TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 675
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • вятър в маслините, вятър над хребета
След като изгледах GI Joe, мога убедено да кажа, че и без да го бях гледала, пак бих могла да се изкажа обективно- ужас и половина Joy.
Гледайки обаче какво Франково съм изгледала последните две години, явно не ми и трябва тема, за да се прежаля да зяпам какви ли не идиотизми hahaha.

Довечера ако се прибера по-рано, ще се опитам да си събера мненията от препоръките, че дойде финалната права май Simple Smile.

# 541
  • срещу двата комина :)))
ами на мен освен че ми беше интересно, имах и много свободно време  Peace иначе нямаше как да изгледам всичко  Joy

# 542
  • в сърцето на един мъж...
Bronson - идвам да си кажа, че тотално си прецаках усещането след Стюърт Confused Определено имам вече проблем с този режисьор, не ми харесва, тотално съм убедена, че е прецаквация. Единственото хубаво нещо до тук, което съм открила у филмите му са - хубавото лице на Гослинг в Драйвър и члена на Том в Бронсън, както и хубавата музика. Останалото е безумна глупост. Изтърпях го до края и както при Драйвър се чудих какво съм гледала и защо Confused В предния филм, Стюърт поне ми даде нещо - докосна ме, и двата са по истински истории и докато се питаш в единия защо живота е такъв безумен и как може нещо дребно да те превърне в това, което си, тук даже нямаше и такъв опит. Едно безсмислено насилие, чудовищни кадри, голотата на Том, безумните приумици с фекалии и кървища... Честно, може да играе много добре, да е неузнаваем Том, но ролята му не носи никакъв заряд, нищо... Едно безсмислено излагане на голотата му и на разкошното му тяло.
Сега избора ми се колебае определено между Стюърт и Форест, като имам леки съмнения за Дъдли, но тези двамата надделяват.

# 543
Гея, съжалявам, че не ти е харесал Бронсън, ама няма как всички да имаме еднакво усещане  Hug

ето малко клюкинки по повод гаджетата на Майкъл :

http://www.usmagazine.com/celebrity-news/news/zoe-kravitz-and-ex … yc-event-20131110

и нов снимчок от Ню Йорк

# 544
Майкъл явно има око за екзотични мацки - Michael Fassbender relationship historyWink

Нося една статия за Бени - Benedict Cumberbatch, just as lovely as you think he is
He is, quite simply — and this is for all those self-proclaimed Cumberb**ches out there who have designated him an unlikely pin-up idol — just as chiseled, engaging, well-mannered and disarmingly modest as they imagine in their wintry, wind-tossed fantasies. Laughing

Вече почвам да си мисля, че не им е чиста работата с МакАвой.  Laughing Преди беше казал, че Джеймс е хубав, сега пък му бил role model.
Скрит текст:
“I know James really well. I’ve sort of been working with him for a while, and I just love what he did,” Cumberbatch explains. “He let the game come to him. It’s about the quality of his work, and I wanted the same thing. I didn’t want to go and try and force myself on people. I wanted people to go, ‘Oh, that guy could be quite interesting,’ and that’s sort of what’s happening.”

# 545
Майкъл явно има око за екзотични мацки - Michael Fassbender relationship historyWink

тюх, нямам шанс начи  Crossing Arms

# 546
Че ти си екзотична бе, Муриня Grinning.
Упс, сега разгледах мацките- не чак толкова екзотична Joy
За Зоуи Кравиц бях чувала, и все си мислех, че още са заедно.

# 547
Че ти си екзотична бе, Муриня Grinning.
Упс, сега разгледах мацките- не чак толкова екзотична Joy
За Зоуи Кравиц бях чувала, и все си мислех, че още са заедно.

мда, чак толкова не съм  Joy

# 548
Тук много фотошоп е играл, но и много добре се е получило в крайна сметка:

И все пак- натурално си е най-добре Heart Eyes

От толкова близо се вижда, че и Том е луничав- явно рижата брада не е единствената индикация за ирланска жилка Crazy

# 549
Такаааа....и аз изгледах "Бронсън". Сега може ли някой да ми обясни какъв беше смисъла от този филм. Какво точно се е опитал да каже с него Рефн на зрителите? Защото ако е искал да покаже колко добър актьор е Том, вярно - успял е, обаче ние това си го знаем и от другите му роли. И мен, също като Гея, не можа да ме докосне героя на Том. Единственото, което изпитах беше задоволство, че отново го вкараха в затвора и съжаление към нещастните надзиратели и директори на затвори, които е трябвало да си имат вземане-даване с него. Винаги съм си мислила, че целта на режисьора, причината да направи даден филм е да ни направи съпричастни с историята на героите и най-вече на главния персонаж. В този филм това така и не може да се случи при мен. Но пък от друга страна целта на Рефн може да е била да отврати зрителите от "най-известният британски затворник". При мен се получи идеално. Та пак питам - защо беше този филм?
И на мен едва ли Рефн ще ми стане любимец, въпреки, че "Драйв" ми хареса. Твърде откачалски е за моя вкус.
После прочетох в Уикипедия, че през август тази година петиция е събрала 10 000 подписа за предсрочното освобождаване на Чарлс Бронсън. Дано не се случи. Знам, че филмът е доста далеч от истинската история на Бронсън, но на мен и той ми беше достатъчен да се настроя негативно към Майкъл Питърсън.

