TOM HARDY и поколението 30-годишни красавци, дето не се страхуват от грозни роли

• 44 567
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • срещу двата комина :)))
хайде, нов филм за Майкъл  Joy

http://variety.com/2013/film/international/michael-fassbender-ey … st-us-1200781405/

# 736
двоен пост, но нямаше как да пропусна това, а и все пак днес е Хелоуин  Joy

# 737
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Е, не, не мога rotfImao
Как да го вземе човек насериозно, кажете hahaha?
Муре, мерси много, поразвесели ми иначе скапания ден Hug

# 738
Това ли ще му е комедйината роля?

Майкъл за декемврийския брой на ELLE.

Гифче

И клип http://vk.com/michael_fassbender_vk#/michael_fassbender_vk?z=video-17304720_166354418%2F1a74a1d9c656823244[/video]

# 739
не бе , Злате   Joy има комедийни части в филмите, които ще обсъждаме в неговата тема  Wink

# 740
Не, бе, аз това го разбрах за старите филми, но в линка, който си дала има следния цитат - Fassbender would play the lead role of Chad Cutler in the film, which will be infused with action, crime and a strong sense of humor, according to Protagonist. Та си помислих да не би това е комедийната роля, дето толкова я иска.

# 741
Не, бе, аз това го разбрах за старите филми, но в линка, който си дала има следния цитат - Fassbender would play the lead role of Chad Cutler in the film, which will be infused with action, crime and a strong sense of humor, according to Protagonist. Та си помислих да не би това е комедийната роля, дето толкова я иска.

не, не , туй ше е некъв уестрън  Whistling

# 742
Понеже все пак има още 10 поста до темата на Майкъл, да подготвя почвата за обобщение Laughing

Вижте какви момичешки мигли има само Crazy

# 743
Елтън Джон бил много доволен от избора на Том. Grinning От тук.

Sir Elton also told of his delight that actor Tom Hardy had been cast to play him in a movie about his life.

“I’ve spent a lot of time with Tom already and we get on like a house on fire. We are very much alike - you wouldn’t think so and certainly not physically. I wanted a serious actor and I’m so thrilled he is doing it,” he said.

“I didn’t want it to be a flippant film. It’s based on fact but there is a lot of fiction in it because I don’t want just the usual biopic and my life has been so surreal.”

И след като Джой каза мигли и ще лиготочим, ей на: мигли!

# 744
Охх, страхотен е, и кривото зъбче се подава даже Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Крис, обобщаваш ли Laughing? Чекай да те вдъхновя Mr. Green

И една за мен Crazy

# 745
За всички вас - един готин мъж - разбира се Том Харди [video][/video]http://www.youtube.com/watch?v=XfaNZAm6Oq4

# 746
аз пък искам да покажа трейлър на нов филм на Том Хидълстоун  Heart Eyes

# 747
  • в морето до колене
Гледах "Беззаконие" най-после.  Embarassed

Хареса ми филмът, хареса ми и Том.
Към филма имам някои забележки, но към Том нямам  Grinning
Определено смятам тази му роля за по-добра като актьорско постижение от Стюърт.
И ще се опитам да се обоснова.

1) В последно време имам доста критично отношение към филми с подобни герои - т.нар. "в неравностойно пложонеие" или както там е политкоректният термин... И на МакАвой тази роля не ми промени мнението, и на Том ролята също. Може аз да съм прекалено коравосърдечна, знам ли.
2) Изиграването на подбни характерни роли е предизвикателство, разбирам го. Но не се впечатлявам особено. Намира си актьорът опорни изразни средства, съответстващи на съответното физическо състояние на героя, и надгражда над тях. Това също го разбирам. Но също не се впечатлявам особено.

Приемам горното за нужно и по тази причина не съм чак дотам склонна да се възторгна.

Случаят с Форест Бондюрант за мен е съвсем различен. За мен това е типичен пример за method acting - при това много сполучлив. Том си е създал свой неповторим Форест - много различен от повечето му образи в други филми, много индивидуален, много самобитен. Много на място за конкретната история.
След време може да ми се изтрият някои неща от сюжета на филма, някои конкретни сцени. Но  няма да забравя образа!
Останах с идеята, че Том се е възползвал максимално от личните си физически данни и едновременно се е оттласнал максимално от тях, за да престане да е Том и да стане Форест...

И не ме разбирайте погрешно - не беше само "дегизировката", която ме накара да харесам ролята. Дегизировката органично се сля с внушението на образа - почувствах го като човек, който живее по свой морален кодекс - едновременно като авторитетен лидер и като майка-закрилница.

Та така - съгласна съм, че беше мечка, но определено не беше "със запек".  Mr. Green

Като се има предвид какво знаех за филма предварително и какво знам за Бронсън предварително, все още си мисля... че Бронсън ще ми е крайният фаворит.
Надявам се да успея да го изгледам и него днес и да гласувам дори и да е свършила темата.

Така като гледам, моят глас няма да е особено решаващ и няма да наклони везните в никаква посока...

# 748
  • В Космоса
Мяч, толкова добре се обосноваваш, че ми се прииска да го догледам "Беззаконие". Grinning

# 749
Том, Том, Том newsm18
 smile3544

Общи условия

Активация на акаунт