TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 682
  • 753
  •   1
Отговори
# 525
  • в морето до колене

П.П.
Мури, понеже аз не следя отблизо новините за Бени, имам питане.
Има ли публикувани негови реакции на първото място в класацията на EMPIRE?

нищо не ми е попадало до сега  newsm78

Понеже аз самата преди време бях цитирала негово изказване, че не се възприема като красавец и секс-символ. И се сравняваше с МакАвой, за когото твърдеше, че е смятан за такъв...
Но това беше ПРЕДИ да го изберат за най-секси кино актьор.   Wink

...
Явно само аз забелязвам, че от всичките ни обекти Джоузеф е този, който е най-потаен относно личното и съкровеното.

Джой, я дай малко по-подробно по този въпрос...
Аз признавам, че още не съм много "навътре" с публичния образ, който Том Харди създава за себе си, но останалите двама дотук (освен Джоузеф) също не ми изглеждат на особено приказливи за "личното и съкровеното".

Последна редакция: пт, 11 окт 2013, 14:10 от мячик

# 526
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Да, не са- особено Джеймс. Но като го попитат за съпругата му, отговаря- ако ще и с половин уста. Снимки техни из нета има. И на Райън с Ева. Райън като ходеше с Рейчъл Макадамс, бяха всеки ден по списанията, и двамата говореха един за друг по интервюта. Хич и няма да споменавам появите им по МТВ-наградите.
Сега да се върнем към Джоузеф- и досега никой не знае имал ли е връзка със Зоуи Дешанел. Като го питат, мълчи. Като питат нея, тя се подсмихва.
С Лекси са от едно 6 години заедно, като за това време имат десетина снимки един до друг и чак този месец той за пръв път потвърди, че има връзка. Отказа да спомене името и (най-нагло излъга, че тя няма нищо общо с шоу-бизнеса), да каже дали е сериозно, от колко време са заедно- нищо. цялата размяна на реплики със Стърн по този въпрос беше крайно насилена, и оставяше неприятно впечатление.
Та да, струва ми се, че той е екстремният случай (ако не броим Килиън, за който се разбра, че има второ дете, като стана на половин годинка Laughing)

# 527
Моите впечатления са, че всички титуляри до тук не са особено словоохотливи относно настоящите си връзки. Не обичат да говорят за личния си живот.

# 528
  • в морето до колене
Да, и аз така мисля.

От всичко, което аз съм видяла, може би най-открито са показвали връзката си Раян и Рейчъл. В смисъл, че са се появявали като двойка на доста места. Иначе пак не са говорили много за себе си...
Том и Шарлът също са се появявали доста често заедно май.
Джеймс малко по-рядко, но все пак няма начин да не се показва заедно с Ан Мари по разни мероприятия на гилдията при положение, че и двамата са актьори.
Но пък нямат чак "фотосесии" съвместни с половинките като тази, дето си я носила като подписи и аватар, Джой... Или аз не знам да имат. Ако има такива, я ги покажете  Crossing Arms
Само че не се броят рекламните за съвместните им филми - макар да не вярвам да има изобщо такива за "Безсрамници" или за "Брулени хълмове". Но пък е любопитно, как са изглеждали един до друг на червените килими. Джой, аз не съм виждала примерно снимки на Джоузи и Зоуи от времето на Manic - има ли такива изобщо...
Майкъл не се е показвал официално с жени, ама той май ги мени често. За него предстои да разберем подробности в другата тема.
Останалите не ги следя изкъсо и нямам поглед.

Искам да задам и един организационен въпрос - за кого ще е тема №6 след Фасбендер?
Щото аз лично съм любопитна за Джеймс Франко, но ако Джой ще прави тема за него, трябва доста отрано да я подхване...
Ако искате да е за някой друг - давайте идеи.

# 529
  • срещу двата комина :)))
нямам против за Франко  Peace

# 530
Не е само до снимките, Мяч- той и подбутва кариерата с тях все пак. Но да си видяла някъде да каже- да, Лекси е моята приятелка? Дотогава тя просто си остава моделка, снимала се с холивудски актьор. И не говорим за мацка, с която е месец или година...
Франко си имаше гадже, което не беше публична личност, ама не я и криеше така. С параноично усърдие.

Ако е за него темата- казвайте да я почвам отсега, че не си завиждам Rolling Eyes

# 531
  • в морето до колене
Или Джейк Джиленхаал? Преди Франко - че за него наистина си трябва доста време за подготовка...

# 532
Съгласна. И искам да я правя аз, ако може Blush

# 533
Аз претенции за следващ титуляр нямам, още по-малко имам претенции да правя друга тема. Вече нямам физическата възможност и времето да изгледам цяла една филмография за месец-два. Rolling Eyes

# 534
Крис, тоя кръст сами си го поехте- аз като се заех с Джоузи, хич не се мъчех да гледам тези му филми, които не ми представляваха интерес Wink.

# 535
И аз съм така, Крис. Добре, че правих макавойската преди да тръгна на работа, че не знам как щях да се справя. Ако ще правя за Брадли, траябва да я отпочна от сега.  Grinning

Сега последно за Джейк ли ще бъде? Обичам го!  Heart Eyes

# 536
  • в морето до колене
Мда, сега като гледам амбициите на Мури да изгледа всичко на Майкъл... хем се възхищавам, хем не разбирам.
Е, и аз съм гледала по две-тре серии от Брейкърс Хай и Младия Херкулес преди две години, де.  Mr. Green
Но май бях най-облагодетелствана, защото филмографията на Раян е най-кратка.

.
Затова предлагам помощ на всеки, който има нужда, за бъдещи теми.  Hug

# 537
  • в сърцето на един мъж...
И аз нямам претенции за кого ще е следващата тема Blush

# 538
Аз съм ОК с тема и за двамата, Джейк обаче ми се струва по-логичен избор, понеже има актуален филм с шанс за наградния сезон- а тази тема нейде в този период ще се пръкне Grinning.

# 539
Крис, тоя кръст сами си го поехте- аз като се заех с Джоузи, хич не се мъчех да гледам тези му филми, които не ми представляваха интерес Wink.

Аз изхождах от това, че как ще се изкажа обективно, ако не съм изгледала всичко. Mr. Green
Пък и ми правеше удоволствие.

И аз съм така, Крис. Добре, че правих макавойската преди да тръгна на работа, че не знам как щях да се справя.

То и при мен съвпадна с периода преди тръгването ми на работа и затова се нагърбих.

Общи условия

Активация на акаунт