TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 43 861
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ах, сладкият ми той трапчинест смешко Heart Eyes
Мерси, Мяч Hug

И едно бързо сортиране на мненията- довечера, Венеция, със или без Шарлот Mr. Green?

# 16
  • в морето до колене
Усещам наближаването на премиерата на Don Jon... и скоро ГугълЪт ще ме залее с цунами. Не че е спирал, де.  Grinning
По повод на Шарлот аз съм пас - все ми е тая...  Peace

# 17
Като редовно списваща в клюкарските теми аз съм много любопитна Crazy
Няма само Божинови да дъвчем я Mr. Green

# 18
За Джой и другите желаещи, магнет на Gideon's Daughter. В торента има английски субтитри, но не знам колко са читави.

Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:bb3ea660916ee1d55f0adbbafadbade4244b3f24&dn=Gideons.Daughter.2005.DVDRip.XviD-MEDiAMANiACS&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr
=udp%3A%2F%2Ftracker.istole.it%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80&tr
=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337

Кажете работи ли, защото ми се струва, че е много дълъг тоз магнет.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 13:06 от Криста

# 19
  • срещу двата комина :)))
За Джой и другите желаещи, магнет на Gideon's Daughter. В торента има английски субтитри, но не знам колко са читави.

Скрит текст:
magnet:?xt=urn:btih:bb3ea660916ee1d55f0adbbafadbade4244b3f24&dn=Gideons.Daughter.2005.DVDRip.XviD-MEDiAMANiACS&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.openbittorrent.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.publicbt.com%3A80&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.istole.it%3A6969&tr=udp%3A%2F%2Ftracker.ccc.de%3A80&tr=udp%3A%2F%2Fopen.demonii.com%3A1337

мерсииии  Hug

# 20
Криста, поздравления за темата!   bouquet Страхотна е! Представянето на филмите много ми хареса, а на този момент се изсмях с глас  hahaha
Цитат
вдъхновението на Том за ролята на Форест Бондюрант е онази мила стара жена, която обикновено държи клетката на Tweety. По време на снимките първоначално е искал да го изиграе като стара лесбийка, по някое време е решил, че той всъщност е девствен, после е искал да вмъкнат сцена на Форест, който плете чорапи за семейството, лежерно полюшвайки се на люлеещ стол.
Откачалник такъв!  Laughing

Първо малко лирично отклонение - сутринта като дойдох на работа първо тази тема отворих с идеята да си я прочета на спокойствие. И като се започна едно върволица от хора, по едно време ми идваше да врътна ключа.  #2gunfire

Най-накрая изчетох всичко, изгледах всички клипчета и цъкнах на всички снимки.  Grinning Гледала съм много малко от филмите на Том. Той ми е най-непознат от титулярите до момента и си набелязах доста неща за гледане.
Гледала съм следните:  Band of Brothers, Scenes of a Sexual Nature, RocknRolla, Inception, Lawless и The Dark Knight Rises. В нито един от тях не е бил в центъра на обектива, но въпреки това успя да ми напрваи впечатление. Първият филм, който съм гледала с Том беше RocknRolla. Е, как да не го запомниш Handsome Bob?  Laughing

# 21
Злате, при представянето на филмите съм изхождала от личния си интерес към behind the scenes и неща от кухнята, които остават скрити на екран. Радвам се, че ти е харесало.

Даа, в какво ли е намерил вдъхновение за текущите си роли, не можем дори и да гадаем. Laughing

В туитър(не неговия) излизат страхотни хвалби за Том и Locke. Но се замислих, прожекцията не е ли довечера? Къде са го гледали тези хора?

И още нещо, към Мяч и Мури, някакви интервюта от Венеция с Фаса, и Брад, и другите не излязоха ли вече. Аз нищо не намирам в ютуб.

И последно, качих Gideon's Daughter в транзит, на промоция е следващите стотина часа.  Laughing Ако някой го иска, да ми пише на лични за линк.

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:51 от Криста

# 22
Нямаше ли предварителни прожекции за журитата в различните програми newsm78?

Злате, как пък ще да не е бил централен Форест в "Беззаконие"? Оная муха Шаята само се мяташе без глава в кадър, всичкото беше върху Томик в тоя филм Laughing.

И да пусна първият венециански кадър на нашия титуляр

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 15:59 от joy_r

# 23
  • в морето до колене
Криста, бъркаш двата фестивала  Grinning
Майкъл беше в Телурид, а не във Венеция. Аз не съм гледала официалния сайт на фестивала, но Гугъл-абонамента ми за Майкъл досега не ми е "снесъл" нищо особено. Но пък и на мен този абонамент ми е малко ограничен - не получавам имейл за всяка снимка във всеки фен-сайт на земята, щото бях се побъркала покрай Х-Мените с него и с Джеймс...   Crazy
Иначе имам логично обяснение - фестивалът в Телурид не е медийно-шумен, така че не знам кога и как може да се очаква нещо от него. Може някой от зрителите там да качи лични снимки и клипчета от интервютата... в тубата примерно. Ти нали сега се "сближаваш" с нея - търси.  Grinning

Относно ранните отзиви за Locke - да, явно има по-ранни прожекции за критици и журналисти, защото аз вече получих ревюта на двата конкурсни филма от Венеция, на които официалните премиери са от 17:00 и 19:30 местно време и за които едва започват да излизат снимките от дневния фотокол...

Филмът на Том е за 22:00, така че във всички тези протоколни мероприятия ще е последен.

Аз вече смъкнах филмчето от магнета, така че мерси за предложението за транзит, не ми се налага.  Whistling

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 16:10 от мячик

# 24
Злате, при представянето на филмите съм изхождала от личния си интерес към behind the scenes и неща от кухнята, които остават скрити на екран. Радвам се, че ти е харесало.
И на мен такива нещица са ми много интересни.
Ще се възползвам от предложението ти за "Gideon's Daughter" като се прибера вкъщи.  Hug

Злате, как пък ще да не е бил централен Форест в "Беззаконие"? Оная муха Шаята само се мяташе без глава в кадър, всичкото беше върху Томик в тоя филм Laughing.
И ти си права, но официално нали Шаята се водеше най-най-главен.

Пропуснах да кажа колко се радвах на интервюто с Джоузеф от предната тема. Изчетох и статиите, които пеше пуснала Мяч. "Дон Жуан" се очертава доста весел филм.  Grinning

# 25
Със снимки на Майкъл от Телурид мога да ви зарина, но още не съм попадала на клипче.

С Ралф Файнс.

И няколко туита от щастливци от мястото на събитието.  Grinning

Е, това вече си заслужава да се види на клипче  Laughing

# 26
  • в морето до колене
Майкъл определено е купонджия, съдейки по всичко, което съм видяла и прочела досега...
С Брадли Купър май си допаднаха по тая линия на БАФТА зимата и са си дружки оттогава. Виждат си се, като са в един град.

А ето  снимките  на  Том  и режисьора  от фотокола  във Венеция

Sorry, в бързината натиснах грешното копче
я кажете отварят ли се линковете...

Джой казва, че от Гети има проблем с линковете
сега ще пробвам друга хватка

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 17:07 от мячик

# 27
  • срещу двата комина :)))
Майкъл определено е купонджия, съдейки по всичко, което съм видяла и прочела досега...
С Брадли Купър май си допаднаха по тая линия на БАФТА зимата и са си дружки оттогава. Виждат си се, като са в един град.

А ето  снимките  на  Том  и режисьора  от фотокола  във Венеция

Sorry, в бързината натиснах грешното копче
я кажете отварят ли се линковете...

само първата при мен  Confused иначе Фаса е супер  Heart Eyes

# 28
  • в морето до колене
Я вижте сега ТОЗИ ЛИНК дали работи лесно? Или пак с рефрешване само...
Ако поне един от новите линкове, които съм дала, ви проработи - от него вече можете да влезете в целия албум и да си разгледате всичко сами.  Peace
Ако и така не работят - кажете. Сега тръгвам, но като стигна вкъщи, след около час, ще пусна снимките направо...

Ето ви е ПЪРВОТО РЕВЮ, което ми снесе ГугълЪт. Според автора - най-добрата мъжка роля, видяна на фестивала до момента.  newsm44

Язък, че не е в състезателната програма. - това също според автора на ревюто (ама и според мен, де)  Confused

Последна редакция: пн, 02 сеп 2013, 17:24 от мячик

# 29
Всичките си се отварят безпроблемно при мен. Видях то го Том как се е нагласил като негро от квартала.  hahaha

И така и така ни е тръгнало на смях, ей ви да прочетете как някаква нощна пеперудка е шамарила МакАвой - Filth star James McAvoy reveals how red light rampage led to him … ed by a vice girl.

McAvoy, 34, said he was totally caught up in the moment, during late-night filming. He said: “I was actually physically harassing this prostitute.
“I’ve been trying to pick fights, which is nuts, and I said, ‘You should hit me’... and she belted me!
“And that was the last thing we did – it just felt like, ‘F****** hell, this film’s going to kill me!’”

hahaha hahaha
Нещо много се е вживял в ролята ми се струва. То бива method acting, бива, ама чак толкоз...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт