Отговори
# 375
Момичета за ливадата мъжо се грижи,аз само колкото мога малко помагам ама не е мн. де. Пробвах се с огледалце и с огледало ама не можах и сега е той на ред.Аз от вчера вдигам кръвното и ме цепи яко главата,някакви идеи какво да пия?

# 376
аз не бих накарала мъжа си на това,идва ми в повече .Все ще измисля вариант

# 377
Мамчета темата относно  ливада аз все още нямам никакви проблеми с нея, все още всичко си виждам и даже много старателно я почиствам.Също така нямам и проблеми с клякане,свиване и т.н., но това ще е временно Confused
За стрийте все още никъде нямам само малко на задника,но те са ми стари, защото бях отслабнала преди няколко годинки 12кг за има няма 3 месеца и от там ми се появиха малко, но засега нямам проблеми.

# 378
и аз все още нямам проблем с клякането и привеждането ,стрии също нямам (дано и не се появят),с нищо не се мажа

# 379
пробвай с крем депилатор ..всички косъмчета ще омекнат и по-лесно падат.

# 380
Момичета стриите не се ли получават след бременността, при отслабването ?  newsm78

# 381
Аз бях скиптрично настроена към номера с огледалцето,но да ви кажа ми се получи с малко по-голямо,по-добре отколкото на кьораво дет се вика.Един път така съм се порязала и като текна една кръв и си викам -айдееее пак проблем  #CrazyДокато се светна ,че съм се заклала ,но добре че започна да ми щипе от водата,че ми олекна Peace

Стрии се получават и по време на бременността от разтягането на кожата на корема,бедрата,гърдите.С баткото ми се нацепиха гърдите ито в девети месец.Честно казано винаги съм имала голям бюст и не очаквах,но след това се мазах с един продукт за стрии и малко се позаличиха.Аз съм с мазна кожа и се надявам и сега дя ги отърва  Peace

# 382
  • София
Matilda,  Hug наистина ти съчувствам и разбира се, че ще ти е отвратително и настроението при това неразположение с хемоглобина! Дано преливането помогне  Praynig. Колко често ще се налага то или мислят, че едно ще е достатъчно? Ти беше ли с анемия преди забременяването или нещо сега се случи?
За ливадата, засега се справям сама с шииирок йогистки разкрач, коремът попада между краката, аз клякам и нещо там правя, не виждам най-отдолу, но винаги слагам сапунче и имам Жилет с три ножчета. Номерът е да не изчаквам повече от 10 дена да не стане много голяма ливадата. Но ако искам "прическа" там не става. Карам така - цяло окосяване, 10тина дена почивка и пак наново.
Аз си имам херпес на устната днес. Това е от падане на защитните сили и недоспиването. Може да съм зверски изморена, но си се будя в 3-4 ч. през нощта и до 5-6 сутрин се въртя.
За пъпа - моят не е изкочил още напълно, но тази голямата стърчаща бенка в него сега вече се пада навън и се трие в блузките ми. Засега само че е търпимо положението.
Днес на работата има пак нерви  Sad

# 383
Здравейте мамчета,аз днес бях на кожен за моята екзема-оказва се ,че ми се е появила от нещо външно,което съм пипала Thinking-проблемът е ,че не помня какво е-но съм и разочарована от лекарката при ,която ходих-а уж била специалист в областта-предписа ми да си кисна ръцете и краката в отвара с лайка,някакъв спрей,който е с кортикостероиди,а и на листовката пише,че не се препоръчва при бременни  ooooh!-и ся каква ми беше файдата от този преглед нз-,че и хапчета ми даде -и тях няма да ги взимам-каквото стане с лайката и сребърната вода това е-няма да си застрашавам детето с такива истории-поне така съм решила- newsm78.

Иначе засега стрии забелязвам в бикини зоната и толкоз-ама то има време и аз да се накича с тях-каквото стане-аз съм се примирила  Rolling Eyes-но поне съм чувала ,че има шанс после като слабеем да се позаличат,то и целулит ми се появи-абе  Shocked

Хаххахах много се смях с коментарите за ливадата-аз все още се справям Sunglasses-огледалото обаче-трябва да е голямо ,за да ви  свърши работа.

И на мен вече ми натежава коремчето-едва се обръщам в леглото-като тюлен на сухо съм newsm53

# 384
А моята ливада я кося по памет  Wink
Иначе и аз за сега стрии нямам, но има време. Предния път се нацепих малко преди да родя. #2gunfire #Cussing out и то защото в 9 месец ме вкараха за задържане и ме наляха с 5 кг. за 4 дена. Каквото и да е ще се нацепи.

# 385
Здравейте , момичета  Simple Smile
Може ли да се присъединя към вас? Аз съм с термин 9.12.
Имаме си едно момченце на 4г.и 8м. , а през декември очакваме да се появи и малката принцеса.

# 386
Ей момичета вчера ми беше толкова зле като се прибрах от работа щях да пукна.Доколкото ми казаха са били киселини за първи път имам и беше ужасно просто,дано 2-ри път не ми се случи. И на всичкото отгоре ММ така ме  smile3511 с неговото ядене, че се скарахме здравата 2 пъти   food002 заради това лайно.Само претенции чак се разревах от нерви ама никои не ме видя .То пък и по закона на гадостта нищо не ми се получаваше все едно за първи път заставам на печката ,абе изобщо карък вчера.Даже от нерви не вечерях .Просто се   bath и си легнах.ММ се опита да говори с мен ,но аз му казах да си гледа работата и да не се занимава с мен и се обърнах и заспах. И днес няма да говоря с него хич не ми е зор.
            Хубав ден момичета   bouquet

# 387
  • UK
Здравейте , момичета  Simple Smile
Може ли да се присъединя към вас? Аз съм с термин 9.12.
Имаме си едно момченце на 4г.и 8м. , а през декември очакваме да се появи и малката принцеса.

Добър ден Hug

Firenelly Добре дошла
трябва да пишеш на Декемврийки Crazy за да впишат на 1-ва страничка Hug

Днес, много ми се спи ooooh! та чак две не виждам, май ще си направя едно капучино и за следобед Money Вие пиете ли кафе? Аз съм с  ниско кръвно по принцип и пия по едно сутрин  с много мляко Mr. Green  а и док ми каза че до 2 на ден може Crazy

Обачеее ако се кърми, то можели след това да се пийва по едно малко кафенце newsm78
[/color][/color]

# 388
Firenelly-добре дошла при нас Hug!
 pile_5415-не се нерви и аз се дразня от време на време -поне в нас са ми свикнали и много не ме вземат на сериозно-само ММ ме пита пи ли си витамините Laughing-ами така ще е -и киселините са ужасни аз вече знам от какво ми се получават и не съм имала скоро подобни гадории-щото избягвам тези храни

# 389
пробвай с крем депилатор ..всички косъмчета ще омекнат и по-лесно падат.
не е ли вреден за бременни? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт