TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 907
  • 753
  •   1
Отговори
# 690
Том ще играе не кой да е, а Сър Елтън Джон  Grinning

Това го бях срещнала като вероятност някъде...

След като вече е факт, мога да кажа - хм, интересен избор, не мога да си го представя в ролята на Елтън Джон, но пък знам, че Том е изключителен хамелеон, така че - защо не?

# 691
  • срещу двата комина :)))
тъкмо идвах и аз да покажа тази новина  Hug интересен ще ми е да го видя Том в такава светлина, мисля че има потенциала да се справи блестящо  Wink

# 692
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Това с Елтън Джон е добра новина, но аз още тъгувам за "Еверест" Confused. Много ми е мъка даже.

# 693
Здравейте момичета, благодаря за хубавите филми, които гледам покрай тези теми и забавните ви коментари. За Том като Елтън - според мен е това е съвършена комбинация на визия и глас, представете си Том в този клип

/обожавам песните на Елтън Джон, той е уникален музикант/.
Малко инфо: So independеnt 2013 - 24.10-3.11 - Seduced and Abandoned- документален филм с Райян, Джесика и др.

# 694
Абе, Мяч- какъв е този филм, заради който Джейк си е причинил това #Crazy

На някои мъже просто не им отива да са много слаби.
Иначе и хубави снимки излизат от тая снимачна площадка де Laughing

# 695
  • срещу двата комина :)))
не знам кой е филма, но днес цял ден чета плачевни ревюта за "The Counselor" направо се отчаях  Crossing Arms

# 696
  • в морето до колене
Абе, Мяч- какъв е този филм, заради който Джейк си е причинил това #Crazy

Джой, ето този е филмът Nightcrawler
Не знам, откъде си взела снимките, но Daily Mail са го цитирали по въпроса за ролята и отслабването - http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2472111/Jake-Gyllen … ler-reporter.html

не знам кой е филма, но днес цял ден чета плачевни ревюта за "The Counselor" направо се отчаях  Crossing Arms

Мда, и аз попаднах на заглавия от типа "Този можете да го пропуснете..."
Язък, очаквах да промени мнението на Джой за Ридли Скот  Mr. Green

Нищо, Мури, ще се успокояваме с това, че поне е красиФФФ в тоя филм  hahaha

Малко инфо: So independеnt 2013 - 24.10-3.11 - Seduced and Abandoned- документален филм с Райян, Джесика и др.

Да, този документален филм беше в Кан. Някъде на сайта на фестивала в Кан гледах откъсче от интервюто с Раян. Мисля, че е правен по времето, когато е снимал Drive. Но не само за този филм става дума, де.

Иначе за фестивала - завид!!! на софиянци.  ooooh!
Да си взема една седмица отпуск и да се преместя временно в София ли  newsm78
Като погледнах програмата - ми то половината филми искам да ги гледам!!!
И да си причиня Only God Forgives на кино  Crazy  Crazy  Crazy

Момичета, някой от вас няма ли да ходи, та да репортерства?

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 17:24 от мячик

# 697
не знам кой е филма, но днес цял ден чета плачевни ревюта за "The Counselor" направо се отчаях  Crossing Arms
Мда, и аз попаднах на заглавия от типа "Този можете да го пропуснете..."
Язък, очаквах да промени мнението на Джой за Ридли Скот  Mr. Green
Мдаа, аз съм тоооолкова по-прозорлива- такива работи не очаквах Mr. Greenю

Много благодаря за материала, звучи интересно този проект. Плашещ е и в интервюто Джейк, някак прекалено облещен изглежда с толкова изпито лице.

Относно репортерстването- за "Боговете" се отчетохме и аз, и Криста отдавна Wink.

# 698
Джейк на себе си не прилича на тези снимки.  Shocked

Прегледах и аз програмата на фестивала, харесах си някои неща, но едва ли ще ми се случи да отида да ги гледам на кино, по скоро ще чакам да се появят по сайтовете.

# 699
Джейк на себе си не прилича на тези снимки.  Shocked

На Джаред Лето мяза.

Някои от нашите герои, включително и титулярът по тази тема са в класацията на Vulture:

100 Most Valuable Stars of 2013

Хвърлих един поглед, не съм се задълбочавала, но има доста интересна за мен информация.

# 700
Тази класация я разгледах много внимателно, четох и по какви критерии е правена, както и разбивките за всички от нашите момчета плюс още няколко имена. Смятам, че е доста достоверна (още повече, че отчита последните няколко години, не само текущата).

Това е много сладко, макар че май е колаж Heart Eyes

# 701
Ох, сега стигнах до Франко и не можах да не се изхиля:

*When he isn’t busy creating art projects or going to yet another college, Franco straddles the movie worlds of mainstream and art house: A week after the release of family-friendly smash hit Oz the Great and Powerful, he popped up as a sleazy drug dealer in Harmony Korine’s canny trash classic Spring Breakers

*When most actors decide to direct, they have to take at least two years off to make their movie; Franco, on the other hand, has had a different directorial effort at every major film festival this year, the sign of either a dilettante or a man who doesn’t sleep.

# 702
  • в морето до колене
Тази класация е изключително интересен проект.
Именно за нея ви говоря вече от една година. Аз попаднах на миналогодишната, докато работех по първата тема за Раян. И оттогава все се каня да ви я покажа - първо в тези теми, после в темата на Джой.

Смътно помня, че в миналогодишната пак Р.Дауни беше начело, но втори мисля беше Хю, а трети беше или Уил Смит или Том Круз...
Раян беше мисля около 37-и, а Брадли според мен въобще го нямаше в първите 100...
ЕТА - Упс, сега видях, че има сравнение с миналата година. Извинете, Раян е бил 34-и (близо бях все пак), а Брадли е бил 47-и (дори в първите 50, пък аз така да го подценя).  Whistling

Забавно става като почнеш да си нагласяш критериите сам - получават се интересни вариации. Примерно, аз сега увеличих Overseas Box Office и веднага Уил Смит скокна на трето място  Grinning
А после увеличих Tabloid Value и Лео изпревари Р. Дауни, а на трето място се покатери пак Дженифър. Следвана от семейство Джоли-Пит  Mr. Green

Та да повторя - мнооого ценен проект!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 20:52 от мячик

# 703
Аз не знаех, че може да си играеш с критериите. Още по-интересно!

А Робърт Дауни Дж. не съм си и помисляла, че може да е на първо място.  Нямам много поглед върху него като актьор.

# 704
Ох, сега стигнах до Франко и не можах да не се изхиля:

*When he isn’t busy creating art projects or going to yet another college, Franco straddles the movie worlds of mainstream and art house: A week after the release of family-friendly smash hit Oz the Great and Powerful, he popped up as a sleazy drug dealer in Harmony Korine’s canny trash classic Spring Breakers

*When most actors decide to direct, they have to take at least two years off to make their movie; Franco, on the other hand, has had a different directorial effort at every major film festival this year, the sign of either a dilettante or a man who doesn’t sleep.
Егати, това момче за смях стана Joy
Покрай всичките му хиляда безумия забравяме, че той и Брадли са единствените от поколението с номинация за Оскар, и тази на Джеймс дойде първа.
В неговия случай важи поговорката "Каквото сам си направиш..."

Общи условия

Активация на акаунт