TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 710
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
  • срещу двата комина :)))
добро утро, аз мисля днес да гледам "Уориър"  Mr. Green и пак не завиждайте, като знам какво ми се налага да гледам и то само заради работа ... имам си нужда и от нещо качествено  Joy

# 196

Да, Злате, имали са. Но и двамата с Джоел са преминали през много интензивни ежедневни тренировки, строги диети, за да изглежда всичко максимално достоверно. И затова бойните сцени са толкова реалистични и държат на ръба. Цял екип от ММА борци се е занимавал с хореографията.

# 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Пфуу, остана ми сладурът на предната страница Embarassed. А тъкмо потривах ръчички как ще плакна око всеки път, като скролна на тази страница Mr. Green.
Отивам да търся нови снимки Twisted Evil.

# 198
  • в морето до колене
Exploring Tom Hardy е едно от най-хубавите tmbrl-та, посветени на Том Харди, които аз поне знам.

И преди малко щях да падна от стола, когато ми попадна ето това от 18.11.2010 година.  Crazy
Можете да го приемете в контекста на дискусиите за "Брулени хълмове"  Wink

Скрит текст:
   In fact, Hardy says he very nearly won the part of Darcy in Joe Wright’s 2005 film of Pride and Prejudice, where Matthew MacFadyen in the end played opposite Keira Knightley. And he was gutted when the very powerful Stacey Snider, ex-head of Universal Pictures, now CEO of Steven Spielberg’s company Dreamworks, told him: “Babe, every woman in the world has an impression of who Darcy is and you’re just not it.”

“That hurt, that really hurt,” Hardy recalls now. “I’d worn a blue shirt and jeans and a blue blazer and been doing my best Hugh Grant impression. But now I was back to playing the wonky skewiff-teeth kid with the bow legs.”

hahaha  hahaha  hahaha

Крис, не знам, дали ти е попадало това...
Цитатът е от ей това интервю - http://www.telegraph.co.uk/culture/tvandradio/5507365/Interview- … omantic-hero.html

Мислех да го запазя до понеделник за рождения му ден, но е прекалено ценна находка според мен! Не мога да я пазя в тайна толкова време.  Crazy

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 13:49 от мячик

# 199
Мяч, страхотно е!
“Babe, every woman in the world has an impression of who Darcy is and you’re just not it.”  hahaha hahaha hahaha
Ами прав си е, не че Макфейдън ми прилича на Дарси, но е по-добре от Том.

Ето и клипче с Джеймс и Джесика - http://www.hollywoodreporter.com/video/his-james-mcavoy-jessica-chastain-625501

# 200
Том не става за романтичен любовник, поне не за остиновски такъв Grinning. Виж, в тези прословути 50 нюанса бих го гледала с кеф, но вариант за възрастни, с истински камшици Mr. Green. Или ако правят римейк на "Последно танго в Париж" Crazy.

# 201
  • в сърцето на един мъж...
Ее, Злате, то има само един Дарси, правилния Дарси, де Mr. Green

# 202
да, и аз съм съгласна, че не е Дарси  Sunglasses

# 203
Още малко Джоузи от Торонто

и за сравнение- пак оттам, но миналата година

Върл почитател на райето Mr. Green

# 204
Exploring Tom Hardy е едно от най-хубавите tmbrl-та, посветени на Том Харди, които аз поне знам.

Абсолютно е така, Мяч. Почти изцяло от там съм си готвила темата с изключение на гифовете, които са от друг тъмъбълър с колоритното име fuckyeahtomhardy. За последния ме светна братовчедка му Злата. Mr. Green

Скрит текст:

”That hurt, that really hurt,” Hardy recalls now. ”I’d worn a blue shirt and jeans and a blue blazer and been doing my best Hugh Grant impression. But now I was back to playing the wonky skewiff-teeth kid with the bow legs.”

Срещала съм го, и всеки път се хиля като идиот на това. Не е ли със страхотно чувство за хумор и самоирония, а? А? hahaha

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 15:21 от Криста

# 205
Това колоритното е мултиплицирано- за кажи-речи всеки от героите ни си има разновидност Laughing. Аз особено обичам Джоузиевата, пускат невероятни гифчета от "Мистериозна кожа" Heart Eyes.

Крис, ти намери ли тази Lethal Dose от на Том ранните заглавия Praynig?

# 206
  • в морето до колене
Това колоритното е мултиплицирано- за кажи-речи всеки от героите ни си има разновидност ...

Има си, да.
Аз също много ценя fuckyeahryangosling заради гифчетата и други работи, мака че Раян си има много хубав фен-сайт също. Много информативен и качествено поддържан.

# 207
прекрасен Фас

# 208
Е, не Shocked! Гаврят го вече rotfImao

Горкото hahaha

Прекрасен Фас!

# 209
  • в морето до колене
Ще повторя за 100хиляден път сигурно - не знам що за роля ще е във филма на Ридли Скот, но Фасът изглежда изключително перфектно във всеки един кадър, който съм видяла досега!
Ако вече не бях Флюбена  Mr. Green след този филм със сигурност щях да съм.

А иначе аз днес се разтекох по пода от негова фотосесия от Торонто  Blush
Обаче сега няма как да ви я покажа - довечера от вкъщи ще пусна линкче.

А за закачката с татуировките на Томик бих казала - пада му се  hahaha
Но наистина е забавна хрумка. Евала на този, който се е сетил.

Общи условия

Активация на акаунт