Отговори
# 480
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Сега бях в профила на Декемврийки и всички промени вече са направени по 1-ва. Съжалявам, че толкова се забавих, но само от понеделник малкия ми е на градина вече, а имам да наваксвам с толкова много неща.
Утре съм на изпит по руски, а още не съм седнала да уча и не знам кога ще седна, току-що се връщам от Айко, че баща ми само сега имаше време да отидем да видим една кошара. Аз си мислех, че има само едно ниво и че ще се наложи да я преправяме, но се оказа, че има две нива и няма да има нужда. Кошарата е тази: http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=55491
Клеопатра, честито и от мен   bouquet
Момичета аз съм се насочила към тоа легло много ми харесва,практично и ще мога да го ползвам повечко години http://patilanci.bg/leglo-bertoni-maxi-dyb-70-x-160    Вие как мислите?

Ние в момента ползваме такова с Борко
Функционално е, в момента го ползваме като легло. Само матрака пак ще трябва да се смени, защото го продават с матрак за кошара + едно малко допълнително матраче за тази част, която е заета от шкафчето и после като ги сложиш на леглото не е цял матрак, а два един до друг и е малко неудобно  Peace

В тази връзка баща ми предложи да ми сглоби само кошарата от този комплект и да си я ползвам, казва "2 кошари какво ще ги правиш после", и има право, но тази трябва да се закара на дърводелец, защото сега както е свалена, за да се ползва леглото трябва да легне направо на земята, а не искам така, т.е. ще трябва да се добавят плоскости + труда на дърводелеца ме съмнява да излезе под 50лв., а чисто нова в Айко е 80... не знам ще видим какво ще каже мебелиста и ще преценяме, аз и без това ще поръчвам още шкафове тези дни, така че ще го решим  Rolling Eyes  

# 481
Момичета аз съм се насочила към тоа легло много ми харесва,практично и ще мога да го ползвам повечко години http://patilanci.bg/leglo-bertoni-maxi-dyb-70-x-160    Вие как мислите?
аз съм с 2 ръце за такъв тип кошара Simple Smile и аз ще взимам такава,само цвета ще променя на бяло с зелено

# 482
  • UK
Клеопатра честита ти кошарка Hug
TDI много ми хареса легълцето от Аико, има ли няколко нива на матрака? Я дай отзиви можем да си ги поръчаме ние онлайн Mr. Green Пък и на цена са повече от супер!!!
На мен ми мерят всеки път със сантиметър обиколките, ама не ми ги казват а и аз, не виждам вече какво показва см Crazy грамадара ми пречи hahaha
Jaska сега видях разчетите с месеците, ами защо тогава линията ми с месеците показва 22 г.с и 1 ден пък си стои  на  5 месец Thinking

# 483
  • Пловдив
pile_5415, кошарата на Калоян е такава и наистина си е избила парите. Сега спи на голямото легло, а самата ограда, където беше кошарка е бюро за компютъра Simple Smile Супер удобно Peace
Благодаря ви момичета за мнението, и аз май съм за Мирослав. Някакси от години ме тегли това име newsm78 Ще мисля още мъничко, а държа името да започва с "М".

# 484
  • Пловдив
Pile за мен багажника не е най-важното нещо и затова съм склонна и на по-малък. Все пак имам кола и ако се наложи да пазарувам повече, ще използвам нейния багажник.
TDI кошарата е страхотна, цената и също. Аз все още нищо не съм купувала като дрешки, кошари, шишета и т.н., но мисля скоро да започна. Този уикенд ще боядисваме детската стая, а днес трябва да отида да взема готовото перде.  
Надявам се всичко да стане, както сме го планували. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 485
Здравейте , здравейте Hug
TDI, благодаря , че си ме добавила Hug
За името... Мирослав по ми харесва Simple Smile
Valentinaaaa , количката е много хубава. И цвета е страхотен.
Момичета, (един съвет)  като купувате колички гледайте и килограмите им, след година да не ви тежи много. Аз поне навремето с това се съобразявах вземайки моята количка.
pile_5415, легълцето е много сладко. Ние в БГ ползваме подобно, всъщност е като това , което TDI е показала.

