TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 45 003
  • 753
  •   1
Отговори
# 255
Мяч, няма начин да не се появят снимки от тази им фотосесия с Джесика.

Като няма снимки ще гледаме гифчета  Laughing

А и ей сега разбрах, че Джеймс ще има нова фотосесия в ей такава шарена обстановка.

Photo Shoot 091313
Imogen Scarlett ‏@Imogen_Scarlett Waiting for James McAvoy to arrive at the shoot #casualfridays pic.twitter.com/QuE0W7p8yh

# 256
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, ама много са красиви Джеймс и Джесика заедно Heart Eyes.

Забравих да приветствам новата членка на клуба ни Hug.

# 257
Малко "мръснишки" новини.  Grinning
Джеймс на корицата на списание Herald. Сега чакам да се появи и интервюто от някъде.

На трети октомври ще има прожекция на "Filth" на кинофестивала в Цюрих, който ще бъде от 26ти септември до 6ти октомври. Джеймс ще присъства.
А на четвърти и пети октомври  ще го гледат щастливците в Хамбург на Filmfest Hamburg 2013. Джеймс ще бъде и там.

# 258
И аз носим корица- OUT Magazine smile3544

В съседната тема могат да започнат със спекулациите Laughing. Ето я и статията

# 259
  • София
Гледах сега в една фен група във фейса, има албум от последния проект на Раян. на Терънс малик.Много се надявам да е нещо малко по-положително и да не умира накрая  Laughing Да е жив и здрав, с ръце, с цял корем, очи, лице, нос  Laughing  Той избягва такива роли, но ми се иска нещо мило и положително.Но ме съмнява.
А как съм му ядосана, че е отказал за 50 нюанса сиво  Crossing Arms Книгата не съм чела, но щях с удоволствие да гледам, по това, което съм чувала за нея, той е просто идеален  Crazy Но е ръб  Crossing Arms

# 260
  • В Космоса
Здравей, Erienne! Hug
И аз много бях припадаща по Райън прди време. Сега също ми харесва, както и повечето от прекрасните ни и талантливи 30-таци, но които ми докарват специфичния пеперуденски гъдел за момента са МакАвой  Heart Eyes /съвсем от скоро/, Фасбендър  Heart Eyes Heart Eyes и Харди Heart Eyes, разбира се!

# 261
  • София
На мен той си ми е любов, спомням си едно време гледах Брейкър Хай и въздишах  Laughing Знаела съм още тогава  hahaha
Другите, които ми правят пеперудки са все по-дъртички. Но Раян ми е голямата любов. Напоследък си го сънувам.
Онзи ден моят приятел изцепи"Аз май приличам на този твоя любимец, ама съм чернокос и с тъмни очи"  Joy

# 262
  • В Космоса
О, и моите любови са предимно по-дърти, но понеже тук въздишаме по 30 годишните... АЗ Rаян си го заплюх от The believer.

# 263
Моите любови са красиви- възрастта не е от значение Laughing
Ериен, подпис от Blue Valentine- адмирации Peace

Между другото, Мячик днес ме подсети с исландската вметка- отдавна се каня да споделя колко ме радват Райън и Ева като двойка. Не толкова визуално, въпреки че адски много си подхождат, колкото с начина, по който процедират с вниманието към себе си. Не се крият, но и не се тикат в обективите- показват абсолютна мярка във всяко едно отношение. Моите звездни любимци в момента.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 23:02 от joy_r

# 264
  • в морето до колене
Гледах сега в една фен група във фейса, има албум от последния проект на Раян. на Терънс малик.Много се надявам да е нещо малко по-положително и да не умира накрая  Laughing ...Но ме съмнява.

Erienne, мисля, че съмненията ти са напълно основателни.  Whistling
Положителното при Малик (доколкото го има въобще) е много относително...
А от това, което съм изчела за филма, ако някой ще умира, то ще да е в дуел за жена.  Wink
Дали ще е с Фасбендер (заради Рууни Мара), или с Бейл (заради ... Кейт Бланшет?) - аз лично нямам нищо против да гледам такива дуели.  Mr. Green

# 265

Е, не! Ако бях на мястото на Ан-Мари Дъф, щях много сериозно да изревнувам. Това прехапване на устни, този игрив поглед, тази усмивка...

Криста, а ти каква торта ще ни черпиш - във формата на боксова круша, кучешки кокъл, руска ушанка, Ауди ... или нещо друго.  Mr. Green

Мяч, какви въпроси ми задаваш? Joy Труден въпрос, труден. Сега трябва да запрятам ръкави да правя и торта.

hahaha

# 266
  • в морето до колене
Мяч, какви въпроси ми задаваш? Joy Труден въпрос, труден.

Хич не е труден. За най-очевидния избор Интернет предлага не само разни-разнообразни дизайни, ами и рецепта даже.  Mr. Green

Макар че като се замисля, наистина има повече от един очевиден избор.  Crazy

# 267
Нося поредната корица smile3544

И още една

Дотук тази на Джоузеф най-много ми харесва.
А Том както винаги е пренебрегнат от американските издания.

# 268
А Том както винаги е пренебрегнат от американските издания.

То пък сякаш е всяка седмица по британските. Laughing Явно хич не го влече. Любопитно ми е покрай филмите следващата година дали ще се появи някъде на корица и или телевизионно шоу.

# 269
Абе снимат си го, пък в Blag покрай каталозите си е баш всяка седмица Laughing. И хич не съм съгласна, че не го влече, селф-нюдитата му не е като да са едно или две Mr. Green
Мен ме устройва да е по-често в Muse и по-рядко във Vanity Fair, понеже концепциите на фотосесиите на британците са ми много по-интересни и много по-добре подчертават преимуществата на мъже с нестандартна красота като неговата.

Пускам и фотките на Джейк от V, след малко ще разцъкам и тези на Джоузи при гейовете Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт