Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
За шийки-мийки не ми казва нищо освен, че всичко е плътно затворено, което беше важно, че нали имах контракции. Щом що не ти казват няма проблем, какво повече да искаш?! 
Взехме сгъваема. Ето това е:
виждам че проблема с името не е само при нас и тъй като не исках бебето да е на името на свекърва ми защото не получих никаква подкрепа от нея а таткото държеше да е на някой от неговото семейство реших да го кръстя направо на него Никол
за коланите аз не съм шофьор но и като се возя не слагам а за секса изпитвам желание но мъжа ми пътува така че на тоя етап си оставам само с мераците като дойде ще му мислим
и мен като теб много ме боли кръста и щеше да е добре да е само той...
Матрак си купихме отделно, също протектор за матрак и спален комплект. Малко не ми хареса каква цигания стана и не знам дали ще го ползваме комплекта, защото ние взехме лилавата кошара, а всички комплекти бяха сини, зелени, оранжеви... ужас ще стане.

, много е хубава
Много е готина и практична,ако не държах на дървена и аз бих си купила такава,много ми хареса.Със здраве да си я ползвате и много детски усмивки да виждате в нея