TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 910
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • в морето до колене

Егати, това момче за смях стана Joy
Покрай всичките му хиляда безумия забравяме, че той и Брадли са единствените от поколението с номинация за Оскар, и тази на Джеймс дойде първа.

Е, не са единствените. И не забравям.
... но останалото ми е трудно да оспоря.  ooooh!

И за да не "изгарям" един пост в края на темата, новината за добрЮтро ще я добавя тук  Grinning

Джой, не знам, как ще го приемеш, но първата номинация за "Дон Джон" е ... за Скарлет.  Wink

Излязоха номинациите за Gotham Awards - това са награди за независимо кино. Нямам много точна идея за тежестта им. Прегледах набързо предните награди в годините и успях да установя, че 1) има разнобой в категориите / примерно имало е награда за ансамбъл преди, а тази година май няма; 2) доста разнородни филми са награждавани - примерно The Hurt Locker / The Tree of Life + Beginners (в една и съща година) / Moonrise Kingdom...

А ето ги тазгодишните номинации за най-добра актриса - сред които е и Скарлет:

Cate Blanchett (Blue Jasmine)
    Scarlett Johansson (Don Jon)
    Brie Larson (Short Term 12)
    Amy Seimetz (Upstream Color)
    Shailene Woodley (The Spectacular Now)

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 10:09 от мячик

# 706
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ами да изкоментирам- аз я харесах Скарлет в ролята, но ми се струва, че всяка актриса с подобно излъчване щеше да се справи нелошо. Самият образ беше твърде стереотипен.
Актьорски филма го изнесоха Джоузеф и Джулиан, с много приятно включване от Тони Данца.
А самото вкарване на Скарлет редом до Кейт и нейната Джасмин би ми се сторило изумяващо, ако не бях видяла и Amy Seimetz (Upstream Color). След това вече просто си се подсмихвах под мустак Whistling.

И като сме тръгнали със статии за популярност, ето една хубава http://www.vulture.com/2013/10/how-valuable-is-internet-fame-in-hollywood.html

И един въпрос към класацията на Volture- какво ще рече категорията Critics Score? Защото ако оценява актьорско изпълнение според филмовата критика, акълът ми не побира на коя планета Робърт Патинсън има по-висок рейтинг от Том, Джоузеф и (забележете Mr. Green) Кeйт Уинслет и Робърт Де Ниро. А Шая Лебьоф свети далеч над Патинсън пък Joy. Нещо друго ще да казват тези цифрички, ама какво ли newsm78

Последна редакция: пт, 25 окт 2013, 17:51 от joy_r

# 707
  • срещу двата комина :)))
да измъкна темата от 3та страница

7 неща, които искаме да направим с Майкъл фасбендър

# 708
  • в морето до колене
да измъкна темата от 3та страница

А аз да я измъкна от втора  Sunglasses

Гледах Стюърт вчера... но не съм убедена, че за мен това ще е най-добрата роля на Том.
Нали знаете, че си падам по злодейски роли  Crazy

Довечера най-сетне ще видя, дали и за мен Форест ще е "мечка със запек" или не...

# 709
ах, колко са прекрасни  Heart Eyes с голяма трепет го чакам тоя филм  Joy

# 710
  • в морето до колене
Мдаааа, тази партия шах с бутилката джин отстрани си заслужава да се види  hahaha

# 711
Много ми харесва как измъквате темата.  Mr. Green

Снощи гледах "Тор" и така му се радвах на Том. Heart Eyes Още повече се радвам, че във втората чест ще има по-голямо участие.

А сега ще продължа Х-менската серия снимки.

И цели седем секунди тийзър

# 712
аз този Тор вече само заради Том го гледам  Joy а и чета някакви споменавания за филм само за Локи  Sunglasses ха, дано  Praynig

# 713
# 714
ахахахахха, жестоки са , аз се смях супер много на това

# 715
Днес съм на спамърска вълна  Mr. Green

Джеймс за списание "Man About Town" №13 Autumn/Winter 2013. За съжаление само сканове. Надявам се по някое време да се появят снимките от фотосесията в огромнейши размер.

# 716
  • в морето до колене
UP  Grinning

Според фен-сайта Exploring Tom Hardy
Том и Бенедикт са били забелязани завчера на едно и също представление на "Чарли и шоколадената фабрика" в Лондон

По този повод възраждам едни снимки от премиерата на Tinker, Tailor, Soldier, Spy

# 717
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ехх, тези снимки ме накараха да поискам пак да си го припомня този филм Heart Eyes.

Какво става, мацки, готови ли сте с обобщението, всички ли гласуваха? Защото аз съм back Twisted Evil и темата няма да устиска дълго Joy

# 718

Искам ощеееее!

# 719
побут  Sunglasses

Нова корица за Майкъл

Общи условия

Активация на акаунт