# 486
Много Ви благодаря за мненията мамчета.Вече съм сигурна това ще го взема. Hug 1crib newsm44

# 487
Деси, май Мирослав по-ми харесва  Simple Smile
Кики, това е гадно така като си харесаш име, а има близък със същото или подобно, аз съм си харесала Кристина от преди с мъжо да се запознаем и като ме запозна с бъдещите кумове и тяхното детенце е Кристина и си викам сега какво ще правя, ама то сега не сме в един град, а и те малко не ни отразяват, не се чуваме и виждаме почти, така че ще си я кръстя Кристина с чиста съвест  Grinning
Вилхелм Тел, не знам точно в коя е безопасно, това за 7-я и 8-я и аз съм го чувала, но от лекари пък съм чувала, че колкото повече е вътре, толкова по-добре, иначе на калкулатора на бг-мама ми пишеше, че от някой си август, вече бебето може да оцелее, но това въобще не е гаранция, дано да устискаме до 9-ти месец  Simple Smile
Jaska, 7-ми месец е от 27 г.с, а това за 7-я и 8-я е точно за дишането, понеже в 7-я още не било развито и като се роди го слагат там на системи ли не знам точно и се развива както е навън всичко, а като е в 8-я вече е почнало частично развитието и нещо не било хубаво, ставали повече усложнения, не го обясних като хората, но аз така съм си го запомнила, но не е хубаво и 7-я, имам познати с увредено зрение и др.неща, защото са седмачета.
ТДИ, успех на изпита утре  Hug Тая кошарка много изгодна ми изглежда  Simple Smile

# 488
  • София
pile и ние сме си харесали същото и не се поколебали засега. Хубавото е,че има и матраче за малкото легло. Едно от нещата,заради които се спряхме на него освен многофункционалността е,че имаме място в спалнята Simple Smile

# 489
Относно от коя г.с. може да отцелее бебето... зависи от болницата, от необходимата апаратура и лекарите разбира се. Братовчедка ми роди първото си дете в 5-ия мес. Малката беше колкото бирено шише и едва 500гр. Сега е на 7 год. жива и здрава.

# 490
Изпуснала съм почти цяла тема ама немога да смогна да ви чета и се отказвам на втората страница. Ще се постарая да видим дали ще успея Simple Smile
Надявам се всички да са добре и да няма проблеми. Сега се връщам да чета назад да вляза в крак с обсъжданите теми Simple Smile

# 491
Firenelly Съгласна съм с теб  Peace Иначе един път бях говорила с моя лекар точно за тези месеци и той ми каза, че когато е момче е по-опасно да се роди в 8 месец.Ако е момиче нямало проблем.Когато синът ми се роди няма да забравя,понеже беше много кротко бебе и звук не издаваше,и неонатолозите като идваха и ми казваха " ооо маме,момченце,карай го да плаче,запушвай му леко нослето,за да може да реве заради дробчетата".Има разлика между момиченца и момченца.Имам позната дъщеря й се роди в осмия месец.Казаха й ,че има късмет ,че е мома и я сложиха в кувьоз само ,за да наддаде някой друг грам и след седмица й я дадоха.

# 492
mihova_rossa това не го знаех..нали казват, че момичетата по бързо се развивали...може би това е вярно и оказва влияние... Да съм го знаела по рано да съм карала и мойто момченце да плаче..., че той ми се роди първия ден на 9-я мес... беше един мъничък... тихичък, не плачеше въобще...
Сега да я видя момата каква ще е Laughing Laughing
Момичета, а вие имате ли вече коластра? На мен ми тече от време на време. Дори първият път много се шашнах , като си видях роклята мокра Shocked а бях и 5- ти месец тогава...

# 493
Firenelly и на мен ми тече вече от бая време, повече от 1 месец със сигурност. Даже съм забранила на моя мъж да ми докосва зърната,макар че той им е голям мераклия и от време на време ми ги попипва с два пръста.Понякога ми е приятно, но не му позволявам, защото знам , че ще ми потече веднага. Даже ММ ми казва :,,Дай да пипна ДАНОНЧЕТАТА''  Joy Joy Joy

# 494
Хахаха да тия момчета са си бавноразвиващи се спрямо момичетата, напълно съм съгласна с Вас!
И аз знам, че момчетата са по-кекави от момичетата и по-капризни за гледане, после като станат по-големи, пък става точно обратното, мъжете стават по-силни, по-енергични, а ние... да му мислим Wink

Коластра още нямам, ама то не е задължително да имам, зърната са съвсем леко чувствителни, и ММ е много щастлив да си играе с тях, бъзикам го да им се радва, докато все още не са пуснали мляко!  Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт