TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 974
  • 753
  •   1
Отговори
# 615
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Джо, не знай много, щото ще направя и една за Колин.  Twisted Evil
Колко си груба smile3518 Колко си злаааааааааааааа newsm45
Колко е труден животът за чистите и невинните (сиреч Аз Mr. Green)

И да не спамя съвсем- вижте новата прическа на Джейк Mr. Green

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 16:15 от joy_r

# 616
Аз пък нося един Брадли, дето му се чудя по-смешен ли е отколкото секси или да  hahaha

Не знам какво толкова ви е крив Колин, аз много го харесвам. Има много добри филми и страхотни роли. Еднственото, което ме спира да направя тема за него е, че за разлика от момците, за които си говорим в тези теми звездата му изгря доста по-рано. Преди десетина години беше толкова нашумял, че и чешмата да пуснех, Колин течеше от там.  Laughing Не, че бих се оплакала ако ей тъй от нищото ми се материализира у нас.  Mr. Green

# 617
  • в морето до колене
Ми аз не съм му голям фен на Колин, ама той е легитимен кандидат - това не подлежи на спор. Току виж една тема за него взела, че ме убедила да го харесам.  Crazy

Иначе ако сериозно сте готови да направим изключение с Деймиън, веднага се отказвам от Брадли (отказвам се да сътруднича на Злата за Брадли, а не от темата за него - да не ме разбере криво някой  Wink) и се залавям с Деймиън на секундата!
И мога даже да го впиша под №7 - тъкмо Мури и Злата ще имат повече време за следващи теми.

А на Geia мога да кажа, че не е нито сложно, нито страшно да се направи тема.    Wink
Докато гледаш филмите, ровиш паралелно из нета за "картинки" - и накрая пишеш нещо в стила на твоите 2 цента кино, но посветени само на конкретния актьор и придружени с илюстративен материал.

А първи пост е по-скоро биографичен. Може да се вземе от коя да е енциклопедия.
За целта все пак трябва да избереш актьор, който ти е тръпка, де  Sunglasses
На теб лично мога да "подхвърля" идеята за Том Хидълстън  pletka

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 16:55 от мячик

# 618
Аз бих искала Франко да е преди Деймиън- някак несправедливо ми се струва да крета на опашката след всички Embarassed.

Относно въпроса на Златето за Колин- на мен ми е органично неприятен като визия, иначе съм гледала страхотни филми с него и не му оспорвам таланта. Вчера даже попаднах на свой пост за него точно в този стил (отговор на въпрос "Пропускате ли филми заради неприятни актьори?")

# 619
  • в морето до колене
Ми несправедливо е, да.
Ако не ти пречи да готвиш две теми една след друга - нека Франко да е №7. Аз там ще помагам, обещала съм.

# 620
  • срещу двата комина :)))
значи, съгласна съм да правя тема за Бенито, даже ще ми достави удоволствие  Mr. Green бих се заела и с Том, той и без това няма чак толкова много изяви  Whistling

# 621
Ми несправедливо е, да.
Ако не ти пречи да готвиш две теми една след друга - нека Франко да е №7. Аз там ще помагам, обещала съм.
Щом ще имам силно рамо в преглеждането на безумната му филмография, никак не ми пречи Hug

И снимки- за всички по малко Laughing
Брадли с фенове

Джоузеф на премиера

Джеймс и той на премиера

Франко на ресторант

и малко повече Джейк от серията с опашлето, че много ме радва Laughing

Установих, че цялостната промяна във визията му не идва от брадата и сивите кичури- просто адски много е отслабнал и така лицето му изглежда по-строго

Убийствено готина извивка на устните има, също като на Джоузи- купидоновска Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 18:58 от joy_r

# 622
  • в морето до колене
Това му е визия за нова роля на Джейк, доколкото схващам...
Вече съм склонна да му простя брадата и прическата от Торонто, които толкова харесаха на Джой и толкова не ми харесаха на мен.  Wink
Косата е растяла, за да може да се хване на това умопомрачително опашле  Crazy
Брадата е целяла да скрие отслабването...

Много ми харесва на тези снимки. Очаквам да стане приятен филм. Сега му хвърлих едно око - режисьорът има опит в правенето на приятни екшън-трилъри. Рене Русо не съм я гледала в нещо ново от доста време... Ще чакаме Джой да каже и други любопитни неща за новия филм в новата тема  Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 окт 2013, 23:20 от мячик

# 623
  • в сърцето на един мъж...
Хех, Мяч, изкусителка такава Joy Ще си помисля, нали може. За сега има вече план график, да видим какво има Том, само не знам дали ще намеря всичко, от там, до където имам достъп Embarassed

# 624
  • в морето до колене
За намирането винаги ще помогнем, не се коси  Wink

# 625
Хаха, сигурна бях Joy Някои съм гледала, ще погледна какво още мога да си намеря Grinning Почти ме убеди Mr. Green

# 626
  • В Космоса
Ох, аз зарязвам "Беззаконие". Никак не ми харесва. Минах средата, но не мога повече. И Том е зле. Баш мечка със запек. Joy

# 627
  • в морето до колене
Е сега стана весело  hahaha
А "Бронсън" изтърпя ли го, че не помня?  tooth

# 628
  • В Космоса
Бронсън, да. Даже може да се каже, че ми хареса.

# 629
Ох, аз вече имам промяна на фаворита след първа серия от Дъ Тейк Embarassed При мен явно нещата ще се развият в посока Стюърт или Фреди Blush Преговорих Рокенрола, Инсепшън, мисля да гледам пак Лоулес и Дис мийн уор и да дам окончателно вот, че срамота Joy Много му харесвам ролята в Лоулес, обаче само ако е в комплект с Джесика, двамата са просто неустоима двойка Heart Eyes А Брулените хълмове изобщо ги изключих, но определено няма да важат в избора Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт