Отговори
# 270
Еха, емоции покрай вас!

ДонБебон, честита кошарка и прическа! Ние ще взимаме сгъваема този месец. Качвайте снимки момичета, нека да разглеждаме и да се вълнуваме с вашите придобивки.  Mr. Green

ТДИ, ние взехме две одеалца, но не можах много да ги харесам, много са шарени с мечета и бля.. искаше ми се да са ни по-фигурални не толкова с животни, ама..  newsm78

Държите ли одеалцата да са памук? Ще взимате ли олекотени юрганчета?  smile3531

# 271
  • UK
Здравейте!  Hug

Минавам само да видя какво се случва тук и отивам да следя ремонта.  Naughty Не може без мен.  Joy Намира ли се някой, който още да пие фолиева киселина? Не знам за това какво се присетих...

Мдааа аз пия фолиева киселина Crazy  Отделно и желязото ми пише, че съдържа такава Mr. Green

Дон Бебон честито ти легълце, от кой вид си взехте на Икейските Crazy

Мен ми казаха, че тези стягания по-скоро втрърдяване при мен на корема били контракции Бракстън и не били хубави Whistling В понеделника ще ходя да си взема новия болничен и ще го питам този от ЖК ама нещо хич не съм доволна как ме следи  и смятам да се отвея тази седмица и в нашето си АГ да ме види специалист Crazy

Аз днес също разглеждах одеалца, ама те всички са "уж" от Испания пък 100% полиестер Money

Смятам да вземам аз по 2 спални комплекта като единия ще е  с олекотена завивка, държа да са 100% памук Peace/color]

# 272
ох и аз гледам креватчета,все си харесвам такъв вид http://www.detski-magazin.com/mebeli-za-detskata-staqa/1917--tre … beech-70-140.html но са им големи размерите и се чудя такова ли да е или само креватче  като това http://www.detski-magazin.com/mebeli-za-detskata-staqa/348-joy-.html мисля,мисля и не мога да го измисля

# 273
Еха, емоции покрай вас!

ДонБебон, честита кошарка и прическа! Ние ще взимаме сгъваема този месец. Качвайте снимки момичета, нека да разглеждаме и да се вълнуваме с вашите придобивки.  Mr. Green

ТДИ, ние взехме две одеалца, но не можах много да ги харесам, много са шарени с мечета и бля.. искаше ми се да са ни по-фигурални не толкова с животни, ама..  newsm78

Държите ли одеалцата да са памук? Ще взимате ли олекотени юрганчета?  smile3531

Аз ще използвам олекотена завивка,няма да купувам,защото сестра ми пази и спалните к-ти и обиколниците от племенниците ми,така че поне за това няма да давам пари

# 274
  • UK
Ох, това http://www.detski-magazin.com/mebeli-za-detskata-staqa/348-joy-.html  много сладурско креватче Heart Eyes Станислава  Hug

# 275
наистина е сладко и което е по-важно размерите му са по-малки от на другия вариант и ми се струва че то ще надделее  Thinking имам още малко време докато ми дойде обзавеждането на стаята и според мястото,което ми остане ще реша крайно кое да е

# 276
Здравейте,милички,как сте? Бихте ли споделили мнения по въпроса:случва ли ви се да се схващате-корем,гръб,кръст(особено сутрин след сън)? От няколко дни ми е едно такова тежко..имам чувство,че вътре всичко ми се разтяга и ме боли в областта на яйчниците,кръста,а сутрин едва ставам-всичко ми е схванато(а може би е заради заемането на постоянна поза по време на сън).Вие имате ли някакви болежки?

# 277
  • UK
 Kiki_82имамееее  Mr. Green
И аз се схващам, най-вече ми се схващат ръцете споделих го с док (при който ще се ражда) и той май и затова ми изписа този магнезий Crazy

Иначе ако се залежа на едно място повече време и кръст ме заболява и гръб Mr. Green

Аз се чудя newsm78 тези креватчета с размери 120-60 до колко ли, годишна възратс на детето могат да се ползват newsm78  ето зависи и от височината му, ама все пак?

