TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 855
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дайте ми я на мен мечката със запек, имаме магнезиев сулфат в лабито Laughing.

# 631
Утре Том ще е на премиерата на Locke в Лондон  Grinning, според този източник.

Така като гледам скоростта на изписване на темата, Мяч няма да смогне с гледането, пък ми беше интересно да ѝ чуя мнението, особено за Бронсън, но не само.

Акаша, как няма да ти хареса ръмженето на Том, то след това ръмжене половината форум заприпада по него. Crazy

# 632
  • в морето до колене
Криста, съдейки по развитието на дискусията в темата за филмите и ролите на Том, за да реша как да гласувам, трябва да изгледам четири неща. Е, едното е мини-сериал... ама все се надявам да се справя през почивните дни.
Смътно подозирам, че изборът ми ще бъде между Бронсън и Фреди.  Crazy

Пък и съществува възможността да си променя гласа, дори и след изписването на темата.  Wink

# 633
Аз изгласувах за Стюърт. Още не съм изгледала всички филми от анкетата, но като гледам едва ли няккоя друга роля ще ми хареса повече, пък и както каза Мяч, може да си променя вота после.

Акаша, и аз не можах да припадна по Форест.  Laughing

Утре Том ще е на премиерата на Locke в Лондон  Grinning, според този източник.
Ще чакаме снимки значи.

# 634
  • В Космоса
Криста, ми то бива, бива ръмжене, ама тук се пооля вече! Tired

Злате,  к'во да припаднеш по него... На мен ми идваше да му забия един в муцунката. hahaha

Момичета, така като чета, остана ли някоя, на която ѝ е фаворит Форест? Откъде са тези цели 6 гласа за нег? ooooh!

Остава ми да го видя като Фреди и да гласувам.

# 635
Акаша, аз харесвам Форест. Не съм гласувала за него, но ако бях гледала само известните му филми, както много от съфорумките, които са минали тук да гласуват само, щях. Много жалко, че има хора, гледали филма и мислещи си, че ръмженето е единственото, случващо се в него. Той си струва, дори и само заради трите общи сцени на Том и Джесика- ей тъй, да видим как и в блокбастър добрите актьори играят.

# 636
  • в сърцето на един мъж...
Е има хора, които са гледали само по-известните - Инсепшън, Лоулес, Черния рицар... Нормално да гласуват за по-познати роли. Ако не бях гледала Стюърт и Дъ тейк и аз вероятно щях да гласувам за някой от тях. А сега се колебая и не мога да реша. Embarassed

# 637
Аз Форест също го харесвам, и освен, че намирам ръмженето му за очарователно от чисто хормонални подбуди, го считам и за много добро актьорско решение.

Мяч, това означава ли, че си изгледала Бронсън?

Той си струва, дори и само заради трите общи сцени на Том и Джесика- ей тъй, да видим как и в блокбастър добрите актьори играят.

Не само те, всички играят, дори и момчето с име на врат, а за Гай да не говорим.

Снимки от последния снимачен ден на Mad Max, вече се съмнявах, че изобщо са го снимали този филм. Laughing Том е мрррррръсен и с куче, изглежда все едно се е въргалял по земята.

И една хубава от Ричмънд тези дни. Косата никога не му се подчинява. hahaha

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 11:48 от Криста

# 638
  • В Космоса
Не знам другите, аз специално не смятам, че филмът е само едно ръмжене (но въпреки това пак не ми хареса, поне до половината, до където го гледах. Скучен ми беше. Дори ангелското същество не успя да ми задържи вниманието). Споменавам го заради ролята, което всъщност обсъждаме. Някаква градация ми се получи от гърлени звуци, произвеждани от Том и тук вече ми дойде множко. Laughing А ако се абстрахираме от него, остава само разфокусирания поглед (да не кажа тъповат). Не, не, въобще не мога да сравня тази роля с фаворитите ми. Никак! Бронсън ужасно ме дразнеше с това постоянно разчекване на устата в гротеска усмивка, с истеричните крясъци и хвърчащи плюнки, но поне виждам някакъв положен труд, а тук - дебилщина. Laughing

# 639
Снимки от последния снимачен ден на Mad Max, вече се съмнявах, че изобщо са го снимали този филм. Laughing Том е мрррррръсен и с куче, изглежда все едно се е въргалял по земята.
Той май се чувства длъжен да си общува с де що пес се завърти около него.  Laughing А за мръсното, то и Мел Гибсън не беше много чист.  Mr. Green

Бях решила да пропусна The Take, но така като ви чета май е зъдължителен.

Последна редакция: чт, 17 окт 2013, 12:00 от Злата с метлата

# 640
Да, Злате, задължителен е.

А кучето, така като гледам, е част от актьорския състав. Mr. Green

# 641
О, Злате, смятай щом аз от първата серия се чудя вече къде да си ориентирам гласа, колко е впечатляващ. Има нещо в мимиките на Том, не мога да го определя, има един поглед, който леко се променя, после устните променят форма и погледа му става стъклен, навежда глава като бие и знаеш, че ще се случи нещо лошо Laughing Много специфично си играе ролите на лошо момче, а като излизаше от затвора в Дъ тейк и щях да падна от походката Mr. Green Много интересен актьор е, определено.

# 642
Той си струва, дори и само заради трите общи сцени на Том и Джесика- ей тъй, да видим как и в блокбастър добрите актьори играят.
Не само те, всички играят, дори и момчето с име на врат, а за Гай да не говорим.
Това не мисля, че е  нужно да се уточнява, казвала съм го неведнъж, ставайки дума за филма. И Миа ми хареса, и Джейсън, и момчето, и Шая  дори. А Гай беше велик.
В случая говорех за конкретните двама в общите им сцени Peace.

# 643
а като излизаше от затвора в Дъ тейк и щях да падна от походката Mr. Green

То да беше само походката, всичко му беше смешно. В това промо го има този момент.

А на това как съм се смяла, и на последвалата сцена също:

Днес не съм на работа и ми личи, нали? Laughing

# 644
Ааа, да, това беше другия момент, на който се хилих безумно Joy С двете обувки пред телевизора hahaha

Общи условия

Активация на акаунт