TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 891
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
  • В Космоса
Сесията на Джеймс е разкош! Винаги показвам снимки от нея в теми от рода "Кой харесвате?", "По кой въздишате?" Heart Eyes

# 676
  • вятър в маслините, вятър над хребета
А аз със срам си признавам, че от години съм убедена, че на първата снимка (която Мяч показа) е Диего Луна Rolling Eyes.

Много, много жалко за "Еверест"- най-обещаващ ми се струваше от новите проекти на Том.

# 677
  • срещу двата комина :)))
да ви покажа малко гифчета от аудишъна на Том за Бейн

http://www.comicbookmovie.com/fansites/nailbiter111/news/?a=88872

Фаса започва снимките на новия си филм "Slow West"

http://www.stuff.co.nz/auckland/whats-on/entertainment/9311614/S … filming-in-Twizel

Мячик, пощата ти е пълна, затова ако има още нещо да се допълва или да се пише за темата ми пиши  Hug

# 678
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пък нося GQ-ерген Heart Eyes

# 679
Том е направо страшен на тия гифчета. Много повече ми харесва както изглежда на последните снимки, които показахте.

# 680
Дано не ви се стори тъпо, но вижте като две капки вода са Simple Smile

Логан Маршал Грийн и Том много си приличат

# 681
този Том не е Харди, но е също толкова прекрасен и си мисля, че трябва да му обърнем по-сериозно внимание  Heart Eyes

# 682
  • в морето до колене
този Том не е Харди, но е също толкова прекрасен и си мисля, че трябва да му обърнем по-сериозно внимание  Heart Eyes

Вече навиваме Geia по въпроса  Mr. Green

Последните "новини"/клюки, която ми донесе ГугълЪт произхождат от БритнитУ Спиърс   Crazy

1) В унисон с разказания то Miriel сън в британската тема  Mr. Green - БритнитУ споделила пред US Today, че наскоро била сънувала Раян.  Twisted Evil Не става ясно как точно го е сънувала - дали като детски Мики Маус спомен, или нещо по-актуално...

2) ТЯ била смятала, че Джеймс Франко е много подходящ за прословутите 50 нюанса . Самият Франко според "вътрешен човек" обича да експеримантира с кариерата си, ама точно този експеримент май не е склонен да направи...
Ето го и точният цитат - ”James really wants to take risks in his career and doesn’t think that Fifty Shades would be one of those risks. If and when he is given the chance to do the film he will say ‘no.’ It just isn’t what he is interested in doing with his career right now. He doesn’t find anything rewarding with it.

Аз най-интересната новина всъщност не казах - Джеймс ще играе на Бродуей в "За мишките и хората" в партньорство с друг от "поколението" - Крис О'Дауд

*И още - планирал онлайн кино-курс.
Franco says, "I teach at UCLA and USC and Cal Arts (universities) but I'm gonna do an online filmmaking class... UCLA and USC are two of the best film schools in the world and it's hard to get in, it's expensive, so I like the idea of also teaching people that can't afford that or can't get in."
Да се записвам или да не се записвам.  Thinking

И за десерт - две хубави снимки.

Мне, оказа се, че не това е десертът.
Десертът е участието на Джеймс при Джими Кимел снощи. (Аз бях останала с впечатлението, ще е тази вечер...)

първа част
втора част
трета част

И зад кулисите:   Mr. Green

...Мисля, че стига толкова Франко за днес.  Grinning

Последна редакция: ср, 23 окт 2013, 15:31 от мячик

# 683
Въх, какъв е разностранен талант Франко! Хареса ми интервюто, де. Той ми е един от най-малко познатите актьори от това поколение. С него я съм гледала три филма, я не.

# 684
малеее, гледах "Shame".... ще ми трябва малко време, докато го осмисля и си подредя мислите, но вече няма да се двоумя за най-добрата роля на Фаса, вече ще се триумя  Mr. Green

# 685
двоен пост, обаче сега ми попадна новината, че Weinstein Co. са взели правата за новия филм на Фаса " Макбет ". Сега трябва Мячик да каже това хубаво ли е  Sunglasses

# 686
  • в морето до колене
Ами какво да кажа. Аз и досега си бях "уау" за проекта. Сега мога да съм УАУ!

Ако трябва да правя сравнения с други случаи от "нашите", тогава ще го направя така:
- Харви измъкна от Сънданс един "малък" филм на един режисьор, който беше дебютант в игралното кино, и вкара Раян и Мишел в играта за Глобуси и Оскари;
- Харви успя да докара до номинация за Оскар не кой да е, а Брадли Купър... при положение, че масовата реакция беше "фу, тоя пък къде се бута" с неговите тъпи ролички...

Ако трябва да изхождам от материала, тогава мога да го кажа така:
- щом Харви успя да направи за една измишльотина за живота на Шекспир, в която имаше само една и половина "звезди", една от най-успешните и противоречиви Оскар кампании...
какво ли би направил с истински Шекспир и истински звезди като Майкъл и Марион...
Ако режисьорът си свърши работата както трябва - а той може да е млад, но вече е доказал, че умее да разказва именно мрачни истории - тогава мога да предположа, че догодина по това време Майкъл няма да може така безгрижно да каже "аз заминавам за Нова Зеландия и нямам намерение да се занимавам с нИк'ви Оскари"  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

ЕТА - сега я прочетох и аз новината и ми се иска да добавя цитат от изявлението на Харви, който макар и стандартен до голяма степен, все пак показва, защо са го направили: “Adapting a Shakespeare work like Macbeth takes the ability to infuse timeless tales with originality, while at the same time preserving what makes it classic to begin with. We are excited to be working with See-Saw, the entire filmmaking team and StudioCanal along with Michael and Marion, who are some of the most daring, profound actors of the moment.

Можем само да стискаме палци, ще кажа.  newsm53

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 09:17 от мячик

# 687
ухаааа, Мячик, you made my evening  така да се каже  Hug

# 688
  • в морето до колене
За недоволните от оттеглянето на Том от "Еверест" - новина за добрЮтро  Grinning

Том ще играе не кой да е, а Сър Елтън Джон  Grinning
Ето откъс от официалната информация, публикувана от Deadline:

Скрит текст:
Tom Hardy will star as Elton John in Rocket Pictures’ Rocketman, and Focus Features has come aboard to give the film a major U.S. release, producers announced today.
The Hardy deal caps a lengthy search to cast the role of Elton in the film, which will be co-financed by AI Film.
Much like the man himself, Rocketman is a larger-than-life movie musical spectacle that tells the story of a child prodigy turned music legend.  Elton will re-record many of his iconic hits to parallel the emotional beats of the film that will have audiences on their feet, singing along to his much loved music.  The film is scheduled to shoot in fall 2014.

Повече подробности тук - http://www.deadline.com/2013/10/toldja-tom-hardy-to-play-elton-j … tm_medium=twitter

Мнения?  Wink

# 689
Ха! Честито му на Макбета на Фаса!

Браво и на Том! Дано се окаже истина, че по едно време нали и МакАвой го спрягаха за същия филм, пък се оказа, че той даже и не е разбрал за това.  Mr. Green

И едно много хубаво интервю с Джеймс - http://www.zdf.de/aspekte/Scotch-auf-Droge-30243642.html
Особено ми хареса сравнението между американското кино и европейското.

Общи условия

Активация на акаунт