Отговори
# 360
просто бебчето е по голямо  Hug развитието и зрялоста му нямата нищо общо с размерите  Peace има разлика само ако си била с нередовен цикъл и имаш съмнения кога е станало  Grinning

# 361
Здравейте и от мен, днес цял ден съм по задачи, че чак сега седнах на компа  . Най-сетне се водя на работа, така че се надявам да нямам проблеми с майчинството, даже се водя счетоводител-касиер, което е добре и за стаж   . Ходих днес и до един магазин и си намерих пола за бременни, дънкова, сравнително къса и много хубава, а и на много търка цена, за зимата вече имам една дреха, ще я нося с клин, остава и дънки да намеря, но ще е по-трудно. Надявам се, че сте добре.
Вилхелм тел, сигурна ли си, че са нови бенки, а не израстъци-папиломи, на мен от началото на бременността ми излязоха много и най-вече по разни сгъвки, под гърдите, под мишниците  и т.н, но не са бенки със сигурност, преди въобще нямах  Sad
Chatte Noire, да ти минават болежките, то все нещо има ама, поне да не са много големи болежките  Hug, а за комара, аз цяло лято това правя храня ги, направо ферма си имах, последно миналата седмица един много хитър 5 дни го гоних и го утрепах неочаквано  Laughing Laughing от тогава почти не отварям вечер прозореца да не дойде друг, дано си отрепеш твоя, че то много гадно  Simple Smile
^Darka^, радвам се за прегледа, че сте добре, а че е по-голямо бебчето не е болка за умиране, ама доста е голямо, дано и моето да е повече от кг, аз не знам, на мен не ми казват вече мерки, само ми казва всичко е наред, отговаря си и т.н
Кокона, браво за бебките, че са добре, шийката също е добре  Hug. Много гадно това за колата, но не се ядоствай да не навредиш на малките  Hug Hug
Клеопатра , то бива-бива така да те разкарват, много тъпо наистина и аз бих се ядосала  Hug
Rosinkaaaaa, то това, че не си качила много няма голяма връзка със стриите, вече от личен опит, а и при други момичета е така, имам чувството, че се получават от друго тея стрии, аз бях качила  кг, последно ги свилих, сега пак ги наваксвам, а се нацепих цялата  Rolling Eyes

# 362
ами то тва качване и сваляне си е стрес за кожата...вярно има моми4ета с еластична кожа ,за моите кг не е мн хубаво за 6ти месец...

# 363
  • Пловдив
Здравейте момичета. На мен също взеха да ми се появяват бая стрии. Мажа усърдно с крем, но имам огромното усещане, че скоро ще се нацепя Sad И днес да ви се оплача от поредното безумие. В началото само ви четях и се радвах, че тук в Пловдив не съм се сблъсквала с наглостта, но уви, случи се и на мен. Качвам се днес в автобус №9 след работа и сядам на най-първата седалка, която при някои автобуси, кондукторите са си я завзели като тяхна собственост. Виждам, че е свободна и сядам. Идва кондукторката, възрастна жена, и  от километри започва да коментира - ей, имам си помощница. Викам си, може пък по някакъв друг повод да го казва, но не, след малко идва при мен и ми казва - я момиче се премести на друго място. И ми посочва една външна седалка от другата страна, която е на високо и няма къде да се държиш. Аз тъкмо говорех по телефона с мъжа ми и му викам, да изчака, че ме пъдят от седалката. А оня кондукторка ми заявява, че това не било изпъждане, но все пак както искам така да си го тълкувам. Ей, ако не говорех с телефона и не ме беше хванала в крачка, такъв скандал щях да и вдигна. Та так, и аз намазах от некултурните и прости хорица.
А между другото, утре съм на доки, стискайте палци всичко да е наред с бебчо. Че днес една колежка на работа ме постресна. Беше бременна, но се чу, че нещо е станало и в действителност, днес вече след болнични се появи на работа. Каза, че е пометнала, имала някаква бактерия, която и причинила помятането. Доста се стреснах, че нали и аз бях с E-coli. И сега това ми е все в главата, въпреки, че си усещам бебо как ме ритка.
Утре ще водя и малкия на УНГ. Уредих си нагревки, та ще изляза в болнични и ще ходим на нагревки, малко да му се закрепят ушите и гърлото.

