TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 886
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • в морето до колене
Най-ясният Дъдли на мен ми е Айрънс. Но по-добре въобще да не залитам в сравнения в тази насока- не се сравнява несравнимото. И тук въобще не говоря за актьорски качества, а за качествата на самия филм.

Тази Елизабет не съм я гледала.  Tired
Но помня, че съм чела твои похвали... които са още по-ценни като знам, колко не го харесваш Джеръми...

# 661
  • В Космоса
Момичета, има ли още негласували от вас? Хайде, побързайте, че не мога да преглътна фаворита. Grinning

# 662
  • в морето до колене
Аз не съм гласувала... и така като гледам, ще го направя в последния момент.
Щото сега The Take... подозирам, че няма да мога да го изгледам целия за една нощ, както направих снощи с Кралицата.  ooooh!
А освен него имам още три филма.

И въобще - учудващо малко са гласували, пък уж Том има много фенки из форума.  Thinking
Джой, Криста, да вземете да призовете мацките от Клюто и в частност от Компроматната да минат да пуснат по един глас...
Или по-добре без такива призиви, че току виж Тък излязъл начело  Mr. Green

# 663
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Най-ясният Дъдли на мен ми е Айрънс. Но по-добре въобще да не залитам в сравнения в тази насока- не се сравнява несравнимото. И тук въобще не говоря за актьорски качества, а за качествата на самия филм.
Тази Елизабет не съм я гледала.  Tired
Но помня, че съм чела твои похвали... които са още по-ценни като знам, колко не го харесваш Джеръми...
Ааа, нямам проблем да похваля и неприятни актьори, стига да са ми харесали, не е толкова ценно и невиждано Laughing.

Охх, дали ще качат скоро "Дон Джон" нейде, гледа ми се отново Blush?

# 664
  • в морето до колене
Охх, дали ще качат скоро "Дон Джон" нейде, гледа ми се отново Blush?

Не искам да те разочаровам, но не вярвам да е скоро.
Като се има предвид, че Джоузи още го разхожда по разни фестивали макар и извън конкурсната програма, какъвто е пресният случай с Лондонския филмов фестивал...

# 665
  • срещу двата комина :)))
здравейтееее, върнах се, може да пишете  Joy

# 666
Окиии, пишем Mr. Green

... хайде от мен да мине- пишем и показваме Mr. Green

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 14:03 от joy_r

# 667
  • в морето до колене
Като сте рекли да показваме  Grinning - показвам!

ЦЪК за по-голяма... и въпрос - от кога е тази фотосесия, бе джанъм? И кой ще покаже останалите неща от нея? Щото подозирам, че и те ще са такивИ красотни  Heart Eyes
Пък не ми се ровеше...

А от мен за отговорилия - подаръче в аванс.  Wink
Жеймсът тук е от времето на ShamelessHeart Eyes
Нямаше да е лошо и наистина да получим по едно такова писъмце... коя от когото и' е на сърце.  Praynig

# 668
я и аз да се разпиша  Mr. Green

Бени и Кийра снимат с все сила

Скрит текст:

прекрасна фотосесия на Бени, тука още : http://benedict-cumberbatch.net/gallery/thumbnails.php?album=214

и Том на премиера , още тук http://www.justjared.com/2013/10/18/tom-hardy-charlotte-riley-lo … m-fest-screening/

и раздаващ автографи

и на премиера  Joy

# 669
Охх, не мога да му се нагледам такъв отслабнал  smile3544

# 670
  • в сърцето на един мъж...
Аз да си кажа за изгледаното - преговорих Рокенрола, Генезис и изгледах и Измъкването. Отива му на Том да е екшън герой, не да е лигльо Grinning И въпреки това единствено Измъкването ме стисна за гушата, толкова, че съм почти склонна да гласувам за него. Невероятен Том. Въпреки че в изражението, мимиките, играта няма нищо ново, което да открия, поне за мен. Характерни неща видях, но ролята му е многопластова, жестока. Том преминава от един впиянчен, дрогиран мъж, в мил и нежен баща, от там в женкар, от там в мъжкар и пазещ позицията си гангстер. Моментите с Маги бяха много нежни, а с малкия Джими, просто те стискат за гърлото. Интересен беше прехода - и двете жени не ги обича, не може да ги понася, въпреки това беше запленен от Маги и тя за него беше нещо, което той никога нямаше да има, нещо чисто, за което да се залови. Трите жени в живота му, му помогнаха да доизгради образа си. Джаки - жена, от която има деца, но не може да понася и й изневерява под път и над път, Патриша - жената-власт, жената, която повдигаше самочуствието му и тази, която той обичаше, поне според мен, до колкото е бил способен да обича и Маги, жената-химера, тази, която той не може да има, но към която се стреми с всичка сила, за да го пречисти от всичко зло. От друга страна - Джими. Неговата опора, човекът, на който той вярваше най-много и който го предаде. Човекът, който отприщи останалата чернилка и горчивина. Сравнението между тях двамата беше потресаващо - Джими, който се издига, променя живота си, къщата си, стила си, без да се докосва до наркотиците - студен, като лед и Фреди - със старата къща, напиванията, наркотиците, многото жени, пълен с темперамент и страст, който не можа да тръгне напред, въпреки помощта на Патриша.
Разговора на Фреди с малкия Фреди на площадката беше потресаващ, стисна ме за гърлото. Толкова мъка имаше у двамата, толкова болка.И толкова загубени мигове...
Не знам, много много хубав сериал. Мисля да видя и Тинкър, Тейлър и ще гласувам вече Embarassed

# 671
Охх, не мога да му се нагледам такъв отслабнал  smile3544

нали, и аз това си помислих  Whistling

# 672
от кога е тази фотосесия, бе джанъм? И кой ще покаже останалите неща от нея? Щото подозирам, че и те ще са такивИ красотни  Heart Eyes
Веднагически казвам и показвам.  Grinning Фотосесията е на Davis Factor  - http://www.jamesmcavoyfan.com/pictures/thumbnails.php?album=312

Някои от снимките намерих в по-голям размер и ги пускам скрити.
Скрит текст:
Цък за големи

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 09:49 от Злата с метлата

# 673
  • в морето до колене
Знаех си, че мога да разчитам на отговор от теб.  Hug

А тази снимка ... ...  може примерно да даде ХИНТ за един бъдещ Франкенщайн.  Mr. Green
Много хитро е осветен тук - изглежда сякаш е с дълга коса...

ЕТА - ошибочка вышла, блин  ooooh!
Извинете, ама на служебния комп не му е от най-качествените мониторът... ъгх
Сега го видОх - то т'ва било качулка. Sorry!

Друга новина от днес - май Том Харди има проблеми със съчетаване на графиците за снимки... и съответно се оттегля от "Еверест"... Уж се водят разговори Бенедикт да го замени в ролята на Малори.
А цяла плеяда от "поколението" се спрягат за второстепенните роли - в това число Джеймс, Том Хидълстън, Хенри Кавил, Джоел Кинамън, Дан Стивънс, Матю Гууди...
Но както пишат от IndieWire - това звучи повече като wishlist, а не като реален проекто-каст.
Ако не за друго, то заради потенциални конфликти с графиците поне на двама от тях - Том и Джеймс...

И тук определено не става въпрос за "взаимозаменяемостта", която обсъждахме преди време, защото спецификата на проекта е такава - самите герои, които трябва да се играят, са били на по около 35 години по време на описваните събития в бъдещия филм.

Последна редакция: вт, 22 окт 2013, 22:49 от мячик

# 674
Друга новина от днес - май Том Харди има проблеми със съчетаване на графиците за снимки... и съответно се оттегля от "Еверест"...

Това пък ако не е заради допълнителните снимки покрай Mad Max...

Общи условия

Активация на акаунт