TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 986
  • 753
  •   1
Отговори
# 150
Никакви новини не нося аз, освен че изгледах и Ралф Файнс като Хийтклиф. За версията като цяло мога да кажа, че ми беше по-скучна и по-мрачна, саундтрака не ми хареса.
Не мога да избера по-добрия Хийтклиф, след като не съм чела книгата и не знам как е представен там. Ралфовият е по-жестокият, по-обсебващият, докато Томовият е по-смекчен(Джой ще го нарече мелодраматичен), по-измъчен в любовта си и някак си го оправдаваш за постъпките му след смъртта на Кати. И онази типична тиха лудост в излъчването, която е характерна за Том.
Проблемът ми при образа на Ралф беше, че през цялото време пред очите ми изникваше Франсис от Червения дракон, въпреки черната коса и грима. И това ми пречеше да му се насладя докрай.
А сега си представете какъв Хийтклиф щеше да изиграе Том, само ако беше прочел книгата. Laughing

Последна редакция: нд, 08 сеп 2013, 10:10 от Криста

# 151
  • срещу двата комина :)))
аз нося една статия за Торонто, като много ми хареса заглавието  Joy

Toronto International Cumberbatch Festival - plus Sandra Bullock lost in space.

http://www.philly.com/philly/blogs/onmovies/Toronto-Internationa … ost-in-space.html

и Майкъл пак там

http://www.justjared.com/2013/09/07/michael-fassbender-chiwetel- … e-tiff-portraits/

# 152
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, Крис, докато не прочетеш романа, няма как да решиш кой е близкият до оригинала Peace.
Но и така пак този на Ралф е по-измъченият в любовта си де.
Откъде тегли, може ли магнетче, ако не те мързи да отвориш пак? Аз затрих ДВД-то с "Английският пациент", "Брулени хълмове" и "Краят на аферата" (сърцето ми кърви още за загубата Embarassed)

И нося това за добро утро Grinning

Сладури и двамата Heart Eyes

# 153
  • в морето до колене
Много съм доволна аз от пресконференциите, които изгледах снощи.
И така в реално време си е готино, само дето и на мен ми напираше отвътре да вдигна ръка и да задам въпрос.  Mr. Green
Още повече нямаше да съм единствената там, дето не е гледала филмите.  Crazy

И това с Twiter feed live се оказа много зарибяващо. Ако си няма човек работа, може да седи и да го гледа с часове. Имаше и интересни находки за мен. Особено забавни са снимките - ей такива житейски като тази от премиерата на The Fifth Estate на откриването.

Някак си добиваш представа за атмосферата.

# 154
От пресконференцията на "Затворници" в Торонто

Джейк страшно много се е разхубавил напоследък.

# 155
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте Hug
аз като един консуматор в темата, много благодаря за новините и хубавите снимки, а за тези на Том.....потичам от стола, чудесен Heart Eyes
Криста, много интересни неща за титуляра Thinking
Джой, обувки с лика му май няма да нося Mr. Green, ама за една снимчица давам мило и драго.....и, като го гледам как любезно прегръща желаещите съвсем се размечтавам Heart Eyes Embarassed Embarassed Embarassed

# 156
  • срещу двата комина :)))
ей ви Фаса на парти в Торонто

# 157
  • София
Идвам при вас, за да оплезя и аз един език по Томмммм!  Laughing

# 158
Ахх, с каква красива снимка идваш Heart Eyes.
Добре дошла! Hug

# 159
  • София
Ех, какво топло посрещане! Благодаря! Hug

# 160
Добре дошла, every me!

Имаш ли любима роля или още не си избрала?

# 161
  • София
Първото, което изгледах с Том беше Брулени хълмове. След края на филма разбрах кой е, колко е годишен, коя зодия е, колко е висок  Laughing (не е много висок за вкуса ми, обаче пък щеше да е прекалено хубаво ако беше). После пък излезе Inception , който ми е в топ 10 на любимите филми (и не защото Том участва), но така де, с времето освен по него, започнах да се заглеждам и в какво се снима, но не съм гледала всичко.

Харесвам го много в Lawless (2012), заради мммм-мърка-нето на Forrest Bondurant.
В ролята на Бейн също много ме радва. Както и цялата трилогия за Батман на Кристофър Нолън.

За Криста Grinning

# 162
Добрутро Grinning

# 163
Том привлича още почитетелки.  Grinning Добре дошла, every me!  Hug

Така и не стигнах да гледам нито една пресконференция.  ooooh! Надявам се да не ги свалят в близката една седмица.

Сега нося Джеймс и Джесика от присигането им в Торонто за премиерата на "Елинор Ригби".

Освен това Джеймс е номиниран за шотладнска модна икона за 2013 година - http://news.stv.tv/scotland/238855-andy-murray-included-on-short … shion-icon-award/.

The 2013 Scottish Fashion Icon nominees are: Gemma Cairney, Thom Evans, Calvin Harris, Kirsty Hume, Andy Murray, James McAvoy, Julianne Moore, Amy Macdonald, Louise Linton, Karen Gillan, Gerard Butler, Nina Nesbitt and Emeli Sande.

# 164
Ехх, тази Джесика Heart Eyes. Като я видя, и забравям да точа лиги по мъжовете smile3544

И да не съм съвсем голословна, едно сладко колажче Party

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 13:05 от joy_r

Общи условия

Активация на акаунт