Отговори
# 450
Кики, на снимката от ехографа пише колко грама е бебчо и мен не всеки път ми казва, но то си пише.  Grinning За шийки-мийки не ми казва нищо освен, че всичко е плътно затворено, което беше важно, че нали имах контракции. Щом що не ти казват няма проблем, какво повече да искаш?!  Hug

Искам да ви се похваля, че си взехме кошарка и съм супер развълнувана.  Heart Eyes Взехме сгъваема. Ето това е: http://patilanci.bg/multifunkcionalna-koshara-cangaroo-relax-lilav Бих качила наша лична снимка, но както можете да се сетите има мноооого време докато си заеме мястото. После ще си качваме наши снимки.  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 451
Честита да ви е кошарката! И аз днес ги гледах тези и още съм в размисли коя да е-те от сладки по-сладки.Но мислим и ние за сгъваема.Ако има някакви забележки по кошарката или нещо,което не ти допада в модела,моля те пиши,за да сме наясно и ние.А отделно матраче взехте ли?

# 452
здравейте и от мен нова съм но реших да се включа Simple Smile виждам че проблема с името не е само при нас и тъй като не исках бебето  да е на името на свекърва ми защото не получих никаква подкрепа от нея  а таткото държеше да е на някой от неговото семейство реших да го кръстя направо на него  Никол Grinning и така запуших устите на всички Wink за коланите аз не съм шофьор но и като се возя не слагам а за секса изпитвам желание но мъжа ми пътува така че на тоя етап си оставам само с мераците като дойде ще му мислим  Grinning Grinning сега имам да качвам хемоглобин и да се боря с болки в кръста
Мими,ние с теб сме с разлика 1 ден newsm03 и мен като теб много ме боли кръста и щеше да е добре да е само той...

# 453
Клеопатра, супер е кошарата. Честито!  Hug  И аз ще ползвам такава сгъваема, но мойта е по обикновенна.  
Охх, момичета...толкова много гладих този следобед и започнаха едни болки в кръста , корема...ниско долу... много се стреснах....  Sad

# 454
Благодаря ви! Много се вълнуваме.

Кики, много я харесах още в интернет, но отидохме да изберем от магазина, като я видях в цвета, който бях гледала в интернет и се усетих, че е същата. Прибрахме се вкъщи и я разгънахме да я разгледаме (разбира се)  Laughing не мога да дам впечатления докато не започне да се ползва, но на мен много ми хареса.  Heart Eyes Стабилна е. Органайзерите отстрани са много практични и са с твърдо дъно всички. Сенника може да се махне целия, комарника се маха с цип, ако искаш, играчките се свалят за да се перат, повивалника е супер, обръщайте внимание, че някои имат железа на отпред и отзад на главата и крачетата, като поотрасне малко ще му убива! Добре, че ни подсети жената в магазина.  Naughty Матрак си купихме отделно, също протектор за матрак и спален комплект. Малко не ми хареса каква цигания стана и не знам дали ще го ползваме комплекта, защото ние взехме лилавата кошара, а всички комплекти бяха сини, зелени, оранжеви... ужас ще стане.  ooooh! Laughing Ама, здраве да е!

# 455
Клеопатра,чувала съм,че било хубаво разстоянието от земята до дъното на кошарата да било възможно по-голямо. Така както я описваш...ще й обърна специално внимание като излезна за кошарка/живот и здраве/.Аз се закрастих с една на Хоук (бежево-оранжева с мечо Пух),но да видим..

# 456
kleopatra8, честита кошарка! Страхотна е - с толкова много сладки джунджурийки.  Party

Аз да се похваля, вече съм с обиколка от един метър!!!  Joy hahaha

# 457
Браво,браво!!! Аз пък те гоня-моята е 95см,но пък съм назад със седмиците newsm53

# 458
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI и ти беше с тази анемия нали? Значи ще ме разбереш напълно.
Стартирах бременността с 79. Започваме с хаповете вдигаме го на 92, което беше супер. Значи имахме надежда всичко да е ок. Обачееее незнайно как се смъква на 77. Съответно пускаме контролен да се види нещо да не е объркано. Хм не пак 77. След 2 седмици пак на контролен. Пускаме го и хоп 72  Shocked Лаборантката вика "2 пъти го пусках че си помислих, че нещо съм объркала". Е да ама не. И тъй като скоро ще влезна в 7 месец доки сметна, че няма за кога да чакаме и да правим опити за лекувания с хапчета пак от самия старт. За сега тази процедура ще я направим 1 път и дано не се налага да повтаряме. Просто ще следим Hg по изкъсо.

