Отговори
# 585
Bonbonska, на мен от известно време не ми казват размери на бебка, само че е си отговаря и туй то, ама щом твоето бебече от началото е така, няма от какво да се притесняваш, то и да не беше от началото пак не е е фатално  Simple Smile
pile_5415, лошо така, че ти е причерняло, дано вече си добре, почивай повече  Simple Smile
Аз момичета излизах на разходка и отидоха 3 часа навън и да ви кажа за пръв път ми се случва като вървя и започна да ме боли ужасно между краката сякаш кокаляците, дали това не е разширяването на таза, случвало ли ви се е?

# 586
Pile, изпуснала съм какъв празник имаш днес! Но честит празник! Много е хубаво, че си почивате и ще ходите на ресторант  luvbed 1dating Heart
Аз също май за днес приключвам с шетането, че съм гроги вече! утре - каквото е останало и това е.

Днес е Кръстовден голям празник и за това днес нищо ни съм шетала.Само си почивах

# 587
Kadrova4kata, още на първата ФМ в 12-та седмица си избързваше със 7-8 дни, сега казаха с повече, ама ще видим мойта докторка какво ще каже. На 2-та ФМ в 22-ра седмица, д-р Цолова ми каза, че всичко си му е ок, но да чакам бебе към 4кг. На нея си и имам доверие, както и на моята докторка. Ще видим какво ще каже другата седмица.   bouquet

# 588
Kadrova4e точно таза е пиле PeaceИ мен много ме боли,да не говорим,че още сме седалищно и ниско я нося  и цялата тежест е там ..от петия месец ме боли за сега вече няма да коментирам какво е  Joy

Bonbonska И ние сме така не се тревожи Peaceза сега сме по-едрички..В началото до трети месец си бяхме ОК до ден,но после всяко бебче се развива по различен начин,различен ген има и т.н. HugНяма страшно Simple Smile

Оф на мен ми е едно тегаво и смотано..искам да ревна с глас и да не спра...много ми е тъпо  TiredЧувствам се толкова празна емоционално..много ми е тъжно  Cry

# 589
Роси, значи е таза, добре поне да знам  Simple Smile, нашата е с главата надолу, ама вече натежа и изглежда е и моят ред за разширяването  Simple Smile

# 590
Роси, и аз съм така, нашето бебе не се беше обърнало още, но си имам болка ту в кръста ту в корема. Тежи си вече.

# 591
  • София
Mihova rossa, единственото, което мога да те успокоя е, че е хормонално, нормално и ще мине!!!!! Просто направи нещо що годе приятно или си почивай.
Лелеее, Кадроваче, поредната изненада те връхлита! С моя таз, дето май си е тесничък, само това ми липсва, ужас! Значи да го очаквам.
Бонбонска, и моето бебче върви с около 10 дена напред, но не се тревожа, поне никой не ми е казал, че е за тревога. В нашия форум, на таблицата на 27-ма г.с. пише: Трябва да ви бъдат направени изследвания за гестационен диабет. Та дано ни го пуснат и на нас, предполагам затова и са го дали, то сигурно си е по касата? Ето от този линк от 1ва стр-ца е: http://problem.framar.bg/%D0%B1%D1%80%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%BD%D0 … %D1%86%D0%B8.html
Там пише разни такива неща и аз го чета, за да съм подготвена и съм доста доволна!
Иначе последният път на прегледа бебка беше завъртяна с главата надолу.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2013, 19:31 от Вилхелм Тел

# 592
Здравейте и от мен! И ние сме по-големички. В 21 седмица бях, беба беше 2 седмици напред. Сега ми мери само корема, каза уау на моите 102 см.  Mr. Green Доктора не беше много притеснен, защото и мъжа ми си е едър и то доста.

# 593
  • UK
Ехооо как сте?

mihova_rossa и аз съм така, иде ми да ревна Rolling Eyes ама има Огромна вероятност Crazy да не мога да се спра hahaha Пък и не искам двете бебки Mr. Green да са ревли, като майка си, та се въздържам когато мога Blush
Аз като съм с две, да не вземат и двете да ми се обърнат Joy newsm78 Представям си, аз как ще съм тогава Crazy

Днес е много хубав ден, Кръстов ден Hug

# 594
  • Пловдив
mihova_rossa, опитай се да се поразсееш мъничко, да мислиш за бебенцето. Знам ли и аз как да те успокоя. Като знам, че и при мен се появяват такива изпълнения.
Аз днес най-накрая си извадих бебешките дрешки на Калоян. Леле, направо съм се затрупала с дрехи и май много, много няма да купувам. Най-много някое и друго боди и ританки.
Днес като обикаляхме из Вис Виталис и се сетих, че ползвях мляко за тяло и шампоан на Бюбхен. Та най-вероятно това ще си купя. Бях я забравила тази марка.

# 595
Роси, не бъди тъжна, недей така  Hug Hug
Вилхелм тел, на мен не са ми правили за гестационен диабет, мисля, че правят само ако има признаци или наследственост, а от линка отворих и пише, че вече трябва да ходя на 2 седмици на преглед, само че аз съм чак на 26 и да видим от тогава дали ще ме вика на 2 седмици, надявам се  Rolling Eyes

# 596
  • София
Здравейте, мили мои  Hug Hug Hug
Доста време ме нямаше, но бях в Русе и нямах никакви сили да влизам в интернет, а и връзката беше ужасна. Като изключим това, в Русе беше прекрасно, както винаги.

Като имам време утре ще прочета какво сте писали докато ме нямаше  Flutter

# 597
7нощи, браво, радвам се, че си доволна от работата в Русе и че се завърна  Hug

# 598
7 нощи, да изчетеш?? Мисията невъзможна!  Joy Шегувам се разбира се, но кажи как мина концерта не си мисли, че забравихме за какво отиде!  Naughty Е, надявам се да не съм психясала напълно и да не греша...  Embarassed

Аз днес се загубих, но и няма кой знае какво, бяхме на официално събитие днес и малката бебка много не и хареса музиката или пък напротив - танцуваше усилено през цялото време. Така ми стана мъчно дали не се е уплашила „Ама, какъв е този силен шум?!„  Laughing  smile3512 хахахаха. или пък  newsm68 newsm44 но важното е, че сега се отчете и мама си ляга без желание за сън, но спокойна.

Лека вечер, момичета!

# 599
Добро утро и от мен  newsm53 Вчера с моя бебчо бяхме на сватба  Laughing .... чааак в Смолян  Blush поизмъчих се малко с пътуването,вече сериозно си започват болките в кръста и гърба,забелязвам се че при 15-20мин ходене пеша имам огромната нужда да поседна,да не говорим за 2 часа пътуване  Weary Обаче бебчо се държа героиски  smile3521 Наиграхме се едно хубаво и се прибрахме обратно в Пловдив,странното беше че докато седя на стола ме боли кръста и бебо рита,стана ли да танцувам всяка болежка изчезва и бебчо се укротява  newsm53 ......ще е игрив и музикален като майка си  newsm03 smile3503 newsm62 .Във вторник съм на ЖК,нямам вече търпение да го видя и да разбера станал ли е голям колкото "един хляб" или все още е колкото "франзелка" на тегло  newsm53 newsm47 newsm47

Общи условия

Активация на акаунт