Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Имате ли някакви приложения за бременност и раждане на вашите телефони?
-
Как мога да сваля приложения от Google Play, ако срещам проблеми?
-
Кои са препоръчителните приложения за бременност и раждане на български език?
Има много добри приложения на български, но за да ги намерите, можете да се консултирате с други потребители или да потърсите информация в интернет. Обикновено тези приложения могат да бъдат намерени в специализирани магазини за приложения или през уебсайтове, които предлагат съдържание на български.
-
Какви са мненията за детските колички във форума?
-
Какви са препоръките за избор на детска количка във форума?
пуста астма, от нищото се задейства
станах още по-раннобудна
.Да Ви кажа честно и аз съм се спряла на ваничките със стойка, една приятелка има така и все още я ползва, а детето й е почти на 2г. супер удобна е. А за термометъра сигурно ще се купя няколко за всеки случай
.Мисля да си взема един електронен обикновен , а другия да е термометър залъгалка (биберон).
Аз чакам да си вляза в 7-мия месец и тогава ще пазаря!
няма да имам време сякаш да правя такива упраженения 
Кои наподобяват майчиното кърмене, искам да взема на първо време 2 за всеки случай, че знам ли, дали ще можем да се кърмим 
как да преценя, кои ще са най-хубавите