Да, със същата съм и аз. Много лошо, че при теб така се е получило, но щом се налага ще слушаш доктора и да се надяваме, че всичко ще е наред. За кога ти е процедурата?

# 459
Момичета, и на мен не са ми мерили тонове още - май се прави в 9тия месец  Rolling Eyes За имената - при нас поне няма изисквания от страна на бъдещите баби и дядовци да се кръщава на тях, но това не прави изборът по-лесен. Ние харесваме Калоян, Момчил, Драгомир, Михаил, Симеон, Теодор. Накрая може и съвсем друго нещо да измислим. За секса - правим по 1-2 пъти на седмица.. аз вече не се чувствам особено секси с корема си, а и не мога да се отпусна изобщо.. а сега с тази скъсена шийка не мисля да рискувам. За коланите - аз си слагам, защото се чувствам по-сигурна, а на моменти ако се почувствам некомфортно, го махам.

Леле на това колко се смях с глас  Laughing Laughing Така им се пада, като много знаят да обсъждат
Веднъж така на един светофар някакви момичета от един микробус са застанали до мен и ме зяпат и обсъждат и разбира се нещо ми беше едно такова нервно свалих си прозореца и им казаха : ,,Момчета какво гледате знаете ли колко свирки съм направила за такава кола''
     ooo glupusti po4vat ot 28ma sedmica tonovete da se merqt qvno ne si lejala v bolnica kasmetliika Grinning

# 460
  • Варна
Браво,браво!!! Аз пък те гоня-моята е 95см,но пък съм назад със седмиците newsm53
Кики и аз съм там някаде 94см Simple Smile ти колко кг си качила моите са 8кг

# 461
Клеопатра, багодаря, че питаш как съм  Grinning, вече съм много по-добре, остана кашлицата и понякога пак имам лек задух, но сравнение с преди няколко дни съм направо супер  Grinning
Кики и на мен вече не ми казват тегло и см, моят лекар каза, че си е в норма и точно кг не може да каже, а разбрах, че те се смятат по някаква формула от размера на коремчето, изглежда го мързи да смята  Laughing Laughing
Клеопатра, честита кошарка   bouquet, много е хубава  Simple Smile
Дон Бебон, хич не се хвали с твоя метър  Laughing Laughing според моят лекар моята е 120 см, а на моят метър дава даже повече, не знам къде е исканата  Joy Joy
Rosinkaaaaa, аз съм лежала в болница, но там тонове не ми мериха  Shocked

# 462
С Ванко като бях бременна започнаха да ми мерят тоновете в 8 месец, не знам точно в коя седмица съм била  Peace
Клеопатра, честита ви кошарка. И ние ще вземем някаква подобна, че за 2 дървени легълца в спалнята няма място.
Сексът ни е забранен на нас, за съжаление. Ама както някой по - напред каза - вече не ни прави впечатление (поне на мен де)  Wink
Сантиметри не съм си мерила, даже и килограми не съм скоро. Което ме подсети, че е крайно време да извадя кантара. Дано не съм качила много, че напоследък много се отпуснах откъм хапване.

# 463
Честита кошарка и всички други придобивки към нея  newsm53 smile3521 Много е готина и практична,ако не държах на дървена и аз бих си купила такава,много ми хареса.Със здраве да си я ползвате и много детски усмивки да виждате в нея

# 464
Благодаря много на всички! Дай Боже живи и здрави, усмихнати, кротки бебенца да снимаме после в кошарите.  Hug Hug

Кадроваче, радвам се, че си по-добре! Все пак е добре да се пазиш много и да следиш изкъсо положението чрез доктор.

Моя позната роди и съм в много еуфорично състояние. Също така и загуба на търпение да дойде декември и аз да видя моето малко момиченце.  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт