Отговори
# 330
Гери, това е много гадно, то бива-бива невъзпитани хора, ама направо нямам думи  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Twisted Evil

# 331
Кики, а дано го взема, че не са ми малко и без това.  Laughing Май така ще направя, няма да ходя сутринта, че да ида на превръзка, а после ще го мисля.  Joy  А, кошарката и ние такава харесахме днес и матрачето и е много по-добро от на тези, които са 100-тина лева. И джобчета, за шишета, играчка, повивалник... какво да искаш повече, супер е!  Heart Eyes

Смахната, аз стрии от бременността още нямам, но от преди това имам по краката и се чудя на дупето дали са ми сегашни или не съм ги видяла преди?! Но са бели, така че са стари. Здраве да е!  Crossing Arms

Станислава, ти си най-права! Да взема да си остана вкъщи, най-добре.  Mr. Green Mr. Green Много смотано и кола нямам.. бракувахме я, ще обикалям като завеяна целия град. А, да се оплача, че до сега никой никога за нищо не ми е отстъпил ред, чакам си като пич и това е.  Crossing Arms Сигурно и за тъпата превръзка ще си почакам поне 1 час. Жената на регистратурата в Света Каридат (да добиеш представа, че нали си от Плд.) ми каза да дойда към 11, че да чакам ПО-МАЛКО, а не да не чакам.. Аз трябва да дойда от Тракия и то със 17, което е на 20-30 минути.  bowuu Чудничко. #Cussing out

24 също те спира тук,аз живея на 5 мин от Каридат и даже мислих и аз да ходя до там да си направя повторни излседвания на кръвната група

# 332
Привет момичета,затъжих се за вас  Hug Hug
Аз да ви се оплача уикенда направо се намирисах,нагълтах на препарати.По цял ден  prostor clean clean clean travel  1ironing newsm28 newsm79 newsm75 wash а колко багаж пренесохме  ooooh! и имаме още-но днеска последните работи ще пренасяме и утре живот и здраве ще спим в новият апартамент  Crazy Там сутрин и вечер е пълно с майки с деца и от махлата жени и точно пред нашият блок-супер  Laughing Аз днеска ще ходя на доки да видим бебо как е
Не съм ви чела-после като имам време

# 333
Добро утро, момичета кокичета!  Crazy

Аз вижте колко съм изпълнителна... не отидох на лекциите.  Laughing Сега отивам да пусна на едни майки в нужда подаръчетата по Еконт. Много съм доволна.  Flutter След това отивам в болницата и утре ще ходя на лекции и мъжа ми ме посъветва да не правя разпокъсани работи. А, и се оказа, че на изпита няма да мога да се явя, трябвало декана да е разрешил.  Crossing Arms Тааа, ще го дам по-айляк.  Mr. Green Mr. Green

Да, за 24 не се сетих, ама и не знам от къде мога да го хвана тук в Тракия, защото два пъти му мениха курса точно тук до нас..  Laughing

Даркааа, развълнувах се и аз покрай теб. Много е хубаво така, сега в новия апартамент! Да сте живи и здрави!!

Стани, защо повторни изследвания?? На мен ми правиха на кръвна група, но не съм си ги повтаряла, могат да сбъркат ли?  #2gunfire

# 334
Гери, за съжаление и аз забелязвам -колко са нагли и безочливи хората-и на мен никой не ми прави нито ред -нито място-камо ли да ми помогне-ако се наложи!Тва е много прост народ да знаеш -не очаквай от никой съжаление-ако има как и през нас ще минат #2gunfire-гордо корема напред-и никво чакане-влизаш и ти при лекаря пък нека някой ти каже нещо-грам не ги и чувам-омръзна ми да се съобразявам и аз, и да видиш кво ги правя-ся ни е позволено да си издействаме ред и място Hug

