Синът ми е на 13 м и от 2-3 седмици забелязваме нещо като бяло топченце под кожичката. не сме правили нещо конкретно за забелване освен доброто измиване на пишлето всяка вечер във ваничката от както се е родил. Главичката вече е доста оголена, но не и напълно. Освен бялото топченце встрани от главичката (под кожичката) има и нещо като веничка (е, не е ама така мога да го обясня) която върви по дължина на пениса и е с бял цвят.
Бялото топченце е секрет, което е нормално. Той постепенно ще се излюпи. Когато миете детето нали използуване само бебешки шампоан? За веничката не мога да кажа, по принцип пенисът си има и вени и жили и прочее.
Колкото то уролози - детски уролози има само в "Пирогов" и те са отделно от детските хирурзи.
Ние имаме различни виждания за някои заболявания на мъжките полови органи и смея да твърдя, че нашето мислене е по-модерно. В провинцията търсете детски хирурзи, макар че и те не винаги са в крак с новостите.
и мисля че няма възпаление. По трудно става измиването вече защото детето е много любомитно и не пропуска момент да изследва света около него.

.
Ядосах се много ,защото мои приятелки които отваряха по малко(не насилствено)го отлепиха без децата да усетят.И така решихме да отваряме пишлето с мъжа ми и след известно време успяхме да я отворим до някъде.Мъничко се разрани,но не беше нещо страшно.Обаче ме посъветваха да не я пипам 2 дена да се успокояла болката и след това да съм започвала го отварям и мия
голяма грешка,но го разбрах по късно.Естествено пишлето се затвори отново.Правихме опити сами още известно време и аз реших да го заведа при една наша позната уроложка да го заголи.Повярваите ми ако тогава имах компютър и имах достъп до информацията която имам сега никога нямаше да я отворя насилствено,или просто щях да започна от самото начало по мъничко да опитвам.Както и да е отвори го жената за десетина секунди без кръв,дори тои изпищя само веднаж.После вече започнаха болките когато се опитваше да се изпишка.В началото не го пипахме ,но след цял ден жесток рев
.И така два дни на всяко изпишкване леко помагахме,капвахме реванол,и го къпех в тетра(пълнех коритото вместо чистата вода само с тетра)Оправи се милия,и така една година без проблем.Като стана на 2годинки се научи сам да я отваря и аз започнах само да поливам а тои да се мие,но явно не сме отваряли до края ли или аз не знам каво стана пишчето се затвори на половина(мием се задължително всяка вечер,защото иначе се зачервява)Вече е на 3г и преди две седмици започна сама да се отлепя,както пише на много места тук из форума.Не вярвах наистина ,че ще се отлепи сама но факт.Прочетох за този,,лидокаин крем,,които обезболява,и за гентамицина(преди да успея да ги купя мажех с мас и невен и го къпех в тетра )Намазвах го с лидокаина оставях 5 -10мин да подеиства и го миех хубаво без да го боли,и след това слагах гентамицина.Отлепят се по 2-3 мм на седмица,и дори имаше такива бели топченца под кожичката и се виждаха,но наистина както пише д-р Оги ,че ще излязат сами така и стана тази вечер