TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 690
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хайде на "Елинор Ригби" Party

Ако наистина е вярно, че "красотата ще спаси света", то това ще да е Месията Heart Eyes

Уникална smile3544

Чакам ревюто с нетърпение Crazy.

# 181
  • срещу двата комина :)))
нов клип от The Counsellor

http://www.femalefirst.co.uk/movies/the-counsellor-clip-335467.html

# 182
Ето как нашият титуляр отговаря на молба на фенове да си покаже татуировките Laughing

Тази на гърба е нова и май слиза чак към хълбоците Heart Eyes

# 183
  • в морето до колене
Джой, ето ти го Джоузи вече в Торонто.

Преди и след интервю за ET Canada.

Филмът ще има прожекция тази вечер в 18:30, т.е. след четири часа и половина в Princess of Wales Theatre.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 21:13 от мячик

# 184
здравейте, аз се появявам с пресни впечатления от "Брулени хълмове" - еми не ми хареса... Историята, разбира се, отново ми съдра душата и сърцето , но точно този филм не беше моя. Том беше красив, но хич не му отива да играе терзаещ се влюбен, поне не и тук ... а за Кати нямам думи, ужасна ми беше. Нищо не почувствах от нея, нищо ... беше като разглезена пикла  Mr. Green сега като се замисля, Том беше най-хубавото нещо, но можеха му сложат по-хубава перука  Laughing

# 185
  • в морето до колене
Мури, ти обаче активно изпълняваш "задължителната програма"  Simple Smile
И много добре правиш. Пък аз се гламосвам с Торонто...

Но искам да споделя днешните си находки.
Нашите момчета с феновете си на фестивал.  Grinning

Първо ще почна с една скрита снимка, че не е от поредицата, ама нали обещах на Джой да пускам де що намеря Джейк Джиленхаал. И си изпълнявам обещанието.

Скрит текст:
Това е като пристига още, но едва сега ми попада.  

А сега следват:

1. Джеймс с малка фенка на летището  Heart Eyes

2. Бенджи дава автографи преди премиерата

3. Джейк заобиколен от фенове на излизане от хотела си

4. Майкъл дава автографи още на летището

И накрая пак нещо скрито, че не е в тази възрастова група, но ...

Скрит текст:
нямаше начин просто да пропусна тази снимка на Хю като поздравява феновете преди премиерата  Laughing  Heart Eyes  Laughing  

И накрая (но не по важност) - много хубава оценка на блогърът на IndieWire за Елинор Ригби - А-  
Не съм чела цялото ревю, но прочетох първия абзац... и съм доволна. newsm10

Ето го и ревюто - http://blogs.indiewire.com/theplaylist/the-disappearance-of-elea … -huppert-20130910

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 21:58 от мячик

# 186
ами, Мяч, сега имам свободно време на работа и гледам да го оползотворя  Joy

# 187
  • в морето до колене
О, имаш време да гледаш филми НА РАБОТА  Shocked
Изпълних се с черна завист!!!
Аз напоследък даже и вкъщи нямам време... Как се моткам, не знам - ама все към полунощ стигам до филмите... и естествено заспивам.  ooooh!

# 188
Това е, вече е официално- Джейк е станал поне двойно по-красив в последната година smile3544

Джоузииииии kiss kiss kiss

Мяч, благодаря, че се грижиш гащите ми да са вечно на пода Mr. Green Kissing Heart

# 189
Мурето е сериозна работа, давай Му-ре! Нищо че и аз се

Изпълних с черна завист!!!

Аз тъй като се върнах на работа, нямам почти никакво време за форум и съм абстинентна. Ама сега ще се зарадвам сама и ще си пусна една-две Томови снимки.

От снимачната площадка:

И една, на която умирам:

Освен това, ако случайно някога попаднете на сцена с него, и трябва да го целунете, не се притеснявайте, защото Том е винаги готов да помогне и ще ви купи този наръчник, според партньорката му в пиесата Man of Mode Meryl Fernandes.

Забравих да кажа, че чакам с нетърпение Елинор Ръгби. Джесика и Джеймс изглеждат страхотно заедно.

# 190
Ахам, това е хиперяката снимка на Том, и аз я разнасям втори ден по форумо Laughing. Май само тук не съм я пускала Mr. Green
Крис, какво ще кажеш за експанзията на рисунките към долните му области Whistling? Май скоро няма да остане гола кожа по него.

Аз на работа филми не гледам, затова няма да пропусна да се впиша в редицата на завиждащите Grinning Twisted Evil

# 191
Какво да кажа, Джой, каквото Том направи все е хубаво. Mr. Green Ще ми е интересно да ги видя, той сега и на врата прави някаква нова. Ама не знам къде я гледах.

Татуировка търсих, но какво намерих. Crazy Май е точно от Man of Mode.

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 22:48 от Криста

# 192
недейте да завиждате сега  Joy рядко ми се случва, затова сега използвам до дупка  Mr. Green

# 193
Здравейте!
Аз вчера покрай изпит и работа така и не стигнах до форума, днес ще наваксвам яко обаче.  Mr. Green

Мяч, голямо благодаря за снимките на Джеймс и Джесика и ревюто!  Hug Heart Eyes  След малко ще седна и аз да се розровя, да видя дали няма да изскочи някое видео.

Том много страшно гледа изпод капата.  hahaha
Снощи открих и аз кино-седмицата на Том, гледах "Worrior". По принцип не обичам боксьорски филми, но този ми хареса. И двамата братя ги бяха направили от драматични по-драматични и двамата актьори бяха разкошни. Направо не си помислям каква хореография ще да е било като са снимали боевете. Крис, имали ли са дубьори? Обаче ако трябва да дам Оскар на някого това ще е Ник Нолти, никой не играе по-добре пияндурник от него. Той си има и доста опит де  Grinning, но въпреки това беше невероятен.

Татуировка търсих, но какво намерих. Crazy Май е точно от Man of Mode.
Въх! На последната снимка даже и аз се развълнувах, нищо че го възприемам Том като братчед.  Blush

Да завидя и аз на Мурето и да пострадам, че вече не мога да гледам филми на работа.

И последно да се съглася с Джо за Джейк. Е много хубав е станал!  Heart Eyes

# 194
Ето така се пристига на премиера Joy

вземане в ръце след физическата активност Laughing

след това стойка и трапчинки за пред фотографите Heart Eyes

няколко думи от режисьора

и закъде без Кравка Mr. Green

Знам, че съм силно пристрастна, но за мен това е най-сладкото представяне на филм от изминалите 15 фестивални дни (броя и Венеция) Party

Общи условия

Активация на акаунт