Отговори
# 315
не в аптеката навсякъде я има  Sunglasses

# 316
  • София
Ох,  #Crazy Sad! Утре съм на работа след отпуската!
Мери Бери, на мен малко това ми напомня и на гъбички! Дано е алергия от нещо. Алегрозан за мазане не можем ли да ползваме?
Кокона, ето за стягането на корема ти, не е опасно въобще и е нормално: http://www.bebezona.bg/%D0%B8%D0%B4%D0%B5%D0%B8/%D0%BB%D1%8E%D0% … D0%BD%D0%B5/1192/ Много се смях за тортата, и аз съм така разсеяна и такива моменти ми струват доста нерви.
И да кажа: ММ се е вдетенил днес и ме вбесява, купил си е стетоскоп и само ходи с него и или ме слуша, или пък ми го овесва да съм била като медицинска сестра, или слуша каквото му падне... ще полудея като прави така. Преди беше играчка-свирка за протестите, а преди нея някакво ужасно светещо фенерче с диод, забравих му названието.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 20:52 от Вилхелм Тел

# 317
Аз утре съм разпъната на кръст, в 9часа отваря еконт и ще пращам пратки, в 11 трябва да съм в съвсем друг квартал да ми направят превръзка, да ама в 8 и 15 започвам лекции... чак до 19 часа, но освен това в 2 и 30 имам изпит?! Ако някой ми каже как да постъпя, ще ми помогне много.  ooooh! Joy

# 318
Здравейте,сладуранки! newsm03  Много ви се радвам на еуфоричното пазаруване на дрешки,кошарки,колички и т.н. Аз съм си харесала ето тази: http://moedete.com/product/844/koshara-disney-babycenter-2013.html
За количка...видях една на Еспиро-Атлантик,която ми се стори стабилна,а и с доста добри характеристики,но...има време. Искам да попитам мамите с едно раждане зад гърба си /срещнах една позната та се заговорихме за болежките на бременните и описвайки й моите опъвания ту едната,ту от другата страна,ту откъм яйчниците,тя ми каза:"тези опъвания всъщност за от тези подготвителните контракции,но ти не се шашкай-нормално си е."/ Въпроса ми е това вярно ли е за контракциите,понеже на мен ми се стори учудващо това,което тя твърди,защото все си мисля,че всичкия дискомфорт е заради разтящата матка и опъване на сухожилия и т.н. smile3506

# 319
Аз утре съм разпъната на кръст, в 9часа отваря еконт и ще пращам пратки, в 11 трябва да съм в съвсем друг квартал да ми направят превръзка, да ама в 8 и 15 започвам лекции... чак до 19 часа, но освен това в 2 и 30 имам изпит?! Ако някой ми каже как да постъпя, ще ми помогне много.  ooooh! Joy
Мисля,че е по-важно да си оправиш здравословния проблем,а за лекциите кой те знае къде си-все пак си бременна и имаш оправдания за всичко smile3503 Ще се върнеш за изпита и...ще го вземеш!

# 320
  • UK
Добър вечер

Вилхелм благодаря   Hug и аз попрочетох за тях, макар  на мен да не ми се струват толкова за пренебрегване, т.к аз съм с две все пак и се притеснявам за шийката, а те, оказват ефект и върху нея Peace

И за да съм по-спокойна ще ида и при друг док да я види, че да мирясам Praynig Blush

Кики[/b Hug] много сладка кошарка, аз обаче съм фен на дървеното
Heart Eyes

# 321
  • София
Мамчета,как сте със стриите? Аз си имам двечки около пъпа  #2gunfire
Тея дни установих,че и затворените ми обувки нещо не са ми ок,понеже са почнали да ми се подуват крачката Sad освен момента с тесните дрешки на коремчето ще трябва обновление и на обувките.... При вас има ли го този момент?

# 322
  • Пловдив
Ох, мен така ме боли гърба Sad Не мога да спя, не мога да се облегна на дивана, само на стол ми е удобно, ама и там не е лесно да се стои постоянно. Уф, голям зор виждам.
И днес почти през цялото време съм се въртяла около печката, пфу готвене, готвене, готвене.

# 323
Мерси, Мери Бери, още веднъж   bouquet  bouquet
Клеопатра, ами според мен лекциите наистина може да се веснеш за малко, но щом имаш и други належащи неща тях свърши първо, но наистина много натоварено ми звучи  Sad
smahnatabg, хич не се оплаквай от две стрии, аз съгурно имам 2002  Laughing Laughing и то почти навсякъде вече, корема, дръжките, краката ръцете, ръцете са ми най-голямата болка  Sad Sad, мажа се и се цепя, а кг почти не съм качила, така че нямам думи  Rolling Eyes

# 324
мен ако питаш нищо не прави,стои си вкъщи Simple Smile

# 325
Мамчета,как сте със стриите? Аз си имам двечки около пъпа  #2gunfire
Тея дни установих,че и затворените ми обувки нещо не са ми ок,понеже са почнали да ми се подуват крачката Sad освен момента с тесните дрешки на коремчето ще трябва обновление и на обувките.... При вас има ли го този момент?

Аз последователно отметнах 2-3 чифта маратонки в раздел минало,а в тях ми беше надеждата  Cry

# 326

Вилхелм Тел
не са гъбички ,а малки ситни водни мехурчета-нещо като екзема-вече имам подозрения от какво са -ще видим утре какво ще каже АГ-то-намазах се с моя вълшебен крем-Билева -и почти изчезнаха-дано се преборя успешно и с тая напаст Thinking май се казва-дисхидроза -http://www.dar-center.com/article/?article=261-тук има инфо по моя въпрос Laughing-но ще видим резултата какъв ще е накрая newsm78

# 327
Кики, а дано го взема, че не са ми малко и без това.  Laughing Май така ще направя, няма да ходя сутринта, че да ида на превръзка, а после ще го мисля.  Joy  А, кошарката и ние такава харесахме днес и матрачето и е много по-добро от на тези, които са 100-тина лева. И джобчета, за шишета, играчка, повивалник... какво да искаш повече, супер е!  Heart Eyes

Смахната, аз стрии от бременността още нямам, но от преди това имам по краката и се чудя на дупето дали са ми сегашни или не съм ги видяла преди?! Но са бели, така че са стари. Здраве да е!  Crossing Arms

Станислава, ти си най-права! Да взема да си остана вкъщи, най-добре.  Mr. Green Mr. Green Много смотано и кола нямам.. бракувахме я, ще обикалям като завеяна целия град. А, да се оплача, че до сега никой никога за нищо не ми е отстъпил ред, чакам си като пич и това е.  Crossing Arms Сигурно и за тъпата превръзка ще си почакам поне 1 час. Жената на регистратурата в Света Каридат (да добиеш представа, че нали си от Плд.) ми каза да дойда към 11, че да чакам ПО-МАЛКО, а не да не чакам.. Аз трябва да дойда от Тракия и то със 17, което е на 20-30 минути.  bowuu Чудничко. #Cussing out

# 328
Здравейте мами ,чета ама нямам време дя пиша.
от няколко дни обикаляме да подготвяме баткото ,че нали е първокласник.Тетрадки,бои един дълъг списък с покупки ми дадоха  Crossing Arms
Освен това да се похваля вече завършихме с обзавеждането-всичко е избрано и поръчано  bowuuЧаст от нещата дойдоха.Остана само жената,която ще почиства да дойде,за да можем да внасяме кашоните и да се сглобяват вече мебелите..Види му се края..после ще останат сладките неща-тук вазичка тям килимче..но как ще изнасяме дрехите от стария апартамент направо ум не ми стига  Tired

# 329
Относно даването на предимство тази седмица чаках в два дни по два часа пред кабинета на личната, за да ме прегледа. Най много един преди мен да е бил за преглед. Е винаги някой много нахален влизаше за рецепта само. Последните 30 мин все изкарвах права пред вратата и пак друг влизаше преди мен. Да са живи и здрави.
А, и в петак една много нагло ме изпревари на една опашка в магазин. Уж бременните сме с предимство. На мен много си ми личи. Аз и преди да забременея имах коремче, а сега да не говорим. В метрото като ме видят седящите и извръщат глава уж не ме виждат. Засега само ме забавляват. Но ще дойде момент и да ми се реве. Като при лекарката.

Общи условия

Активация на акаунт