : http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://babyrecs.com/wp-conten … QEwAQ&dur=959
Cam - Dinamico: http://www.prams.net/cam-dinamico-3-in-1-pram-car-seat-blue
И моята си досегашна фаворитка: Jane Muum http://www.detski-magazin.com/detski-kolichki/4171--2013-jane-.html
И трите са си скъпи колички. На по-старият Номад модел не ми хареса, че зимния кош е много тежък, а лятната количка няма пълно легнало положение и е само обърната в една посока, а на ММ, че му била голяма за колата, та тя отпадна, макар апетитното намаление. Сега остава да решаваме.

Без да искам да налагам мнение, само да уточня  Peace

Коша на Муум и на Номад е един и същ - Матрикс. Пълно легнало на летния вариант има - аз вчера лично я  поставих в такава позиция, дори се очудих колко много ляга. При сгънато положение не е толкова голяма, освен това гумите й се свалят с един клик  Peace
Разбира се всеки сам си преценя и както казах, не искам да влизам в полемики  Peace
Ние вчера я капарирахме нашата  Party

Аз днес купих едно одеалце супер мекичко и пухкаво - червено на бели точки, а на баткото нова раница, че от понеделник сме в 1-ва група  Party

Общи условия

Активация на акаунт