TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 651
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
Бях обещала да си събера мненията от препоръките, започвам по малко Laughing
Мерси, Джо, беше ми интересно да прочета мненията ти. Като цяло и моите впечатления от филмите, които успях да изгледам са същите. Единствено за "Lawless" имаме разминаване. Нещо не успя да ме остави чак без дъх този филм. За мен си остава просто добър филм, даже успях да заспя накрая за финалната престрелка.  Embarassed (Мъжа ми само ме майтапи, че заспивам на екшъни, защото там няма буквички за четене.   hahaha) Мнението на Лакуна много ме развесели, аз не съм толкова крайна като нея, но едва ли ще помня още дълго този филм.

Брех, какав хубав Фас на мотор!  Heart Eyes

# 586
  • В Космоса
О, Джой, чудесна работа си свършила!  bouquet Прочетох ти коментарите за филмите, които съм гледала. И моите мнения съвпадат. Само към Бронсън съм по-толерантна аз. Просто закътвам някъде чувствителното си око, загрубявам възприятията и поемам предложеното с хладнокръвие. Някак явно наистина се пренастройвам като реша, че има какво да се види, защото и на мен в началото ми се стори непосилен, но се радвам, че не се отказах.

# 587
  • в морето до колене
Уникални снимки му правят на Майкъл от GQ Heart Eyes. Всъщност не само на него, най-любимите ми фотосесии на Джоузи и Франко също са техни.
Но от списанието е време да разнообразят репертоара и вместо да снимат Фас на тримесечие, да отправят покана към Том Twisted Evil.

Джой, не си справедлива.  Simple Smile
Последната cover story на Майкъл беше преди почти година и половина - през юни 2012; по повод на Прометей. И пак беше много секси.  Heart Eyes
На Франко и Джоузи също ми харесват техните снимки. За последната фотосесия на Раян не съм чак толкова сигурна. Но кориците му са хубави.

Може и Том да му дойде редът заради Лудия Макс догодина...

# 588
Като сте рекли днес Фас, ами нека да е.  Grinning

И клипчето -  http://vk.com/michael_fassbender_vk#/michael_fassbender_vk?z=vid … f2b7d9f04ca6edbce

ПП. А, оправих ги най-сетне гифчетата. Последното най ми харесва.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 14:26 от Злата с метлата

# 589
  • срещу двата комина :)))
въх, Злате  Heart Eyes

# 590
Чакай, не съм приключила още!

Michael Fassbender's Viral Extra for The Counselor

The Counsellor - Shortlist Exclusive Featurette

Michael Fassbender: The Counselor Armani Makeover

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 14:54 от Злата с метлата

# 591
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Злате, Акашка, радвам се, че сте имали нервите да ме изчетете Blush. Докато събирах, забелязах, че като е нямало какво кой знае колко хубаво да кажа за филма, съм рекламирала на нашето момче прелестите Whistling Mr. Green.

Ауу, Злате Shocked Shocked Shocked

Джой, не си справедлива.  Simple Smile
Последната cover story на Майкъл беше преди почти година и половина - през юни 2012; по повод на Прометей. И пак беше много секси.  Heart Eyes
Образно казано беше Wink- при огромната бройка кандидат-модели много често го снимат. Същото се отнася и за Франко (той има десетина сесии при тях). Предполагам ги канят, защото с тях наистиан се получават запомнящи се снимки Heart Eyes.

И не мога да не разходя най-любимата си GQ сесия (и заради Клаудия също Heart Eyes)

Тази на Майкъл с джукестата моделка я гони, но няма как да я настигне- моделката ми бърка в очите Twisted Evil

# 592
  • в морето до колене
Обаче са много бързи фенките - кога излезе клипът, кога успяха да направят гифчета от него вече  Grinning Не че се оплаквам!

# 593
Докато се натуткам да редактирам вие изписахте половин страница Laughing, та който иска да види нови клипчета от и за "The Counselor" да се върне малко назад.
Сега продължавам с още снимки от GQ фотосесията.

И накрая нещо, на което много се смях  hahaha

ПП. Покрай тия снимки забравих да се възхитя на самата статия. Много ми хареса, забавно написана, че даже и съспенс беше вкаран.  Grinning
А на това се изхилих с глас. Цветно си го предтавих как се прави на Майкъл.  hahaha

McAvoy is waiting for Fassbender, too. They were out the night before—they've been in Canada together since April, reprising their X-Men roles—and they're both car guys, so Fassbender invited him along. McAvoy acknowledges it must've been disorienting for me to find him standing in the lobby instead of the guy I'm supposed to meet.
"We've decided to switch names and identities and schedules for the week," McAvoy says, running with it. His accent goes full Fassbender. "Growing up in Ireland..."

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 15:26 от Злата с метлата

# 594
  • в морето до колене
Докато се натуткам да редактирам вие изписахте половин страница Laughing,

ПП. Покрай тия снимки забравих да се възхитя на самата статия. Много ми хареса, забавно написана, че даже и съспенс беше вкаран.  Grinning

А, ти за една страница, аз за една тема...
Гледам последните 10 страници сме ги изписали за 10 дни, а темата като цяло май за 45-50. Ще е абсолютен рекорд.
Та моето въздъх Е - аз докато се натуткам да изгледам филмите вие изписахте темата  ooooh! (не без мое участие, този път с минимално количество кино-мнения... само брътвежи и лиготочене  Mr. Green)

*
И аз им харесвам стила на повечето редакционни материали.
ЕТА - Да си кажа, кое беше "моят момент" в статията. Надали някой от вас е имал съмнения, де Wink

After The Counselor, he went straight into shooting the new Terrence Malick film, which may or may not be about love and the Austin music scene. In that Malick way, Fassbender is still waiting to find out if he made it into the finished filmPraynig
"I'm not sure," he says. "I've got to go actually and do some more voice-over." There is, he adds wryly, "just like reams and reams of that."

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 23:15 от мячик

# 595
  • срещу двата комина :)))
Злате, ти искаш да ме усмъртиш  Heart Eyes само малко фон дю тена му ми идва повече  Whistling

# 596
Поне не са го загалдили до пластмасов изглед, както обичат Mr. Green
Страхотни снимки Party

Хайде стига толкоз Фас- още десет страници имаме да обичаме Том Mr. Green

Последна редакция: вт, 15 окт 2013, 18:50 от joy_r

# 597
А така Джо, кажи им! Laughing

Фасът е страхотен за GQ, да се съглася с не-помня-кой, че всичките им фотосесии са много хубави и идейни.

# 598
  • В Космоса
Почнах "Беззаконие" и ще ме извините, че все предварително се обаждам, ама не мога да трая... Crazy На онази майтапчийска хейта ревюто не ми влияе за сега... Но съм в началото все още, а няма да догледам тази нощ...

За Том ще се изкажа като изгледам до край.

И пак извинете! Praynig Винаги като се изкажа се чувствам не в тона ви - не давам снимки, новини... само жалки коментарчета... hahaha

Редакция и лягам:

Том вече наистина се клишира с тва ръмжене. Шия от дечковче-трансформърч към голобрадо изтърсаче Crazy, девойката спекана засега също като в онази апатична роля във филма с Кидман

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 02:13 от Акаша

# 599
Напротив, Акаша, нас трябва да ни е гузно, че само лиготочим Laughing

И понеже много ме е срам Mr. Green, идвам със:
гифче

Стюъртовска фотка Crazy

муцка

най-любимата ми брадата фотка Heart Eyes

и две младежки-
готска

и смешничка Grinning