# 550
Винаги съм си мислила, че целта на режисьора, причината да направи даден филм е да ни направи съпричастни с историята на героите и най-вече на главния персонаж.

Ако говорим само за биографични филми, какъвто е случаят, мисля че дори напротив - режисьорът трябва да се абстрахира от своето мнение и да представи героя безпристрастно, доколкото може. Да остави на зрителя сам да реши дали да го хареса или не.

Ако говорим за фиктивни персонажи, тогава целта може да е съпричастност или не, това зависи изцяло от това как е измислен/написан образа.

Значи твърдо Стюърт, а?

# 551
В такъв случай му се е получило на Рефн - не го харесах.  Laughing Твърдо Стюърт.
А сега сериозно - защо е избрал да разкаже историята точно на Бронсън? С какво го е впечатлил този човек? На мен ми беше досадно през повечето време да му гледам изстъпленията.

# 552
Защото ако е искал да покаже колко добър актьор е Том, вярно - успял е, обаче ние това си го знаем и от другите му роли.
Ааа, Злате, много моля Naughty. Великият гений подчерта, че той е единственият, успял да разгърне актьорския потенциал на Том!  Mr. Green

Иначе съгласна с Криста- обичам да бъда оставена сама да си изградя мнение за героя, и то не само в биографичните филми. В случая обаче и негативно не успях да измътя- беше ми тотално безразличен, като клоун на сцена. Цялостното усещане за неприязън и отврат идваше от формата, не от съдържанието.

# 553
А сега сериозно - защо е избрал да разкаже историята точно на Бронсън? С какво го е впечатлил този човек? На мен ми беше досадно през повечето време да му гледам изстъпленията.

Не бих казала, че той(Рефн) го е избрал. Историята е доста интересна. След като Том излиза от рехабилитация, неговата приятелка Кели Марсел му представя сценарий за Бронсън, в който той е в главната роля. Дават го на дистрибутор в UK, който го пренаписва, "уволнява" Том и започва преговори с Джейсън Стейтъм. Последният отново го пренаписва и впоследствие се отказва от него. Чак тогава, по неведоми пътища, сценарият попада в Рефн и изведнъж Том пак е в играта за ролята. Но и двамата(Рефн и Том) не се влюбват един в друг от пръв поглед. Рефн разказва, че първата им среща е била доста конфузна, щрих от нея е, че са се срещнали в бар - трезвеникът Рефн и възстановяващият се алкохолик Том. Laughing

Ето тук за срещата:
Скрит текст:
How did you find Tom Hardy for this role? Was it difficult for him to do this particular character day after day?

Nicolas Winding Refn: Tom was kind of an interesting choice because first we met, and we didn’t like each other. We met in a wine bar in London, and he’s an alcoholic, or an ex-alcoholic, and I don’t drink alcohol. And it couldn’t have gone worse. I was like, ”It’s not going to work,” and I’m sure he found me very arrogant, and he went off to do some plays and some other stuff, and I went off to kind of look for other actors. I think in the end, deep down the fault was mine because I didn’t know what I really wanted, or I didn’t know what I didn’t want, because I really hadn’t decided how to imagine the film. I hadn’t written it yet, I just had this idea. Of course, for many years people had been trying to make a movie about him in England. But once I kind of started writing it and gone around to meet actors… I met with a few Hollywood stars, Jason Statham and Guy Pearce were definitely into the picture, I met with them in various places. They were very nice, but I guess they didn’t take it very serious, that’s all… The casting director kept saying that I should meet with Tom, and I’m like, ”I’m not reading with Tom.” I was being very childish. And in the end, there was nobody else. So kind of it was like inevitable. So, ”Let’s meet again.” We met again about seven months later, but by then I basically knew what I didn’t want, so I was more specific and Tom had done a lot of other stuff in between, so meeting again it was like, ”Oh my God, you’re Charlie Bronson! Where have you been?”

Последна редакция: сб, 12 окт 2013, 16:38 от Криста

# 554
Иначе съгласна с Криста- обичам да бъда оставена сама да си изградя мнение за героя, и то не само в биографичните филми. В случая обаче и негативно не успях да измътя- беше ми тотално безразличен, като клоун на сцена. Цялостното усещане за неприязън и отврат идваше от формата, не от съдържанието.
Май не се изразих правилно в началото. И аз не обичам да ми набиват в канчето през целия филм какво и кой да харесвам. "ЗА" съм драгия зрител сам да помисли и да реши сам за кой отбор да вика, но за мен е пълна загадка с какво житейската история на Майкъл Питърсън може да е интересна на публиката, особено представена по такъв начин. Това си е личното ми виждане за нещата. Аз съм си прост пуканкоядец и харесвам по-достъпни за масовия зрител филми. Този ми беше скучно съдържание в изчекната форма.

Общи условия

Активация на акаунт