Отговори
# 285
Благодаря на всички ви за хубавите думи.  Grinning Аз съм много доволна - семпло, чистичко, удобно - няма какво повече да искам.  Party

kokona20, във Великото британско кралство съм - Единбург, Шотландия. Simple Smile

Между другото, вчера се похвалих, че скоро не съм имала крампи на краката и по този случай - тази нощ ми се схванаха и двата едновременно!  Close Ужасно болезнено. Sad Дано скоро да няма пак.  #Cussing out Ще се оплаквам на АГ-то и туй то.

Лека нощ на всички!  Hug

# 286
Дон бебон, дано ти минат крампите по-бързо, питай лекаря, в чужбина знам, че по-трудно дават лекарства на бременни, но дано ти помогне, че там и от аптеката сигурно не можеш да си вземеш нещо на своя глава.

# 287
Кошарата с която разполагам е тази .
http://mal4o.com/product_info.php?cPath=122&products_id=1653
Купих я преди повече от 12 г за сина ми , но той я ползва точно 2 -3 месеца ...... не спа в нея а с мен на спалнята и реално си е нова . Сега имам намерение да я ползваме с бебка пък да видим . Само , че моята не е люлка а с колелца , 120/60 и има 3 нива на матрака .Най - високата позиция на матрака е много удобна не се навеждаш . Също се сваляха няколко пръчки от кошарата / развиваха се /  и можеше и предната решетка да се махне да стане легло , но  ние не я изпробвахме така . Поръчах си и обиколник  за кошарата .В продавалник намерих една фирма от Димитров град мисля беше , избрах си десен посочих си размери и си ги поръчах /шият ги / сега  си ги чакам тази седмица . Цената е много добра , дано и качаството е такова .

# 288
Най-после да успея да се запиша в една тема и аз!  smile3538Не съм писала много отдавна, май от началото, мили момичета, но ви чета порядъчно често. Искам да се присъединя и към групичката във Фейсбук, как да я намеря?

# 289
За легълцата -моят син е на 7 години и е 122 см. Висок ,така че има да ги ползвате не само до 2 годинки  Peace

# 290
 Здравейте от мен. Скоро не съм се включвала тук, но успях да ви изчета. Аз съм добре като цяло, само където ми става скучно вече. След последния скан в 21 седмица разбрахме, че чакаме момче и всичко изглеждаше наред. Повече видеозони няма да имам, освен ако не се появи проблем.
 Основните неща за бебето почти сме купили, а каквото все още не сме, е набелязано и избрано, но не ми се трупат по-големите неща все още, достатъчно, че количката е разположена в хола с Мечо вътре  Laughing Аз също поръчах шише на Нук, стъклено, чакам го да пристигне, а биберони-залъгалки нямам намерение да ползвам, въпреки че ми подариха два на Авент. И за термометрите сте коментирали, ние имаме за ухо на Браун и него ще ползвам за бебока. Купих термометър за вода и стая на Авент, един като цвете, плува във водата и е и играчка, а оставен в стаята мери стайната Т. Сега се забавлявам с него и постоянно информирам мъжа ми за стайната температура  Grinning
 Надявам се всички с болежки и неразположения да се оправяте бързо. На мен до 16 седмица ми беше ужасно, но след това и до момента съм добре и изключително спокойна. Силно се надявам да остане така до края. Но като цяло мога да кажа, че бременността не е лесна работа  Wink

# 291
vita_nova, честити сини гащи  Hug  bouquet
Бръмболина, пиши мейла и някой ще те добави в групата, вече ако не стане има и друг начин  Grinning

# 292
Добро утро, майчета!
За кошарките и леглата - ние имаме 70/140 размер, дъщеря ми е на 5 и още спи в него. Тя е висока 110 см, но върви дребна за възрастта, така че след 5 годинки леглата 60/120 скоро ще омалеят. Ако планирате да взимате от по-големите, като мен, максимум година време отгоре. Зависи как спи детето де - моето прехожда цялото легло, пък и трупа играчки вътре... трябва си по-голямо. Ние взехме от по-големите, защото имахме място. Според мен това е най-решаващо за размера, както и плановете кога да го сменяте. Ако беше по-тясно в стаята и т.н. размерът щеше да е различен. Иначе леглото го поръчвах - намерих си една фирма, която сглобява мебели от плоскости и нарисувах легло, скрин, гардеробче - точно в какви размери и с какви чекмеджета искам. Избрах си цветове - станаха чудесни! За леглото го поръчах с неподвижен матрак, но исках 2 височини на решетката - ниската решетка е 25 см - супер ми беше удобно да слагам и взимам дребното. И до днес спи с нея, за да не й падат завивките. Високата решетка я ползвах не повече от годинка, откакто почна да се изправя сама, докато се научи да се пази да не се катурне. 
За завивките - олекотени имам 2 - различни дебелини с размер за бебешко легло. Не съм сигурна, че ще ги ползвам в началото. Струват ми се огромни за новородено. С каката ползвах одеалца - имам 3 от Микрофазер - толкова са леки и меки, а топлят много - те ми бяха най-ползвани. Много е удобно и завивка, която се закопчва отпред и става като порт бебе - зимата изкарахме с една такава в количката.
За фолиевата - пиех голяма доза до 3-ти месец. Като минах на комбинираните витамини за бременни, я спрях - в тях има фолиева, но доста по-малко. Витамините продължавам да си ги пия.
Честито за новите покупки, поръчани, капарирани неща за бебоците!  Laughing
Добре дошли на новите момичета!

