КЛУБ НА АНОНИМНИТЕ АРТОХОЛИЦИ-20

• 57 471
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
и после детето като пита що няма братче кво ще обяснява, че от пордотлък  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Гуги, какво е пордотлък? newsm78 Embarassed
Сори за невежеството ми. Embarassed

# 226
  • София
склонност към преяждане, така каза търсенето в гугъл  Rolling Eyes

# 227
склонност към преяждане, така каза търсенето в гугъл  Rolling Eyes
Тенкю, Бамба. Hug

# 228
  • Пловдив
Бамба, ме е изпреварила  Simple Smile аз се пошегувах де  Mr. Green

# 229
  • София
Здравейте момичета  Hug Hug Hug, малко по-късно заминавам, ще се включа в понеделник, чакам да ме посрещнете с хубави новини  Praynig Praynig Praynig

# 230
  • София
ще се включа в понеделник, чакам да ме посрещнете с хубави новини  Praynig Praynig Praynig
А за да не стане някоя грешка,понеже това може да се разбира двояко /пък от личен опит се убедих,че като си поискам "да видя две чертички","ги виждам",никой не ми е крив,че не съм поискала 9 месечна бременност,после  Mr. Green/ , да вземем да уточним:  ние те чакаме да се върнеш бременна с хубавите новини  Praynig Хубаво изкарване итопло време за разходки  Hug

# 231
  • София
Момичета пиша от телефона затова съм кратка, днес е 12 ден имам тест с две чертки до тук добре, но от няколко дни имах леко кафяво зацапване, днес е по силно и съм се ошашкала, след малко ще ходя до клиниката за кръвен тест, ще говоря и с лекарката.

# 232
  • гр. София
Djiji стискам палци  Praynig

fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 233
  • София
Djiji,Не му се шашкай на кървенето,чакаме те с тлъсто ЧХГ Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 234
Джиджи, щом е кафеникаво не се притеснявай, ако стане червено пак не е много за притеснение, зависи ако слагаш фракси може от това да е. Все пак кажи на лекаря си и ЧЕСТИТО  Laughing

# 235
  • София
Ето меееее, излезе ЧХГ-то -1034  ooooh!
Док. ме прегледа каза че е съвсем леко кървенето, няма отлепване и каза на сестрата да запише 2 гестационни сака под въпрос - показа ми нещо на монитора, аз съответно нищо не видях. Тя ми честити аз гледам като стрелян заек и само обяснявам че ми тече кафяво. Докато бях на прегледа не беше излезнал кръвния тест, а и показах уринарния и тя като го видя, вика с този тест е доста високо ЧХГ-то.
Каза ми да спра аспирина и почна Фраксипарин, че може да кървя от него.
Още съм много  #Crazy и не разбирам какво се случва дано скоро се отпусна и зарадвам  newsm78
На 23.12 съм на преглед  Heart Eyes

# 236
  • София
как познах бройката  Mr. Green

# 237
  • гр. София
Djiji сега само спокойно слушай Док, и честито мила  newsm51

# 238
 newsm44 newsm44

браво джиа

# 239
  • UK
Ето меееее, излезе ЧХГ-то -1034 ooooh!
Док. ме прегледа каза че е съвсем леко кървенето, няма отлепване и каза на сестрата да запише 2 гестационни сака под въпрос - показа ми нещо на монитора, аз съответно нищо не видях. Тя ми честити аз гледам като стрелян заек и само обяснявам че ми тече кафяво. Докато бях на прегледа не беше излезнал кръвния тест, а и показах уринарния и тя като го видя, вика с този тест е доста високо ЧХГ-то.
Каза ми да спра аспирина и почна Фраксипарин, че може да кървя от него.
Още съм много  #Crazy и не разбирам какво се случва дано скоро се отпусна и зарадвам  newsm78
На 23.12 съм на преглед  Heart Eyes

Супер резултат! И честито!!! Hug

Общи условия

Активация на акаунт