# 364
  • UK
charming87

Joy Joy Joy Joy така се посмях с това, не съм се виждала отдолу hahaha Днес док ми казва, хайде сега да те видим  и там долу, при което аз първоначално казах ОК, ама после се сетих, че и аз не съм се "виждала" скоро там и казах аааа хайде др седмица като идвам hahaha

Само не ми е ясно, сега как ще стане там номера,ама ще трябва нещо да го измисля няма как hahaha
Пък да знаете онзи ден как половин час  Heart Eyes се чудих Thinking в каква поза да се "накъдря" за да си направя педикюра Mr. Green
 А как се обувам дънки/панталони ooooh! С ужас констатирах, че НЕ мога вече да си вдигам краката така високо hahaha И веднага ми хрумна гениалната идея да се кача на леглото и като мистър Бийн Mr. Green да скачам в гащите hahaha барем си нацеля дупките им Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Разсмях ли ви Crazy

# 365
  • София
 Laughing Ех, много ми е добре с вас, момичета, виждам че не съм сама в нито едно мое премеждие  newsm76! Да ви кажа, че според мен са си бенки, кафяви са, а не черни и може и да ги е имало, но сега определено са доста по-големи! Наглите хора ги има, лошото е, че един нагъл е достатъчен да развали настроението на 1000 нормални  #2gunfire.
Аз напоследък се хващам, че ме овладява тревога как зимата ще се справя сама с бебето, докато всички други са на работа  Confused Доста страшно ми се вижда. Особено се вълнувам през нощта, около 3 се събуждам и почвам да се тревожа.

# 366
Добър вечер. Признавам си последните ви писания къде ги четях, къде не ги четях. Просто днес определено не съм в настроение, скапа ми се.  Sad  Тъпия шибан хемоглобин стремително е започнал да пада надолу. И сега стигаме до крайния вариант преливане на кръв.  Cry Сигурно ще ме погнете да пия хапове, ами пих не става и не става. Каква е тази упорита анемия? И в четвъртък трябва с бодра крачка да отивам в болницата.  Sad Ама щом за бебо така ще е най-добре значи така трябва да е. Каквото трябва да направя това ще е. Иначе днес си го гледахме  Heart Eyes
Съжалявам, че на вас ви се оплаках, ама ми олекна

# 367
Кадроваче, да ми бяха сложили една лепенка поне да се почувствам геройски.  Joy Аз си тръгнах „гола и боса„.  Crossing Arms Laughing Laughing

Деси, много мразя по рейсовете разправиите.. вечно са вкиснати тези кондуктори.  Naughty Вярно, че цял ден с хора се занимават, но да кажа и нещо хубаво за „Света Каридад„ три пъти ходих и жената на регистратурата все усмихната и обяснява като на малоумен къде да идеш, а те за едно билетче ти се тръшкат аааа... в случая пък въобще нямат „права„ над тези седалки.  #Cussing out :bad-words:777 А, тези лоши истории, абстрахирай се, мен много ме плашат винаги, защото понякога е Божа работа, всичко става, но гледам да не мисля такива неща.  Hug

Кокона, да ти кажа на мен ми стана смешно, но не съвсем... аз съм по същия начин, тези дни корема ми расте със скоростта на светлината и не мога да се обувам  #Crazy. Шокирана съм, трудно ми е с чорапите, с обувките, дънките... всичко, което изисква клякане, сядане, а винаги съм била много подвижна и до скоро не се съобразявах с каква скорост ставам от леглото, а сега не мога да си обуя гащите.  Joy Придърпва ме като си вдигна повече крака, или ако клекна повече от възможното... ужас. Сега се мих на части заради операцийката, защото не трябваше да я мокря, а утре съм на АГ, дано не иска да рови някъде там долу, че....  Shocked Laughing не знам как да окося ливадата, а и корема пречи вече, видимостта е ограничена.  Embarassed Embarassed

Матилда, много съжалявам.  Sad КОфти история, ама няма начин като трябва. Sad Пробва ли да приемаш освен магнезий и храни, които да ти вдигат хемоглобина? Нещо... не знам. Оф. Дано се закрепи положението.  Hug