# 335
Здравейте момичета аз малко Ви поизоставих тези 3 почивни дни ,но за мен хич не бяха почивни Sad . В Петък рано рано станах бях обещала на майка ми да помогна със зимнината и това и правих почти цял ден до следобяд.После се прибрах и такъв мързел ме беше ударил и вместо да готвя с ММ ходихме на пицария. В Съботата се събудих със супер енергия и като се развъртях  wash hang тамън 2 перални пуснах , апрез това време  clean clean newsm79 clean  чистих на бабата на мъжа ми за 2-3 часа бях готова добра работа свърших. А вчера се отдадох на релакс ходихме и на язовир Искър в един ресторант супер беше и  като се прибрахме привечер само се преоблякохме и айде на гости та до 2 часа. И днес на работа едвам станах пък и беборана ме събуди в 6:30 preggo

# 336
Здравейте маминки
Да ви се оплача какъв бременлийски мозък имам  newsm78 Бяха ми дали час за доктор днес, ама моята умна глава забрави в колко часа. И днес се наложи още в 9 часа да ставам за да звънна и да разбера от колко съм. И много важен факт легнала съм си в 4.30 сутринта (работата я приключих тогава). И ооо какво чуха моите уши ами че часа ми бил чак в 4  ooooh! #Cussing out #2gunfire
И сега не мога пак да заспа а усещам как очите и душичката ми спи  Tired Сега ще се връщам да ви чета.

# 337
  • София
Mihova rossa, чудесни неща пишеш! Новата къщичка е готова. Еххх. Мечта! Аз вчера през нощта като му ударих пак едни тревоги, още не сме се преместили, а и не ми се мсили как точно ще стане това, къде и кога! Трябва да почна да гледам и набелязвам апартаменти под наем в квартали, които иска ММ и да ходя по огледи, докато е топло още.
За обувките - тези дни ще си сложа вече по-топлите обувки, още карам по сандалки. Тогава дано си ми стават!
За стриите - засега сякаш нямам много, имам едно нещо в горната част на корема, ама не знам дали ще остане стрия или е родилно петно. Аз се мажа с какво ли не, засега удържам без стрии на други места. По бедрата си имам старички още.
Хора, а вие забелязали ли сте бенките ви да стават по-големи и да ви се появяват нови такива? Аз имам на пъпа една големичка, преди беше вътре в пъпа, сега е отвън до пъпа, нали той се е показал почти и доста е пораснала, имам и няколко съвсем нови, по-светли по гърдите  Crazy
Хемороидът го стабилизирах засега. Поне това добре.
А в 6-ти месец полагат ли ни се кръвни изследвания и ПКК по НЗОК? на мен в 5-ти ми пуснаха едни. Но нещо малко ми се вие свят и се чудя дали не е време за нови сега.

# 338
Вилхелм Тел   - нормално е да ти се увеличат бенките. Моята кума ме предупреди. Обаче ти си я гледай тази бенка все пак. Май не трябва да се възпалява и внимавай да не се трие в нещо.
Май причината е в по-бързото делене на клетките. Както косата растяла по-бързо. Ноктите също.

# 339
Привет мами,
Тотално нямам време да пиша, чат-пат Ви изчитам, но поне открай до край. Охх, колко съм щастлива от утре влизам съм в 27 г.с. и 1 ден, демек с двете лапички съм в 7 месец и на финална права и ми е едно такова щастливо в това отношение! Ще избутам още малко остана.
Охх, понеже форсирахме растежа на бебето с медикаменти и като ми порасна и бухна пупата, и като ми натежа... леле, леле, всичко ми тежи, никъде не ми се ходи, таза ми се разшири още повече и ме боли там отдолу, точно поради тази причина..., опитват се пак щастливи гъбки да ме нападнат, но не им давам, защото абсолютно всеки ден се мия там със смрадлика.
Обаче, така ме е хванала есенната умора, ей като парцал съм, въпреки че съм взела пчелно млечице за сила, просто нямам такава - смятайте за какво иде реч.
Понеже много ми се притиска вече стомаха, киселините станаха и по-страшни, пък да не говорим, че овладях хемороидите, пъпа ми все още е хлътнал, но се вижда как все пак се е поразтеглил, за стрии нямам нито една нова, очаквах да имам по корема, тъй като много наедря, но не, нямам нито една, много рядко се мажа с крем за под душа на Нивеа и това е всичко.
Отделно много ме стяга едно ребро под лявата гърда и ме боли много - вече втори ден и то при силно вдишване, прави ми впечатление, че въздишам доста по-често, явно от повдигнатата диафрагма...
За спането от една седмица наблюдавам, че се събуждам между 3 и  4 часа и стоя ококорена и в мисли, до към 5 часа и така всяка нощ, после заспивам от изтощение. Ама тя и котката е виновна де Wink Идва да ми мърка по това време и трябва да я галя, че иначе се сърди  Crazy Отделно си отглеждам едни комар на име Гошко, още не съм го утрепала, защото се крие тази гад!