# 278
на мен не ми се схваща нищо,но от време на време ми изтръпват ръцете и краката,чета из интернет че това било нормално и след раждането щяло да изчезне Whistling
kokona20 мисля че поне до 3-4год съвсем спокойно детето може да си спи в креватчето,а след това го трансформираш в легло и продължава да го използва и до голямо Simple Smile Една приятелка има такова,детето й е на 3год и си спи в креватчето без проблем

# 279
При следващата ЖК ще споделя за тази тежест,която ми докарва и неприятен дискомфорт. Може би просто бебчо расте скоростно и измества всичко около себе си.Важното е да не се вкарвам във филми, а това просто да е в резултат на една нормално протичаща бременност и измененията в организма породени от нея.

# 280
За всички, които се интересуват - легълцето ни е ето това: http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/50208366/. Не знам защо точно този модел го няма в българския магазин. Много лесно го сглоби ММ, а и се побира перфектно в малката нишичка в нашата стая. Има две височини за матрака, други екстри не. Две ето такива "кутии": http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/10215788/ перфектно влизат под него и ще бъдат напълнени с бебешки дрешки и неща от първа необходимост.

Легълцата, които Станислава Димовска-Текьова е пуснала също са чудесни. Simple Smile Надявам се, че тези 120см ще са достатъчни поне до 2 годинки, но мамите, които вече си имат по едно детенце, ще кажат с точност.

# 281
Дон Бебон Честито.Легълцето е толкова красиво и стилно  Grinning Много ми хареса

# 282
  • UK
Дон Бебон страхотно е  Hug Ти не си в БГ май  Crazy

# 283
Страхотно е легълцето!  Heart Eyes Със здраве да се ползва!   bouquet

# 284
Здравейте и от мен, бях на село цял ден, днес взехме и сестрата на баба ми, тя е в старчески дом и почти не се виждаме, че я зарадвахме горката, почти няма близки. Аз вече съм значително по-добре, пак имам задух, особено като вървя, но е много по-добре от предните дни и кашлицата остана, но се ядва  . От моите перипетии тея три дни съм свалила всичко кг, които съм качила през бременността -3 кг, сега съм на първоначалните, дано не навреди на бебка 
Клеопатра, аз сега ти чета поста от вчера, е заинатила съм се, а и лекарят ми каза, че не може друго да се направи като съм бременна, така че няма смисъл. А за приятелката ми се радвам, че е такава, а като се замисля и други са отменяли срещи с мен, като са болни, така че от приятели поне не се оплаквам  Grinning. Аз от начало си пия витамините с фолиева, но само фолиева въобще не съм пила.
Doichinova, аз след диня направо не мога да дишам, дори и да съм без кризи  Laughing Laughing. За бебчето и моето не се усеща през корема с ръка, само два пъти майка ми го усети и една приятелка веднъж, мъжо с ухо я усеща, а като си сложи ръцете напоследък тя много ритка, но той нищо не усеща, но и той е с много груби ръце  Grinning
desi-g, дано скоро му мине ушенцето на твоя Калоян  Hug
Вилхелм тел, радвам се, че не си болна  Hug
mimentzeto, каква е тая съседка, какво е това чудо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire нараво побеснях, то не стига, че си бременна, пък и да не беше какво право пък има да ти държи сметка, ако си качила кг  Rolling Eyes Rolling Eyes
Дон бебон , честити покупки и честита прическа   bouquet Grinning
Kiki_82, не питай за болежки, аз друго не знам дали имам освен болежки  Laughing, схващам се особено ръцете, краката и хълбока, от спането на страни ми е много гадно  Sad
Клеопатра, ние имаме няколко бебешки одеялца и пеленки и се чудя за олекотена завивка, за сега май няма да купувам, но мисля да взема чувалче, което става на завивка за изписването и то ще се ползва  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт