TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 670
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Много моля Geia, или някой друг, който го разбира немския, би ли ми разяснил, какво точно имат предвид в долния текст, в който за пръв път виждам да се свързва и Джеймс МакАвой с името БОНД  ooooh!
Съвсем изперкаха вече в търсенето на "новия Бонд", струва ми се...

Скрит текст:
Findet sich für James Bond zu klein
Schauspieler James McAvoy hält sich aus einem bestimmten Grund ungeeignet für die Rolle als James Bond: Er findet sich zu klein.
Auch wenn er Schotte wie Kult-007 Sean Connery (83) ist, sieht sich James McAvoy (34) keinesfalls als nächsten James Bond. „Dafür bin ich zu klein“, sagte der britische Schauspieler („Wanted“, „Abbitte“) der „Süddeutschen Zeitung“ vom Samstag.
„James Bond muss groß und breit sein“, meinte der Kinostar, der nach eigenen Angaben wegen Familie und Freunden lieber in London und Glasgow bleiben will, als nach Kalifornien Richtung Hollywood umzuziehen. „Aber den Bösewicht könnte ich spielen. Das würde mir sehr gefallen.“ Ab kommenden Donnerstag ist McAvoy in deutschen Kinos als drogenkranker und psychisch labiler Polizist zu sehen – der Film heißt „Drecksau“. (dpa)
Мяч, от не немски не разбирам бъкел, но онзи ден четох руския превод на тази "новина". Джеймс просто казва, че не става Бонд от него, защото е дребен на ръст.

Скрит текст:
Даже если он и шотландец, как культовый агент-007 Шон Коннери, тридцатичетырехлетний Джеймс МакЭвой не рассматривается в качестве следующего Джеймса Бонда. Это связано с его ростом.

Джеймс МакЭвой, по-видимому, считает, ему не хватает для желанной роли несколько сантиметров. "Я слишком мал", сказал британский актер («Особо опасен», «Искупление») газете "Süddeutschen Zeitung". "Джеймс Бонд должен быть большого роста и широким в плечах", сказала кинозвезда, которая, по его собственному признанию, из-за семьи и друзей предпочитает оставаться в Лондоне и Глазго, нежели переезжать в Калифорнию в Голливуд. "Но я мог бы сыграть злодея. Мне бы это очень понравилось".

Муре, много готино клипче!  Laughing Бени е страхотен Алън Рикман.

# 571
  • в сърцето на един мъж...
Намира се за твърде нисък за да играе  James Bond
Актьорът Джеймс Макавой се намира за неподходящ по конкретна причина за ролята на Джеймс Бонд: Смята, че е твърде нисък.
Дори ако той е шотландец като култовия-007 Шон Конъри (83), Джеймс Макавой (34) не изглежда като следващия Джеймс Бонд. "Аз съм твърде нисък", заяви британския актьор ("Wanted", "Изкупление") пред "Süddeutsche Zeitung" от събота.
"Джеймс Бонд трябва да е голям и едър", заяви звездата от филма, който предпочита заради семейството и приятелите да остане в Лондон и Глазгоу, камо ли да се премести в Калифорния или Холивуд. "Но бих могъл да играя злодей. Много бих искал ". От следващия четвъртък Макавой ще бъде показан по германските кина като психично болния и лабилен полицай

Не му допада идеята да е Бонд Simple Smile Предпочита злодея.

# 572
  • в морето до колене
И аз предположих, че е казал нещо в този смисъл.
Но се подразних от самия факт, че на някой му е хрумнало изобщо да му задава такъв въпрос...  Tired

В последно време май все повече се ориентират към злодеите.  Mr. Green
Не само той...

# 573
Днес щедро ръся снимки на Джеймс по всички теми.  Grinning В последните няколко дена малко по малко излизат съкровища от фотосесия от 2004 година правена покрай снимките на Inside I'm Dancing.

# 574
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, какви хубави снимки Party.
И аз съм била там Crazy.

Иначе продължавам да чета фенския сайт, и съм smile3544 ooooh!

# 575
  • в морето до колене
В последните няколко дена малко по малко излизат съкровища от фотосесия от 2004 година правена покрай снимките на Inside I'm Dancing.

Действително много хубава фотосесия.
Съвсем в духа на филма, бих казала.
Джеймсът изглежда така, сякаш току що е станал от инвалидната количка и е тръгнал по улицата... както би го направил, ако примерно имаше негов сън такъв във филма.

# 576
Бях обещала да си събера мненията от препоръките, започвам по малко Laughing
Minotaur- цък

Simon: An English Legionnaire- цък

A For Andromeda- цък

The Killing Gene- цък

Meadowlands- цък

Star Trek: Nemesis- цък

Colditz- цък

The Virgin Queen- цък

Stuart: A Life Backwards- цък

Oliver Twist- цък

Scenes Of A Sexual Nature- цък, цък

The Take- цък (писала съм нейде повече, явно в брита)

Bronson- цък (Криста, ти си на следващата страница, по-надолу и Лу)

Wuthering Heights- цък

Black Hawk Down- цък

The Reckoning- цък (разцъкайте и надолу, Тина също е писала  Simple Smile)

Warrior- цък

Lawless- цък, и цък, Лакуна Joy

The Dark Knight Rises -цък

Толкова, не четете още, ще допълвам Joy

Последна редакция: пн, 14 окт 2013, 23:47 от joy_r

# 577
  • срещу двата комина :)))
ревю на Locke oт Лондоския филмов фестивал

http://www.theupcoming.co.uk/2013/10/14/london-film-festival-2013-locke-review/

# 578
Ахх, как ще спя сега #Shocked

# 579
  • В Космоса
Изгледах "Бронсън" и сега се разколебах да гласувам за Стюарт, а още не съм изгледала другите 2 от анкетата с най-много гласове.
Стюарт, буди симпатии, а Бронсън погнуса, но кое е по-голямо майсторство, кой от двамата да пресъздадеш перфектно? Thinking
Самият филм снощи в началото не ми тръгна, но тази вечер му свикнах на похватите и продължих с удоволствие да попивам нестандартността.

# 580
казвала ли съм колко обичам кориците на GQ  Heart Eyes

http://condenastl3cdn.cust.footprint.net/videos/525c52924ffb601b69000001/low.webm

# 581
  • В Космоса
А, аз сега виждам, че Дъдли е на второ място, а аз не му харесах кой знае колко ролята. Е, добре беше, ама в сравнение със Стюарт и Бронсън... Значи имам да изгледам Форест иии, иии... Фреди.

Фас! luvbed Mr. Green

# 582
  • в морето до колене
казвала ли съм колко обичам кориците на GQ  Heart Eyes

Не само кориците.
Не знам, какъв им е принципа на авансовото качване на материалите за предстоящ брой, но видеото го има на сайта на GQ, обаче снимки няма все още.  Confused
Но пък я има статията/интервюто, което ще си чета довечера на спокойствие.  Heart Eyes

# 583
казвала ли съм колко обичам кориците на GQ  Heart Eyes

Не само кориците.
Не знам, какъв им е принципа на авансовото качване на материалите за предстоящ брой, но видеото го има на сайта на GQ, обаче снимки няма все още.  Confused
Но пък я има статията/интервюто, което ще си чета довечера на спокойствие.  Heart Eyes

да, точно от там гледах, но понеже нямаше снимки, качих само това  Peace

# 584
Уникални снимки му правят на Майкъл от GQ Heart Eyes. Всъщност не само на него, най-любимите ми фотосесии на Джоузи и Франко също са техни.
Но от списанието е време да разнообразят репертоара и вместо да снимат Фас на тримесечие, да отправят покана към Том Twisted Evil.

Общи условия

Активация на акаунт