# 293
Добро утро и от мен . Моето бебе  е толкова раннобудно,че всяка сутрин ме буди в 8.30  Confused Е,днес позабави малко-събуди ме в 9 ,но то е все тая,чувствам се ужасно,като разглобена а на него му е добре,поритва си ме и хич не му пука  Grinning

# 294
  • София
Айде едно Добро утро и от мен  #Silly
Тая сутрин нещо са ми изтръпнали ръцете и сякаш не са моите и сега малко време ще мине докато се сближим  Crazy

Иначе за ранобудните бебоци-моя хубостник си ме събужда всяка сутрин между 5 и 6ч и си рита ли рита,а дали майка му може да спи хич не му дреме. Та пококорвам се малко и като се укроти продължавам със спането. Както бях писала по-рано преди 10-11ч трудно отлепам от леглото. Даже се случва на няколко пъти и към 2-2:30ч пак да си поиграва малко и после да се кротва.... Голяма забава е... Аз мисля да вкарам едно  Coffee че да видя света,днес ми се пие и мисля да не се лиша,а после може и да изляза малко бебешки неща да погледам,че май имаме колебания относно кошарата .... хихихи  Hug на всички и се пазете

# 295
Дон бебон кошарата е много хубава.
Кошарата на която съм се спряла аз е http://www.jbaby.bg/product/1000/koshara-desi.html, само че искам от двете страни да е с решетка и да е бяла Simple Smile. Искам да попитам някой дали знае дали има някакъв начин да ползвам повивалник на тази кошара, но да е застопорен с нещо т.е дали има някакви държачи или нещо такова?

А сега да ви се оплача и аз два дена не съм станала от леглото -повръщане температура и разстройство. Тези дни бяха кошмарни. По цял ден съм спала , слава богу днес съм 6 , дори се събудих гладна, два дни бях яла само две филийки с масло.

# 296
didinkata, кошарката е страхотна!
 И аз преди няколко дни бях болна - сложи си свещички Ефералган. На мен много ми помогнаха да сваля температурата, защото Парацетамола го повръщах. Колко градуса ти беше температурата?

# 297
  • UK
Добър ден  Hug

една седмица мина  Mr. Green остават още цееели 5  Crazy

Днес
, не ми е ден  ooooh! hahaha
тръгнах да правя бисквитена торта от тази с крема, да ама като отворих хладилника видях, че са изпили млякото  Crazy Отидох до магазина взех мляко сложих да се вари, ама що си мисля, че имам бисквити и крем!
Да, ама не   hahaha
 Няма бисквити Crazy ай пак до магазина (хубу, че е  на ъгъла) без малко през туй време да изтърва млякото Whistling! то един акъл за кое по-напред  Crazy Направих крема, вадя съда, бисквити йок  Crossing Arms Thinking ooooh!
Ау причерня ми, ай пак до магазина, оная вече ме бъзика за ккаво ще се отвея до 2 минути при нея пак  hahaha
 Тортата е готова, нямам с какво да я поръся отгоре, ама няма да ходя вечИ до магазина  Whistling Crossing Arms Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 298
didinkata, кошарката е страхотна!
 И аз преди няколко дни бях болна - сложи си свещички Ефералган. На мен много ми помогнаха да сваля температурата, защото Парацетамола го повръщах. Колко градуса ти беше температурата?

Аз ходих на лекар и той ми каза, че до 38 градуса организма сам се справял с температурата. Аз пих парацетамол, но естествено го повърнах. За моя щастие не вдигнах повече от 38. Влезнах в банята изкъпах се и така си я свалих температурата Simple Smile

# 299
  • София
коконка,тя твоята торта историческа е станала.... с това мислене,че има един-какво си и аз съм си патила  hahaha важното е,че си направила накрая Wink

Мамчетата с температурите да се оправяте,че така не е хубаво Wink  Hug

Общи условия

Активация на акаунт