Домакини/епизод 18/

• 45 191
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Добър ден!  Hug
Вио, получих го. Изчаквам още малко и след това пускам на всички ви.
Людка, пак да те попитам, до къде стигна нашата прекрасна идея относно нашите приятелки?? Зная, че в момента имаш други неприятности, но само ми пусни информация. Много ще се радвам, ако осъществим идеята.
Поздрав на всички ви!!  Heart Eyes

# 571
Тук, съм! Кой пита! Mr. Green
Много болести, много нещо. И моя кашля сутрин, дано не е сериозно. А  групата им вече е под карантина- шарка. Добре че я е карал.
Бързо оздравяване на всички- малки и големи!
Я кажете как ви се струва като цена наем за зала за чрд- 70 лв. за два часа с един аниматор, без почерпката. Ок е, нали?
До после! Цун и гуш!!! Hug

# 572
  • UK
Привет и от мен Hug
много ходих днес и ме заболя гръб, корем и кръст ooooh! сега съм си сложила един колан за бременни и се надявам на чудеса Crazy

Марче много, много ти благодаря  Hug  bouquet

Дарилче  Hug аз и идея си нямам newsm78

Тите Hug как си? От вчера те мисля, ама как не те пуснаха и тези от летището, бе Money
Луси как са при вас нещата? Hug

На всички ви Hug по много  Hug Hug Hug Hug Hugот мен Mr. Green ама днес, нещо Ич не ми се пише Blush

# 573
Добър ден ,
днес нещо съм подпалила ,все на саркастично заяждане ме избива . Може ли такова нещо?  Rolling Eyes
Кокона , появи се, радвам се ,че нещата са добре при вас    bouquet
Лусс, мисля ви ,пиши какво е станало след 3 часа . Praynig
 Дарилче, и при вас ли болести, Аман значи ...
marche14 добре сте си прекарали ,личи си ,браво .Дай боже всекиму   bouquet
Valeria84 съжалявам ,че няма да отидете до Трявна , много неприятно е когато се нагласиш за нещо,а то не стане.
Защо си пращат децата болни на градина като така или иначе бабата си е в къщи ? Ето така стават епидемиите в яслите и градините  с безхаберие ..
Тити, когато правите новата декларация я направете до пълнолетие да важи за да не се разкарвате всяка година по нотариуси за заверки и си направи няколко копия  Hug МНОГО неприятно е това, съжалявам  Hug
На всички други   Hug Hug

# 574
Дарил, нормално  е  70 лв и на нас помня  толкова ни взеха.
Днес  малкия такъв  сън му хвърли  от 10  сутринта  до 13, яде и после пак до преди малко. Shocked
ама, така е   като се буди с кокошките  още в 6
 Mr. Green
днес  ми едно  мързеливо, и може да пропуснем  парка  след  градината.
май  като се преберем ще се излежавам .
За почивката, много съм ядосана, ама  така е....все някой ден  ще ми се усмихне щастието да си почина без деца Joy

# 575
Здравейте,момичета!Да дам отчет и аз след консултацията-момъкът е вече 7 кг и е дълъг 69см.Сложиха ни и ваксина и понеже беше кисел и неспокоен му дадох панадол.Явно му подейства и спи от 14ч.И аз успях да дремна покрай него.Ще правя пилешки филета с топено сирене малко по-късно.
Да оздравяват всички болни-малки и големи  Hug

# 576
  • София
Браво Стади на юначето!  Да ти е жив и здрав!

Валерия, бая поспа малкия и ти лягай с него Peace

Контеса, успя ли да се заядеш с някого? Laughing Дано по-бързо да заминете Praynig

Тити, и на вас - дано по-бързо да се управите документите...

Марче, пуснах ти на лични отчета  Wink

Дарилче, без консумация може да се намери и по-евтино... Дори в София, особено с ваучерите....

Коконка, не се напрягай... пази кръста - ще ти трябва..

Резултатите на Миленка от носен, гърлен секрет са чисти, хормоналните - са в норма..., утайка - леко ускорена, левкоцити - леко под нормата  ... Така се притесни Миленка, че не можа 40 минути да се изпишка, а поднесе шишето и спира,,, чак рева.  Дано утре да успее.

Отивам на родителската среща...

# 577
Здравейте!
Аз май виждам светлина в тунела, май ще размина аб. Бисептол и Коларгол за мазане на гърлото и по половин капкомер в ноздра, отделно бабините илачи. Казвате да пия аб, но аз съм с полимедикаментозна алергия и освен ако не умирам, няма кой да ми изпише, пък и аз да се съглася да пия.
Мама Коко, Дарил, да оздравяват децата!
Валерия, и ние имахме тоя проблем в яслата, тая тема ми е болна. Накрая отписах детето и се гледахме. Но в градината е пак така.
После ще дойда пак.

