TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 678
  • 753
  •   1
Отговори
# 165
Днес изгледах около 100 снимки на Фаса от Торонто. Не че се оплаквам.  Mr. Green

# 166
  • в морето до колене
Мда, хич не си е за жалби.  Grinning

Пресконференциите не са лоши, макар че са малко, според мен. Снощи гледах Даниел Радклийф за някакъв ром-ком. Ама айде този го приемам, защото е сниман в Торонто и май си е канадски. Местен патриотизъм все пак.
Обаче тази вечер е планирана пресконференция за някакъв филм на ужасите, който в IMDb има рейтинг 1,9  ooooh!

Затова пък открих неизвестен за мен досега костюмен филм с Матю Гууди - Belle, за който ще е едната от тазвечершните пресконференции. (аз така и не сколасах да прегледам по-подробно лайн-Ъпа... на фестивала / всеки път като се сетя за внушителната бройка и се отказвам  Tired)
Другите пресконференции тази вечер са за "Гравити", новия филм на Джъд Лоу и документален филм за допинг-скандала на Армстронг...

А снощи още гледах пресконференцията за предпоследния филм, в който се е снимал Гандолфини.  Sad Всъщност това му е била последната главна роля в киното. Също ром-ком...

Снимковия материал от Торонто още дори не съм го зачеквала...
Надявам се на вас.  Simple Smile И вие естествено не ме разочаровате.  Grinning

# 167
  • срещу двата комина :)))
Злате, как да се жалиш  Mr. Green последните две снимки са ми любими  Heart Eyes

а ето и статия за това как се предрича, че Фаса ще е кандидат за Оскар

http://www.latinospost.com/articles/27190/20130909/oscar-2014-be … ender-matthew.htm

# 168
  • в морето до колене
Портретните фотосесии явно ни правят веднага след пресконференциите. На Фаса му липсва само чашата с кафе, дело си я носеше.  Sunglasses
Обаче декор те им см повече от минималистични -  тва кьоше, боядисано в синьо, и тук-там някой стол.
Но като са си красиви и това стига.

П.П. Няма да си редактирам поста, но съм потресена... за пръв път опитвам да пиша от телефона си... и резултатът хич не ми се нрави.
Май няма да се възползвам от тази екстра в бъдеще.  ooooh!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 18:38 от мячик

# 169
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм назад със снимките от Торонто, може ли тези на Джейк Blush? Имам само от пресконференцията.
И да питам Мяч, че тя винаги знае- от 5-ти чакам Джоузеф да разходи секси дупе в Канада, да не би да съм разбрала грешно и да не е планувал поява там Embarassed?

# 170
така... напълно разбирам хората, които са гласували за Том в "Бронсън"  Mr. Green жесток филм, много, много ми хареса. Хареса ми колко е абсурден, сюрреалистичен и цветен. Хареса ми, че беше като пиеса, както и начина по който беше заснет... абе , много ми хареса ... А Том беше толкова невероятно, брутално, жестоко готин, че нямам думи. Ще изгледам и другите филми, които ми остават, но тази роля определено ще се бори за мой фаворит  Mr. Green

# 171
Аз пък чета ревютата на мячиковия Брад и съм леко така-  newsm78.
Много лошо за Бенджи, и неочаквано за мен неласкаво за "Затворници".

Допълвам с новина от Торонто, извън светлината на прожекторите- Locke вече има американски дистрибутор. Говори се за дата, съобразена с наградния сезон, съвсем в края на годината.

Последна редакция: пн, 09 сеп 2013, 18:07 от joy_r

# 172
  • в морето до колене
Джой, нещо не разбирам. Не че смятам да защитавам Брад, но аз видях друго и затова питам...

Защо смяташ, че ревюто на Брад за "Затворници" е неласкаво, като аз чета само обобщителните изречения и те са
Prisoners is likely to be one of the darkest films you'll see all year as a kidnapping narrative is taken to some unexpected places and done so with powerful performances, masterful directing and talent from all corners.
И оценката му е В+, което не е съвсем лошо, предвид че е дал същата оценка на толкова "дъвканата" от всички френска лесбо-история, която спечели в Кан тази година.

А за филма на Бенджи - да, оценката му за филма е ниска, но тя не включва Къмбърбач. Първото изречение още специално го отделя от общата оценка за филма.
The Fifth Estate hardly leaves much room for praise outside of credit for Benedict Cumberbatch's performance as the narcissistic Wikileaks founder Julian Assange and a mild applause for Daniel Bruhl as his colleague Daniel Domscheit-Berg.

На въпроса ти за Джоузи - според предварителните информации би трябвало да ходи в Торонто, но не знам кога.
Разпечатах си програмата на фестивала, но те са толкова много заглавия и прожекции на толкова много места, че сигурно докато свърши фестивала още няма да съм се ориентирала...

Щях да казвам за амеркинския дистрибутор на Locke, но Джой ме е изпреварила...

# 173
Учудена съм най-вече за филма на Къмбърбач, понеже (явно съвсем заблудено Embarassed) съм останала с впечатлението, че ще е хипер страхотен Peace.
За другия- това ми се наби в очи: There is something, however, about Prisoners that keeps me from really falling for it and I can't quite put my finger on it. Maybe it has to do with the overall efficiency of Villeneuve's direction, opposite a few coincidences that come up over the course of the nearly 150-minute running time that contradict how effective the rest of the film is. It's not fair, but the film is almost a victim of its own success in this case.
Иначе да, забележително е , че го е сложил наравно с носителя на Златната палма. Но пък към този носител основните критики са към натуралистичните секс-сцени, което ме кара да се чудя колко точно европейско и по-точно френско кино гледа Брад.

Благодаря за отговора относно Джоузи, във фейсбука си говори само за разни тв-участия.

# 174
every me, благодаря! Grinning Дано да имаш възможност да изгледаш още неща от филмографията му.

Муре, ако знаеш колко много се радвам, че ти е харесал Бронсън, и филма, и Том. И още повече ме радва, че ти е главният претендент за анкетата. Simple Smile

# 175
  • в морето до колене
Джой, погледнах го ревюто на Prisoners - това, което си цитирала е накрая. И доколкото схващам, Брад се опитва да обясни, защо не е дал по-висока оценка за филма, който всъщност той доста хвали. Хвали и актьорите (особено Джакман!), и оператора, и музиката, дори режисурата. Но явно има нещо, което му е липсвало, за да го оцени като великолепен...  Peace
(Така като гледам оценка А досега е дал само на Dallas Buyers Club)

Останалите оценки за филма на други критици са малко по-високи от неговата, но малко. Никой не му е дал пълно А, или *****.
Но всички хвалят Джакман. И дори твърдят тук-там, че това е най-добрата роля в кариерата му до момента.

(За протокола - един и същи блогър на IndieWire дава еднакви оценки А- на двата филма на Denis Villeneuve - Prisoners и Enemy. И двата с Джейк... за втория още не съм видяла други ревюта...)

Колкото до Уикилийкс... май общото мнение е, че филмът не отговаря на очакванията. Явно не се е получил. Независимо от добрата игра на Къмбърбач и донякъде на Брюл.
Дори ревюто на THR (където са най-щадящи по мое мнение...) не е много ласкаво за филма.

Критикът на The Gardian му е дал ***, за сравнение на Prisoners е дал ****, а ***** досега е дал на 12 Years a Slave + току що виждам днешното му ревю за филма с Джеси Айзенберг The Double. И още за сравнение - същият критик даде оценка само ** на Locke от Венеция. Въпреки похвалите за Том Харди, филмът като цяло му се сторил твърде "минималистичен"...

Цитирам тези два сайта, защото те имат система на оценяване.
Variety примерно не дава цифрови или буквени оценки и няма как да се разбере, какво мислят, освен да прочетеш цялото ревю. А аз не го правя, както знаеш.
Същата работа е с THR.

Сега едно отклонение за "любимия ми блогър"  Peace
Брад наистина не е голям познавач на европейското кино. Повечето му впечатления са от Кан, защото вече доста години ходи там... Но общува с колеги критици от Европа и се опитва да е в час поне малко...
За мен неговият сайт е ценен не толкова с ревютата, колкото с доста стройната система на прогнозиране на Оскар-надпреварата. И като източник на информация. Защото знам, че като си получа информационния мейл с новите публикации сутрин, в него ще има много неща - и нови снимки, плакати, кастинг новини. В началото на всяка година - от 50 до 100 очаквани заглавия; предварителни очаквания за двата основни сезона - летния блокбастърен и зимния награден; оценка на излезлите филми на полугодието + накрая на годината.
А напоследък се зачитам повече и в коментарите. Понякога потребителите му казват доста интересни неща също.

И последно - на ТОЗИ ЛИНК трябва да има около 200 снимки на Джейк - премиерата на Затворници, пресконференцията, портретните снимки след нея + премиерата на Враг от днес.
Ако намеря още, пак ще сложа линк.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 02:39 от мячик

# 176
every me, благодаря! Grinning Дано да имаш възможност да изгледаш още неща от филмографията му.

Муре, ако знаеш колко много се радвам, че ти е харесал Бронсън, и филма, и Том. И още повече ме радва, че ти е главният претендент за анкетата. Simple Smile

Hug велик, велик филм  Joy цяла вечер разказвам на мъжа си  Joy много се смях, ей

а тук направо ми паднаха гащите  Blush

# 177
Мерси, Мяч Hug
На мен и ревютата му ми харесват, защото обичам да се спойлирам (знам, странно е, но никога не пропускам да изчета и каква е историята на филмите Laughing), а и са супер подробни- говори за историята, за режисурата, за актьорите, което индитата например не правят в такива детайли. Четейки обаче за канския победител, установих, че за европейски филми другаде ще търся по-обстойно мнение. И докато съм много склонна да вярвам на оценките му за американските филми (с приближения съответно личния вкус), то за точно това В+ няма да се впечатля.

За снимките чакам ей така  girluu (казвам ви, това момче така се е разхубавило, че не само гащите ми падат, ами и ластиците им се късат Mr. Green)

# 178
  • в морето до колене
Едно интервю на Variety за Елинор Ригби - http://variety.com/2013/film/news/jessica-chastain-eleanor-rigby-1200604857/

И фоторепортаж от премиерата.

интервю в студиото на Variety - предполагам горният линк е именно към това интервю

пристигането

червения килим

- хм, бял кичур се е появил май... досега не бях забелязала  Thinking

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 02:19 от мячик

# 179
Благодаря, страхотни са Hug

Общи условия

Активация на акаунт