# 368
  • Пловдив
Ох, и аз съм една шматка. Тръгнах да гоня заека и така рязко се наведох, че отгоре корема ми се опъна. Сега естествено влизам в едни филмииииииии ooooh! Дано всичко да ми е наред Praynig

# 369
Привет и от мен аз скоро не съм писала тук но ви следя изкъсо във фейса  Peace И аз вече съм с такъв голям корем ,че ми пречи да си обувам чорапите ,а незнам до 9 тия месец как ще стана сякаш с предишната ми бременност не ми беше толкова голям  Crossing Arms
Искам да ви питам за пъпа моя вече е толкова изкочил ,че много ме дразни като се опират всякакви дрехи вече и  около него ми се е и зачервило малко ,при вас как е?

# 370
Охх, моя пъп си седи на мястото все още, но е разпънат като мекица.  Cry Ужасявам се, защото не мога да си го пипна какво остава да ми изскочи и да се допира в дрехи и в случайно преминаващата ми от там ръка.  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Не може ли да се сложи една лепенка за рани отгоре, че да не се търка директно в дрехите пъпчо?  newsm78

# 371
  • Пловдив
Има специални лепенки за пъпче. Дори се слагат на бебенцето след раждането. Така, че питайте в аптеките. На мен също ми е станало като мекица, но засега чувствителността не ми е висока и не ми пречи.

# 372
Кадроваче, да ми бяха сложили една лепенка поне да се почувствам геройски.  Joy Аз си тръгнах „гола и боса„.  Crossing Arms Laughing Laughing

Деси, много мразя по рейсовете разправиите.. вечно са вкиснати тези кондуктори.  Naughty Вярно, че цял ден с хора се занимават, но да кажа и нещо хубаво за „Света Каридад„ три пъти ходих и жената на регистратурата все усмихната и обяснява като на малоумен къде да идеш, а те за едно билетче ти се тръшкат аааа... в случая пък въобще нямат „права„ над тези седалки.  #Cussing out :bad-words:777 А, тези лоши истории, абстрахирай се, мен много ме плашат винаги, защото понякога е Божа работа, всичко става, но гледам да не мисля такива неща.  Hug

Кокона, да ти кажа на мен ми стана смешно, но не съвсем... аз съм по същия начин, тези дни корема ми расте със скоростта на светлината и не мога да се обувам  #Crazy. Шокирана съм, трудно ми е с чорапите, с обувките, дънките... всичко, което изисква клякане, сядане, а винаги съм била много подвижна и до скоро не се съобразявах с каква скорост ставам от леглото, а сега не мога да си обуя гащите.  Joy Придърпва ме като си вдигна повече крака, или ако клекна повече от възможното... ужас. Сега се мих на части заради операцийката, защото не трябваше да я мокря, а утре съм на АГ, дано не иска да рови някъде там долу, че....  Shocked Laughing не знам как да окося ливадата, а и корема пречи вече, видимостта е ограничена.  Embarassed Embarassed

Матилда, много съжалявам.  Sad КОфти история, ама няма начин като трябва. Sad Пробва ли да приемаш освен магнезий и храни, които да ти вдигат хемоглобина? Нещо... не знам. Оф. Дано се закрепи положението.  Hug

ох мила и аз имам като твоя проблем,конкретно с "не знам как да окося ливадата, а и корема пречи вече, видимостта е ограничена"  Confused
Една приятелка ми беше казала че тя се е справяла с огледалце,е,опитах и аз но не успях Sad А не мога да отида на кола,това не бих си го причинила

# 373
Като казах магнезий имах предвид желязо..  Blush

А, за ливадата....... мисията невъзможна. Не знам освен кола маска какъв друг вариант може да има?! Помощ от приятел. Не мога да накарам мъжа ми на това, не знам как ще се справи, все пак релефа ни е различен.  Laughing С огледало тази работа не става, трябва си око да види. Ще се мъчим.

# 374
  • Пловдив
Как бе Клеопатра, мъжо ти би трябвало да се справи перфектно?! Нали все пак се бръсне и той и то доста често, за разлика от нас. Аз съм се доверила напълно на мъжо и той си свършва работата перфектно.
Днес съм на преглед, стискайте палцииииииииии

Общи условия

Активация на акаунт