# 578
  • UK
тук съм  Crazyчета ви Hug стискам палци Praynig болните бързо да се оправят Peace имам някои притеснения и затова хич не ми се пише ...

# 579
  • София
Коконка, не се притеснявай, защото притесняваш мен.... Peace

Искат да направим проба на Манту... (иначе по план тя чак е на 17)... Утре ще питам педито как може и кога да стане...

# 580
Коконче, и мен ме притесни. Надявам се всичко с теб и с бебките да е наред  Hug Hug Hug
Изморено ми е. Два пъти големи разходки дневно, четири пъти нагоре - надолу по етажите (на 5 етаж без асансьор сме) и ми се взима тока направо. За капак на всичко Ванко започна да заспива много късно - до скоро в 9 беше заспал, а днес например заспа чак след 10 часа! Не знам защо така, да кажеш, че денем спи много, а то...има - няма час и половина. Оплаках се.

# 581
  • София
Добър ден ,
днес нещо съм подпалила ,все на саркастично заяждане ме избива . Може ли такова нещо?  Rolling Eyes
.....................
marche14 добре сте си прекарали ,личи си ,браво .Дай боже всекиму   bouquet
Ти не си такъв човек, `що се нервиш...давай го по-спокойно. Всичко ще е в ред, още малко и си там и ще ни пратиш картичка с красив изглед.  Heart Eyes
Дай Боже, дай Боже на всеки му такова удоволствие. Пожелавам го с цялото си сърце. Но знаеш ли, колко път съм извървяла докато стигна до този момент, ехеййй....ех....много. Много нерви, тръшкане, сълзи...не искам да се връщам назад. Нека там да си остане в миналото, не искам да се връщам и да мисля за онези лоши моменти, които неминуемо се случват и преминаваш през тях. Да дава Господ здраве, пък другото е от лукавия.  Simple Smile
Людачка, казвай подробно, как вървят нещата с Милена. Наистина се интересувам и се надявам да имаш скоро резултати.
Коконо, е стига де, не се притеснявай и си стой на дупето повечко.
Мушкатова, стига си боледувала. Искам те здрава вече.
тити, направили сте пропуск. Ще се оправи, но ще ти трябва още време.
Мари и Вио, да чакат пратките. Днес ги пуснах, а утре и на Ста-ди.
Валерия, наистина е много добра почивка без деца. Ще почакаш още малко и това ще стане.
Дари, май 70 лв е добра цена, щом ще има и аниматор...Кога е РД, аз май не помня.
Ще те поздравим.  Simple Smile
Оф...имаше и други красавици, ама сега ги няма, що бре, девойки прекрасни липсвате??, питам аз?
И да престанете да боледувате, че ми омръзнахте с тези гадни болести. Заповед!!  wavey
Отивам да се "вихря" из разни теми и може и пак да дойда.

# 582
  • София
Марче, нищо не знам.

Резултати от носа, гърлото - добри са
Урина - утре
Кръвна картина - утайка леко е почишена, левкоцити малко са занижени...
Хормоните - 7 показателя са добри
Имунна картина - само един показател намален
Има двоен бъбрек, което не е проблем, вродено е - бъбрек има 2 торбички...
Увеличени са лимфи
Ехографията на всички вътрешностите - перфектна...

Искат да направим реакцията на Манту - за да видят за туберкулоза...
Другото - кости
Третото - срив в имунната система. което също не е добре...

# 583
  • София
Людачка, не мисля, че това е туберкулоза. Не, не! Лимфите , защо са увеличени? Срив в имунитета - не! Другаде е причината, виж някой доктор -  инфекционист да я види евентуално. Това, че има двоен бъбрек не е проблем, това е вродено и не и пречи. Урината ще е добра, сигурна съм.  Кости???, тя няма болки в костите, не, не и това. Някъде има инфекция, след като има  отклонения в кръв. картина и утайката. Там да гледат, от къде идва това отклонение.?? Ще се оправите, имай търпение. Спокойно! Моля те, споделяй.  Hug

# 584
Лусс, ох ,притесни ме , не знам какво да ти кажа ,не разбирам Sad Само ви стискам палци да получите не някаква диагноза ,а правилната и нещата да потръгнат.  Praynig Hug
Марче, не съм такъв човек ,но ставам на моменти когато се изнервя. Просто чакането не  е моето форте и унивам бързо. Нервите ,тръшкането и трудностите са ми познати ,от 19 годишна съм навън и се боря , лесно няма ,дано да си струва само . Просто съм такава, искам да успявам каквото съм си поставила за цел  Crazy
vio почивай повече когато се приберете от градината ,защото знам колко е уморително да водиш ,връщаш и вземаш по няколко пъти на ден  Hug
Кокона,  Hug Praynig Hug
Да ви почерпя , вече е петък при вас нали, днес ми е церемонията по дипломирането -Бакалавър на науките :

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 00:05 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт