Отговори
# 465
  • Пловдив
Еха, Клеопатра, много хубава кошара. И аз искам такава Wink
Момичета, нищо не казахте, какво мислите за имена като Мирослав и Момчил? Кое ви харесва повече?

# 466
Момичета, нищо не казахте, какво мислите за имена като Мирослав и Момчил? Кое ви харесва повече?

Миличка на мен и двете ми харесват,но повече като че ли ме тегли към името Мирослав. Но ако гледаме значението на името Момчил означава  момче, дългоочаквана, желана мъжка рожба.
Също не е лошо и значението на Мирослав означава свят, велик, славен.Което и да избереш е хубаво.

# 467
И на мен ми допада повече Мирослав smile3521 Но пък големият ти син е с царско хубаво име,може отново да взаимстваш нещо "величествено".Моят племенник е Борислав,така че харесваното от мен Борис отпада..ще го мислим...

# 468
Браво,браво!!! Аз пък те гоня-моята е 95см,но пък съм назад със седмиците newsm53
Кики и аз съм там някаде 94см Simple Smile ти колко кг си качила моите са 8кг
Поради доста гадене и безапетитие първите 3мес. дори отслабнах с 2 кг. Забременях 55,паднах на 53кг. и от 4-ти мес. до сега съм качела към 5,5кг.,т.е. някъде 59 съм в момента. Утре съм на ЖК и ще видя колко съм се освинила.

# 469
  • Варна
сега ни се е паднало да си хапваме  Simple Smile др седмица и аз ще се срещна с кантара  Grinning

# 470
сега ни се е паднало да си хапваме  Simple Smile др седмица и аз ще се срещна с кантара  Grinning
а ти знаеш ли колко тежи бебчето ти,казвал ли ти е АГ?

# 471
  • София
Привет! Честита кошарка, Клеопатра! И аз се чудя такава ли, дървено легълце ли, но май засега аз клоня по-скоро към дървено легълце. Да е по-високо за бебето, че ще е зима и за мен, че кръста вчера доста ме боля.
Момичета, аз да ви питам, знаете ли в коя гастрационна седмица е опасно да се получи раждане и в коя е по-безопасно. Т.е. наближава този момент и почвам да се вълнувам.  Чувала съм като цяло, че например в седми месец е по-безопасно да се роди детето, отколкото в осми, но това за кои гастрационни седмици става въпрос  newsm78?

# 472
И аз съм го чувала това, макар да не намирам логика, според мен, колкото повече седмици, толкова по-добре. Казват, че след 24 седмица, шансовете да оцелее, ако се роди са около 15-20%. След 27 седмица има родени бебета, които дишат сами (поне така съм чела, но ми се вижда рано за самостоятелно дишане). Седми месец за започва 26 седмица, 8-ми в 31 май???  Thinking

# 473
Вилехелм тел , чела съм че след 28 седмица бебето има реални шансове да диша само ако се случи раждане. Пак ще е малко и незряло напълно но има по големи шансове след тази седмица. А за в 8 месец раждането - мисля че има нещо в белия дроб което търпи завършено развитие в 8 месец и е по добре да се роди в 7 ако тръгне по рано отколкот в 8 защот отгава ще има опасност за това . Ама като не се сещам как се казваше това нещо сега. Съвсем изкукуригах .

# 474

1 календарен месец – от 1 до 4 г.с.
2 календарен месец – от 5 до 8 г.с.
3 календарен месец – от 9 до 13 г.с.
4 календарен месец – от 14 до 17 г.с.
5 календарен месец – от 18 до 21 г.с.
6 календарен месец – от 22 до 26 г.с.
7 календарен месец – от 27 до 30 г. с.
8 календарен месец – от 31 до 35 г.с.
9 календарен месец – от 35 до 40 г.с.

# 475
  • Пловдив
Здравейте и от мен.
Първо честита кошарка Клеопатра. Наистина е много хубава, лилавото ми е от любимите цветове.
По отношение на имената дали Мирослав, или Момчил, аз предпочитам Момчил. По-малко разпространено е и ми звучи по-мъжествено. Ние сме се спрели на име почти от самото начало без значение момче или момиче (засега лекарите казват твърдо, че ще е младеж). Името, което сме избрали е Боян - старо българско име, чието значение ми харесва. Харесвам също и Борис...
За шофирането аз слагам колан, но само тази част, която минава през гърдите. Не смятам да се отказвам от удоволствието да шофирам - даже се шегувам, че сама ще се закарам до болницата, когато дойде момента Simple Smile.
Аз следващата седмица съм на ЖК и вече нямам търпение. Когато бях на 4Д, лекарката която ме прегледа ме посъветва след 3 седмици да направя Доплерово изследване. Четох по въпроса каквото намерих в интернет, но съм малко озадачена. Същата лекарка каза, че бебето върви с около 10 дена по-голямо, което някак не ми се връзва с евентуален проблем с кръвоснабдяването. Тогава би трябвало бебето да е по-малко. Не че съм експерт, но то и никой не ти обяснява подробно. Някой знае ли нещо повече по въпроса?
Връщам се и на темата с количките - аз съм харесала тази http://www.hippoland.net/cangaroo-kombinirana-kolichka-3v1-hanna. Дали имате впечатления за нея? Ще се радвам да споделите, че голямо чудене пада.

# 476
Клеопатра честит придобивка ,супер е със здраве да си я ползвате   bouquet
Тази кошара има ли нужда от обиколници?И ние ще вземаме и така,тъй като ходим някъде да си я носиме.
И аз съм за Мирослав  Peace

# 477
За тоновете- от както влязох в седми месец два пъти вече сме ги слушали  Peace

# 478
Valentinaaaa количката е много хубава и изчистена пък и има много хубави цветове.Само незнам багажника отдолу ми се струва много малък аз мисля да си взема с бая по-голям багажник

# 479
Момичета аз съм се насочила към тоа легло много ми харесва,практично и ще мога да го ползвам повечко години http://patilanci.bg/leglo-bertoni-maxi-dyb-70-x-160    Вие как мислите?

Общи условия

Активация на акаунт