# 340
Добро утро, момичета кокичета!  Crazy

Аз вижте колко съм изпълнителна... не отидох на лекциите.  Laughing Сега отивам да пусна на едни майки в нужда подаръчетата по Еконт. Много съм доволна.  Flutter След това отивам в болницата и утре ще ходя на лекции и мъжа ми ме посъветва да не правя разпокъсани работи. А, и се оказа, че на изпита няма да мога да се явя, трябвало декана да е разрешил.  Crossing Arms Тааа, ще го дам по-айляк.  Mr. Green Mr. Green

Да, за 24 не се сетих, ама и не знам от къде мога да го хвана тук в Тракия, защото два пъти му мениха курса точно тук до нас..  Laughing

Даркааа, развълнувах се и аз покрай теб. Много е хубаво така, сега в новия апартамент! Да сте живи и здрави!!

Стани, защо повторни изследвания?? На мен ми правиха на кръвна група, но не съм си ги повтаряла, могат да сбъркат ли?  #2gunfire

Преди години си я бях изследвала и ми казаха че съм А+ ,сега обаче за бременноста отново се изследвах и ме изкараха че съм В+ Simple Smile говорих с АГ и ми каза че задължително трябва да се повтори,но в последно време ми откриват трудно вените и в тия жеги ми става зле,така че май ще изчакам да се захлади и тогава ще отида да повторя изследването

# 341
Вилхем Тел
Не,полагат ни се в 7-ми,но ако желаеш може да си пуснеш частно.Аз така или ще изчакам живот и здраве другата седмица да влезна в 7 мес.,или ще си пусна на частно вагинален секрет,че бях на антибиотик заради гаден цистит,а сега нищо чудно и някакви гъбички да са се появили в следствие от АБ.

# 342
на мен ми се е случва само мъже да ми дават ред  Thinking явно те са по съобразителни  Laughing мери на мен тези мехурчета ми изглеждат като водна екзема а тя не е страшна   bouquet за контракцийте неса за подценяване  Naughty аз сега съм със скъсяване а уж бяха нормални  Peace

# 343
Да се отчета от прегледа
Като легнах на леглото и доктора се хвана за главата и вика:Малеее каква е тази планина бе  Mr. Green А аз му викам:Защо бе доктора,корема ми не е толкова голям  Laughing Laughing Гледа пъпната връв дали имало достатъчно кръв ли не знам,мери главичката-излиза пак 26.11 с 2 седмици бебо върви напред още от самото начало  ooooh! Плацената ми е 35,а трябвало да е 26мм....Пъпната връв била много дебела  Shocked А бебо тежи цели 1500гр  Crazy Crazy Нямам думи просто.Каза да отида на 15 да си продължа болничния и така.....

# 344
Да се отчета от прегледа
Като легнах на леглото и доктора се хвана за главата и вика:Малеее каква е тази планина бе  Mr. Green А аз му викам:Защо бе доктора,корема ми не е толкова голям  Laughing Laughing Гледа пъпната връв дали имало достатъчно кръв ли не знам,мери главичката-излиза пак 26.11 с 2 седмици бебо върви напред още от самото начало  ooooh! Плацената ми е 35,а трябвало да е 26мм....Пъпната връв била много дебела  Shocked А бебо тежи цели 1500гр  Crazy Crazy Нямам думи просто.Каза да отида на 15 да си продължа болничния и така.....

на 4Д ли те гледа?

Общи условия

Активация на акаунт