Отговори
# 690
Благодаря ви момичета   bouquet  пробвах аз да звънна на доктора но не отговаря парва смяна е а аз звъннах след обед.Още ми е така докато стана и е твърд единствено в леглото като сам не е не знам вече това дали е защото два дни вече не сам до  00  (имала сам и четири поредни но без този дискомфорт) пробвах круши,сливи...пия само витамини  MAMMAVIT в които има магнезии но явно е малко  newsm78 уфф не знам и аз...като време на вас колко ви е било твърдо коремчето?

# 691
Здравейте Simple Smile Днес бях на ЖК,всичко с бебчо е повече  от добре  smile3521 вече е 1кг Simple Smile с главата надолу е ,развива се перфектно за седмиците в които е,макар че според лекарката съм в 27г.с а според линийките по които се движа съм в 26  Thinking пусна ми изследвания,които да направя и ми предписа витамини ТОП ЛЕВЮР ,някой да ги е пил?  newsm12

# 692
Силвето_85, мерси и аз съм на това мнение за тези влагоабсорбатори  Simple Smile
mamina_85, да оздравяваш, надявам се да си по-добре вече, това ми звучи като контракции, аз пия но-шпа и магнерот. при мен обикновено се втвърдява по няколко минути само, така е твоето ме притеснява
desi-g, радвам се, че си по-добре, но повече почивка няма да ти навреди, не се преуморявай така  Simple Smile
Вилхелм Тел, тези болки не са добре, да не са контракции и те, почивай и най-добре звънни на лекаря, но-шпа не помага ли
kokona20, не ги брой тея дни до завръщането на ТМ, че така минава по-бавно времето  Simple Smile
Noemi, аз съвсем скоро се замислих, че бебка май хълца, понякога усещам ритмични движения за няколко минути, където и е главата, така е май да  Grinning Laughing
Станислава Димовска-Текьова, браво за прегледа и бебока, а сега почвам пак темата, ама накратко за седмиците, в 27 г.с, да, лекарката е права, когато на лентата пише както сега при теб 26 г.с и дни ти вече си в 27, и т.н докато се стигне до термин, тогава накрая ще си по лентичка 39 г.с и дни и си в 40 г.с последна. Надявам се, че ми разбра обяснението.

# 693
Силвето_85, мерси и аз съм на това мнение за тези влагоабсорбатори  Simple Smile
mamina_85, да оздравяваш, надявам се да си по-добре вече, това ми звучи като контракции, аз пия но-шпа и магнерот. при мен обикновено се втвърдява по няколко минути само, така е твоето ме притеснява
desi-g, радвам се, че си по-добре, но повече почивка няма да ти навреди, не се преуморявай така  Simple Smile
Вилхелм Тел, тези болки не са добре, да не са контракции и те, почивай и най-добре звънни на лекаря, но-шпа не помага ли
kokona20, не ги брой тея дни до завръщането на ТМ, че така минава по-бавно времето  Simple Smile
Noemi, аз съвсем скоро се замислих, че бебка май хълца, понякога усещам ритмични движения за няколко минути, където и е главата, така е май да  Grinning Laughing
Станислава Димовска-Текьова, браво за прегледа и бебока, а сега почвам пак темата, ама накратко за седмиците, в 27 г.с, да, лекарката е права, когато на лентата пише както сега при теб 26 г.с и дни ти вече си в 27, и т.н докато се стигне до термин, тогава накрая ще си по лентичка 39 г.с и дни и си в 40 г.с последна. Надявам се, че ми разбра обяснението.
ами горе долу  Laughing Laughing Laughing

# 694
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
пусна ми изследвания,които да направя и ми предписа витамини ТОП ЛЕВЮР ,някой да ги е пил?  newsm12

Да, аз  Peace  Съдържат повече витамини от група "B", като B6,B9,B12 и т.н.  Peace
Притеснява ли те нещо? Според мен са добри витамини  Thinking

Аз съм много изморена, гърба ме боли зверски и си лягам  Tired  реших в леглото само да ви прочета без да пиша, но като видях въпроса  Laughing  по другите теми обаче ще пропусна  Rolling Eyes

лека нощ  Hug

# 695
  • Пловдив
Момичета, оф, пак притеснения. Преди време си открих на десния крак в горната част нещо като топче, мастно образование ли е, какво ли е, не знам. Преди малко си откривам на двете ръце от вътрешната страна между китката и лакътя също по едно топче. Какво е това чудо не знам, но съм ужасно, ужасно притеснена Weary

# 696
пусна ми изследвания,които да направя и ми предписа витамини ТОП ЛЕВЮР ,някой да ги е пил?  newsm12

Да, аз  Peace  Съдържат повече витамини от група "B", като B6,B9,B12 и т.н.  Peace
Притеснява ли те нещо? Според мен са добри витамини  Thinking

Неее,нищо не ме притеснява,тя днес ми ги предписа и не съм ги взела още и просто исках да знам дали и някой друг ги е пил

# 697
ТДИ, почивай и дано ти мине гърба  Hug
Деси, имах една позната с такива топчета, а и един познат, но той още нищо не е направил по въпроса, а тя мисля, че си ги махна оперативно, мисля, че не е нещо сериозно, мастно образувание, но все пак е хубаво да отидеш на лекар, все пак от разстояние няма как да знаем какво е, дано да е безобидно  Hug Hug

# 698
  • Пловдив
Възможно ли е от магнезия да се получат такива топчета?

# 699
Не съм чувала такова нещо и аз пия магнезий, надявам се, че не. Не знам от какво се получават, от нещо запушено, мъжо имаше на ухото такова и аз самоинициативно му го пробих с игла и изтече бяло, но беше зор с месеци, понеже не щеше да ходи на лекар, но това не го препоръчвам, най-добре иди на кожен.

# 700
Благодаря за топлото посрещане..
mamina_85 Там съм...аз също бях на срещите организирани от Пренатал ама то си е само с рекламна цел...
Първо да  започна ,че съм в една спецялна възраст,та съм много притеснена..От първата ми бременност до сегашната има разлика 20 години,та нали се сещате че съм малко (доста) притеснена..Та...В 2/3 месец имах кървене,стабилизираха ме с прогестерон ..Спрях да правя физически упражненя и ми се размина..НО от тогава ,,,има няма получавам всяка вечер едни втърдявания..странни...Казах ,питах докитата ...ми много вода и повече лежане..Добре ама пак ги имам...Сестра ми ми изпрати от Бг ,магнезии било се пиело...Ми пак ги имам( пия 2х1) ,отделно ми дадоха витамини ( маммавит ) но аз пия Огестан.Вутре има йод,фолиева,Б,Е,Д и омега 3 ....И пак имам тези втвърдявания...Много ме е страх..Но нали съм и старичка......Оплаках се.....Благодаря  bowuu
пс..За влагата“ Има влагоасорбатори които изтеглят много добре...Но въпреки всичко си остава нещо си...От опит да кажа,че влагата е много опасна..Сина ми новородено,получи астма...А даже и не знаех че има влага,,беше се насабрала под краватчето му ,дюшечето беше цяло мухъл..без и да сум подозирала.....

# 701
Възможно ли е от магнезия да се получат такива топчета?
Не ми се вярва. Аз преди години имах такова топче на дясната подмишница. Бях се ошашкала яко, и като се има предвид, че майка ми почина от рак на гърдата, смятай как отидох на лекар - ни жива, ни умряла. За щастие се оказа липом - мастно образувание и го премахнахме с една сравнително лека операция. Но без лекар няма как да се разбере, така че моят съвет - в най - скоро време бягай при доктора, той ще прецени как да действате по - нататък. Стискам силно палци да е нещо безобидно, и притесненията ти да се окажат напразни  Hug
mammapak, добре дошла и от мен. И моята възраст е малко специална, ама сега ни дошло времето за бебета, какво да се прави  Hug

# 702
Още ми е така докато стана и е твърд единствено в леглото като сам не е не знам вече това дали е защото два дни вече не сам до  00  (имала сам и четири поредни но без този дискомфорт) пробвах круши,сливи...пия само витамини  MAMMAVIT в които има магнезии но явно е малко  newsm78 уфф не знам и аз...като време на вас колко ви е било твърдо коремчето?

mamina_85, може да е от това с 00. Когато си бях в БГ и ходих на лекар, така ми казаха. Всеки ден трябва да се ходи до 00. Имало жени , които отивали с кореми твърди , като камък, както се изрази акушерката и след клизма се оправяли. Просто не ходели до 00. Вземи си Фрутилакс, на основата на смокини и сини сливи е и не се привиква с него. Ще отидеш бързо до 00 . Не трябва да се държиш така.

desi-g, спокойно, сигурна съм че не е нещо сериозно. Отиди на лекар , за да се успокоиш Hug  Знаеш ли на мен с първата бременност ми излезе едно кръгло...,нещо като бенка, но всякаш не е... розво-лилаво и изглежда много грозно. Растеше ли растеше. Родих и то се спихна , остана една малка точица. Сега като забременях същата история се повтаря..това нещо пак е пълно с тази розово - лилава течност. Майка ми имаше мастно топче, но то беше голямо и й го махнаха оперативно - не беше сериозно. Не се шашкай напразно. Не го мисли, да се тормозиш ,а и бебчето покрай теб, а отиди ако искаш да ти го видят за твое успокоение Hug Hug Hug

и аз имам контракции.Пия си магнезия полежавам и така.Другото лекарство за контракции не мога да го пия,защото предизвиквало сърцебиене,а аз 2 години се борих с него  и сега от време на време пак имам

За контракциите ми бяха дали МАнерот, Гинипрал и Верапамил. Гинипралът предизвиква сърцебиене, но за да не го получиш пиеш 15 мин. по рано Верапамил. Разбира се говори първо с доки. Така ми го бяха дали на мен.., че имах много контракции .

mammapak, 3 х 1 ми дадоха на мен магнезия..  И аз си пия тук витамини (наталбен) , но в него така като гледах няма магнезий и си го пия отделно и сега.

# 703
mammapak и твоето втърдяване ми звучи като контракции. Аз пия огестан и магнерот, а магнерота го пия 3 пъти по 1, може на теб да ти е малка дозата нещо. Надявам се всичко да е наред при теб  Hug Hug, а това за възрастта, няма лошо, има такава тема във форума за майчета над 35 години и за над 40 години  Simple Smile

# 704
някой може ли да ме добави и мен на първа страничка ? термин 11 Декември , първа бременност , на 25 години , пол момиче , благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт