Отговори
# 300
За момичетата с температурите мога да ви кажа един "бабин" метод.В моето семейство температура с лекарства не сваляме,само така.Мажете хубаво цялото си тяло,лице,подмишници,корем,крака с сапунена вода (да не е от течен сапун) и най-много 30-40мин и температурата е спаднала

# 301
Записвам се Simple Smile) хахаха а кога ще чета не знам....

# 302
Здравейте, аз само дето се канех да спя. Както бях добре и отидох да си мия зъбите, понеже имам проблеми и с венците и се жубуря с една вода за уста и от нея получих задух и лека астматична криза, понеже е с доста силен мирис и вкус  , после заспиване нямаше, кашлях и т.н и лекарството не помогна, което беше много странно, така че си легнах в 5 ч сутринта и не знам кога съм заспала от преумора, после пак в 8 се събудих и после пак заспах и сега ставам  . Не ми е зле вече, но е ужас с това спане.
didinkata, радвам се, че вече си добре  Hug
Кокона, много ме разсмя с тая торта и на мен днес ми се яде, но понеже не съм твърде добре не ме чуха, че искам да правя торта, а майка ми отиде и купи готови парчета от един магазин, нищо де, друг път ще направя аз  Simple Smile

# 303
Kadrova4kata, евентуално парна баня на лицето няма ли да ти облекчи дишането малко, ако дишаш парата? Много лошо с астмата и да не можеш да ползваш по-силни лекарства  Sad

# 304
Мисля, че не аз от влагата дори като се къпя, понякога получавам кризи, ще го преживея, само бебка да се роди жива и здрава, благодаря ти за загрижеността  Hug  bouquet

# 305
Малии докато ме нямаше колко сте изписали-аз да ви споделя и да питам има ли и др мама като мен -забелязах от няколко дни ми се появиха между пръстите на краката и на ръцете едни малки мехурчета  пълни с вода-досега не съм имала подобни истории Rolling Eyes-и сърбят -а пръстите са ми станали като шкурка ooooh!-много е неприятно -утре ще ходя до АГ да ме праща на дерматолог-до тогава си ги облекчавам със сребърна вода Thinking.

# 306
Мери Бери, мисля, че знам за какво говориш, на мен ми се появи нещо подобно преди 4 години и е много упорито, само на едната ръка, но е достатъчно, дано твоето да е нещо по-лесно лечимо,моето не се лекува трайно, първо казаха, че е екзема, накрая се оказа алергия, не се знае точно към какво, но ми се получи най-вече от прах за пране и от сапун също може. Дано да се оправиш бързо  Hug

# 307
kadrova4kata-мерси дано скоро да отшуми-някъде четох ,че се появява при алергия ат храни съдържащи никел-а единственото нещо ,което съм яла е фасул,преди да ми се появи това чудо-и по-краката-и аз първоначално си мислех,че е от някакъв препарат или прах,но пък на краката от какво? и утре се изстрелвам при АГ-то тя може да е имала и други случай като моя-дано бързо ми отмине-че е адски гадно-шкурка и сърбеж-ужас #2gunfire .А и междувременно открих и една сребърна вода-която ми облекчава сърбежа и ми олеква-дават я и при асма.

# 308
Мери Бери, дано наистина е нещо временно и бързо да ти мине, иначе аз имам лекарство за мазане, с което съм най-добре и минава от време на време казва се Бетадерм, но е хубаво да се види твоето от какво е и т.н, на мен ми правиха посявка от кожата. Тази сребърна вода при асмта как се ползва, кажи нещо повече колко струва и от къде е?

# 309
Здравейте!

Ние все още сме на тема „кухня„ вкъщи. Правим си я от нулата и все нещо се обърква. Хаха, вчера се оказа, че не стига боята, отидохме да вземем, но магазина не работи, айде накрая на квартала в едни голям магазин БауМакс от там взехме същата боя, но се върнахме и с лампа.  Laughing За малко да се върнем и с други неща, защото нямаше свободни таксита и се боднахме във ВисВиталис и айдееее отиде, та се невидя. Като видях количките и като луд с картечница  #2gunfire.... не може да ме откъсне от там и в резултат бутнах всяка една и после жената мина да ги пренарежда.  hahaha Еми да ви кажа, на мен пък и тези с двете дръжки ми се сториха супер удобни. За проба ползвах Пукито.  Whistling Много лека и маневрена ми се видя.. Та, сега съм опънала крак и си почивам, че така се развълнувах в тоози магазин, не знам как излезнахме без нищо.  newsm78

# 310
Малии докато ме нямаше колко сте изписали-аз да ви споделя и да питам има ли и др мама като мен -забелязах от няколко дни ми се появиха между пръстите на краката и на ръцете едни малки мехурчета  пълни с вода-досега не съм имала подобни истории Rolling Eyes-и сърбят -а пръстите са ми станали като шкурка ooooh!-много е неприятно -утре ще ходя до АГ да ме праща на дерматолог-до тогава си ги облекчавам със сребърна вода Thinking.
На мен ми се получават по пръстите на ръцете когато попадне по кожата ми сок от домат и когато беля картофи  - от сока им. Става страшно - сърбеж и мехури и затова избягвам да имам допир с техен сок.

# 311
и аз преди малко се върнах от Вис Виталис Simple Smile купих козметиката на бебчо и не се сдържах и едно много сладичко боди му взех с дълъг ръкав за 5лв  Grinning качих се при кошарите и количките но се спрях на кошара,която ми се струва че ще взема Simple Smile количка не успях да си харесам а и аз търся 3 в 1 а там ми предлагат всички кошове поотделно и количката ми излиза над 1000лв и се отказах да купуваме "автомобила" на бебето от там,кумата ми пък преди малко ми донесе доста бебешки неща и имало още за носене,та сега и тях подреждах че извадих всичко да го видя Simple Smile вълненията усилено текат  newsm53

# 312
Момичета браво за покупките  Simple Smile. Аз днес реших да преровя някои торби с подарени дрешки и си отделих най-малките за скорошно пране, даже има един комплект, който става за изписване и се чудя да купувам ли друг, много е сладък, новичък и розов, само да не се окаже нашата бебка, мъж, че тогава в розово ще е забавно  Laughing, накарах мъжо да ми измъкне и шишетата, все ви казвах, че не знам какви са е вече знам, не са известни тук, но гледах в нета и фирмата има много бебешки неща, френски са и затова тук не е много разпространено казава се babyfleur пак са с устройство против колики и изглеждат много хубави  Laughing

# 313
 kadrova4kata,
http://bioherbshop.com/product.php?id_product=41 това е сребърната вода с + ефект-в листовката пише за дозата с/у асма-има много приложения иначе Wink

# 314
Мерси, Мери Бери, само по интернет ли може да се намери?

Общи условия

Активация на акаунт