TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 657
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, тогава само мога да ти препоръчам, както снощи на Гея, да не се мъчиш и с  Only God Forgives. Същият е откъм безсъдържателност, даже още повече кънти на кухо. Че е и много по-кървав.

# 556
След като прочетох поста на Крис и по специално това -Of course, for many years people had been trying to make a movie about him in England. - реших, че явно причината да не се впечатля от историята е в мен. Очевидно англичаните си го тачат, щом даже петиция има за освобождаването му.

Джо, онази вечер мъжа ми гледа "Only God Forgives" и беше потресен от нищонеставането в него.  Laughing Още не съм го изтрила, ще му се почудя още известно време. Кървищата не ме притесняват.

# 557
  • срещу двата комина :)))
значи, аз лично, Бронсън го гледах не го като филм, а като театрално представление . Беше ми все едно гледам различни сюреалистични картини , предполагам, че и не случайно накрая Бронсън рисуваше учителя си като Магрит ... За мен този филм си е произведение на изкуството  Peace

# 558
  • в сърцето на един мъж...
О, Муре, аз нямам проблем, затова и смятам, че всеки има различен поглед към киното, различни хора сме, по различен начин виждаме това, което ни показват.
Обаче и аз като Златето се чудех защо и какво е интересното на Бронсън. Виж Стюърт просто леко, ненатрапчиво, въпреки екшъна ми се вмъкна под кожата. И въпреки че пак трябваше да е анти герой един вид, за мен беше жертва на стечение на обстоятелствата. И някак съвсем естествено беше и да се появи бунтът му към семейството, към статуквото и изобщо към света, който не му е помогнал, а го е закопал. При Стюърт беше болезнено преминаването през тези състояния, докато при Бронсън не усетих нищо, освен досада и ми се доспа Embarassed Даже не можах да го възприема и от операторско майсторство, нито сингъл театър. И честно казано, ако не го пуснат Бронсън, няма да се трогна Embarassed Докато за Стюърт накрая ми стана много мъчно.

# 559
добро утро, нека се посмеем малко с Бени  hahaha

# 560
Не мога да се сдържа. Даже и клечката за зъби не ме дразни. kiss

# 561
Разкошни снимки му правят на Том от Blag Party.

От мен две ретро:

Все по-твърдо се убеждавам, че го харесвам повече с очила. Жозеф, зарежи лещите, пластмасата е куул Mr. Green

И докато чакам да дойде и тук "Дон Джон", бърза справка с имъдъбъ-то:
*филмът е под Номер 6 в бокс-офиса през втората си седмица по кината
*трети по популярност в сайта (място надолу, както в класацията по приходи)
*Джоузеф е седми в старметъра (първенец там е Арън Пол, Крис Wink, Кранстън пък затваря тройката)
*Скарлет се е заковала под номер две- но това ще да е по-скоро заради "Ескуайър", не толкова заради "Дон Джон"

И последно да се похваля, че от петък "Затворници" тръгна и тук, така че в най-скоро време мисля да го гледам Party.

# 562
Арън го видях миналата или по-миналата седмица, че се беше устремил рязко нагоре. Дано успее да извлече максимум ползи за себе си от този сериал и да успее да излезе от образа на Джеси Пинкман.
Браян е много голям, не съм казвала, ама да повторя.  Laughing

Ето как месестите мъжки устни може и много да дразнят. Като тези на горкия човечец до Жозеф.

# 563
Аз генерално не харесвам прекалено плътни устни- тези на Том са кажи-речи единственото изключение.

Относно Арън- допада ми и на мен, ще се радвам да го гледам и на голям екран.

# 564
Аз генерално не харесвам прекалено плътни устни- тези на Том са кажи-речи единственото изключение.

Ми Килиън де го забравяш? Flutter

# 565
Не ги забравям- устните са единственото нещо, което бих променила в лицето му Mr. Green. Всъщност те с възрастта изтъняха- сега са почти идеални Crazy.

Мяч, нали ти искаше снимки на Джо и Зоуи от периода на Manic? Ето няколко- времево горе-долу между него и Brick:

Много хубаво стоят един до друг, имат сходно излъчване.

Последна редакция: нд, 13 окт 2013, 21:22 от joy_r

# 566
Извинявам се, двоен пост, ама това не мога да не го споделя.
Попаднах на един особено безумен сайт, в който цифра откачалки споделят как се ловуват звездни автографи, и имам няколко неща за споделяне.

Първо- снимки на нашите момчета от Ел Ей-премиерата на "Генезис"
Том

Килиън

Джоузеф

и макар че не са за тук,
Лео

и Елън

От тази конкретна статия инфо кой знае какво няма, освен че Том (учудващо Laughing) е прекарал най-много време, раздавайки автографи, и че според списващия фен няма нищо ненормално в това, че крещящите истерички почти са съборили огражденията върху Лео. И, о, защо той се бил оттеглил след това Tired

Статия номер 2- за Том на премиерата на Warrior

Похвален е, че е готин, подписвал до припадък, нооо.... можело още Mr. Green

Статия номер 3- Брадли Купър

За Брадли специално тръгнах да чета няколко материала поне, защото в разните коментари него го хвалят много или оплюват много. Общо взето- явно ако не подписва до припадък, е минал to the dark side (цитирам верните фенове, да не си помислите, че съм фен на "Междузвездни войни" Laughing)

Последна статия- Джоузеф и ето тази ефирна девойка Mr. Green

Тя има огромен проблем със звездната му персона- проявил е изключителната наглост да и разреши да го мачка само на две издания на Сънданс. На третото е бил зает и затова е удостоен с милото прозвище 500 Days Of Douche Whistling

Четох и няколко изключително грозни материала за Натали Портман, но на тях не им е мястото тук.

Та, в заключение- хич не им завиждам на пребиваващите в Америка актьори, този сайт наистина ме остави зяпнала ooooh!

# 567
айде да се включа с един Франко

# 568
  • в морето до колене
Много моля Geia, или някой друг, който го разбира немския, би ли ми разяснил, какво точно имат предвид в долния текст, в който за пръв път виждам да се свързва и Джеймс МакАвой с името БОНД  ooooh!
Съвсем изперкаха вече в търсенето на "новия Бонд", струва ми се...

Скрит текст:
Findet sich für James Bond zu klein
Schauspieler James McAvoy hält sich aus einem bestimmten Grund ungeeignet für die Rolle als James Bond: Er findet sich zu klein.
Auch wenn er Schotte wie Kult-007 Sean Connery (83) ist, sieht sich James McAvoy (34) keinesfalls als nächsten James Bond. „Dafür bin ich zu klein“, sagte der britische Schauspieler („Wanted“, „Abbitte“) der „Süddeutschen Zeitung“ vom Samstag.
„James Bond muss groß und breit sein“, meinte der Kinostar, der nach eigenen Angaben wegen Familie und Freunden lieber in London und Glasgow bleiben will, als nach Kalifornien Richtung Hollywood umzuziehen. „Aber den Bösewicht könnte ich spielen. Das würde mir sehr gefallen.“ Ab kommenden Donnerstag ist McAvoy in deutschen Kinos als drogenkranker und psychisch labiler Polizist zu sehen – der Film heißt „Drecksau“. (dpa)

# 569
Егати манията ooooh!. Бозавият нали има договор за още два филма, какво се пънат?

Общи условия

Активация на акаунт