TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 686
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
  • В Космоса
мен ако питаш, роден си е осъзнат Joy. И му отива Heart Eyes.

Таман ти бях повярвала, като каза, че и през ум не му минава, викам да, да, така е, ней като Фас със самочувствие на готиняга. Joy Joy

Но квото и да си мисли му ходи, определено.  Grinning Crazy Laughing

# 511
Добро утро от мен и поздравче със следващия клип Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=V8jt5ED1zGI

# 512
  • в морето до колене
А тази фотосесия виждали ли сме я?

L’Uomo Vogue February 2006 - Photo by Walter Chin - ЦЪКнете за по-голям размер.

*
*

# 513
Аз не съм я виждала досега, страхотна е!
На първата снимка, обаче, ми е трудно да го разпозная, добре че е кучето, да сме сигурни, че е той. Laughing

# 514
# 515
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ау, колко много коса Shocked. Вярно нямаше да го позная на първата снимка Laughing.

# 516
  • в морето до колене

На мен от посочените факти само музикалният клип ми беше неизвестен. (Е и точно колко килограма е отслабнал за "Глад", но това не е чак толкова фатално, мисля.)

А ето го и превъплъщението на Майкъл в споменатия клип.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green

# 517
  • срещу двата комина :)))
aхахаха, егати клипа  hahaha

# 518
като Фас със самочувствие на готиняга. Joy Joy
От няколкото интервюта с Фаса, които съм гледала не останах с впечатлението, че се възприема като най-печения готин плейбой. Струва ми се, че даже се притеснява като го набедят за секс-символ.

Клипчето е връхтъ!  Joy Подсети за ме непослушните момченца от "Пинокио", които се превръщат в магаренца. А непослушните мъже стават на кочове очевидно.  hahaha
Джеймс беше по-хубав сатир.  Laughing

Аз не съм я виждала досега, страхотна е!
На първата снимка, обаче, ми е трудно да го разпозная, добре че е кучето, да сме сигурни, че е той. Laughing
Аз понеже и кучето не познавам чак се учудих защо пише Том Харди на снимка на Франко.  ooooh! hahaha

# 519
Злате, и аз не познавам кучето. hahaha Ама то е някакъв ориентир, че на снимката е Том.

# 520
  • в морето до колене
От няколкото интервюта с Фаса, които съм гледала не останах с впечатлението, че се възприема като най-печения готин плейбой. Струва ми се, че даже се притеснява като го набедят за секс-символ.

А непослушните мъже стават на кочове очевидно.  hahaha

чак се учудих защо пише Том Харди на снимка на Франко.  ooooh! hahaha

1) И аз с такива впечатления оставам. Примерно след прословутата класация на EMPIRE, дето я коментирахме в двете теми, ГугълЪт ми докладва няколко интервюта с Майкъл по червените килими (че той през последния месец все по такива килими ходи  hahaha), в които той изказва благодарности за осмото място. Ама благодарностите са някак "облечени" в неверие и смущение... Така поне на мен ми се стори.
2) не коч, а козел май  Thinking
3) аааа, малко е едричък, та да го объркам с Франко... (не казвам, че Е по-едър, а че на снимката ми изглежда различен от Джеймс... някак в раменете  newsm78 по- като гардероб сякаш) Но Джой е права - учудващо много коса  Grinning

Относно Жозеф и неговото новозародило се "самочувствие на готиняга" - ами от сутринта гледам ей тез гифчета от гостуването му при Крейг...

*  *  *  *
А кажете ми, че не демонстрира такова самочувствие.

# 521
Баш, Мяч.  Laughing Гледах интервюто при Крейг, Жозеф е: ей, колко съм куул.

# 522
  • в морето до колене
И не само при Крейг. Сетете се за репликата People masturbate to ME при Стивън...

Съществува вариант да го прави, за да се асоциира с героя си във филма - от прочетеното очаквам именно героят да е с такова самочувствие.

Но аз си мисля, че не е само заради това.
Пък и той като актьор би трябвало да покаже "отстраняване" от образа.

П.П.
Мури, понеже аз не следя отблизо новините за Бени, имам питане.
Има ли публикувани негови реакции на първото място в класацията на EMPIRE?

# 523
  • срещу двата комина :)))
И не само при Крейг. Сетете се за репликата People masturbate to ME при Стивън...

Съществува вариант да го прави, за да се асоциира с героя си във филма - от прочетеното очаквам именно героят да е с такова самочувствие.

Но аз си мисля, че не е само заради това.
Пък и той като актьор би трябвало да покаже "отстраняване" от образа.

П.П.
Мури, понеже аз не следя отблизо новините за Бени, имам питане.
Има ли публикувани негови реакции на първото място в класацията на EMPIRE?

нищо не ми е попадало до сега  newsm78

# 524
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не е заради героя. И не е новозародило се- прави го отдавна.
Не знам обаче защо мислите, че е сериозно- според мен очевидно гаври и себе си, и истерясването на фенките. Явно само аз забелязвам, че от всичките ни обекти Джоузеф е този, който е най-потаен относно личното и съкровеното. Всяко интервю е театър, всяка поява на червения килим е роля. Е, защо ролята да не е на супер готиния (People masturbate to ME- идеалната реплика от филм, не е ли така Laughing). Все пак нека не забравяме, че е израснал в Холивуд и идеално знае всеки чарк от машината за правене на звезди. И неведнъж е казвал, че му се гади от нея.

Общи условия

Активация на акаунт